TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Leo Franco Haldun Üstünel ' in yaptığı tek yanlış transferdir . Allah bilir onu da Adnan Sezgin almıştır.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

işte sorunda orada siz her koşulda desteklemiyorsunuz ! Maç bitince lanet olsun bu takıma bilmem ne bumudur desteklemek ? Bir kaç kişi gaz verse çıkacaksınız sanki dışarı Rj istifa bağıracak gibi yorumlar yapıyorsunuz. Her koşul dediğin nedemek ? Kötü oynasada , iyi oynasada destek olmak demek.

Siz kötü oynayınca Lanet olsun.

İyi oynayınca aferin kral sizsiniz.

Böyle taraftarlık mı olurmuş ? Bizde eleştiriyoruz ama lanet olsun , Rj yine saçmaladı , şu oyuncuyu neden takıma alırlar tarzı yorumlar yapmıyoruz !!

Dipnot: Bu yorum sana değildir , genel olarak konuşulmuştur !

Ben Kayseri maçını yine her zamanki heyacanımla izleyeceğim. Ne zaman kötü oynasak diğer haftaya umutlu bakıyorum. Ve takımım için hiçbir zaman kötü bir söz sarfetmedim.

Jo aferin len :D

Sinan Engin : Elano'yu Alex gibi sanmayın Elano düz oyuncu :D Keşke herkes düz oyuncu olsa derler adama.

Namık zengin arkadaşın yorumunu tepki alırım diye yazmadım. Gio ya pas atmadılar be adam bomboştu . :(

İnşallah dediğin gibi olur da A.madri'di eleriz.

İnanmıyorsan yapacak birşey yok. Biz bugün kötü oynamadık, hatalar yaptık hepsi bu. Jo biraz daha pres yapmalı. Gol attı diye öven adamlar var ama bence bir sorunda o dur. Gio güzel oynadı bugün hat-trick bile yapabilirdi o pasları olumlu ulaştırsaydık lütfen geniş bir özeti izlesin izlemeyenler.

Bugün takımın başında Frank değl de Ahmet ya da Mehmet olsaydı aynı sakinliği gösterebilecek miydiniz acaba? Onu çok merak ediyorum.

Ayrıcada burda Frank ı en az bizde sizler kadar tutuyor ve seviyoruz ama; kimseyi Galatasaraydan çok sevmiyoruz, hatalar varsa söylenecek.

Abi kim gelsin takımın başına Yılmaz Vural mı ?

Türkiye gibi bir ülkede hatası varsa bile söylemeyeceksin burda tek hatada adamın kellesini uçuruyorlar bunu göz önünde bulundurmalı herkes...

Adamlar yaptığı her atakta kalemize geldiler. Baskı yok bişey yok. Ben bu oyunla çok eleştirilen Barış gibi mücadele eden , baskı yapan birisi göremedim başka. Takımda tek baskı yapan rakibin gelmesini engellemeye çalışan birtek Barış'ı gördüm. Bu sene deplasmanda kolay maç alamayacağız gibi.

Bu takımın nesini övmemizi bekliyosun ,tabiki eleştireceğiz,ben 3 puana bakmam arkadaşım ben futbola bakarım ve bu futbol tam bir fiyasko.

Nasıl takım iyi olduğunda övmesini biliyorsak,kötü olduğunda eleştirmeyi de bileceğiz,bu bizim en doğal hakkımız.

Sonuçta bizde takım iyi olsun iyi oynasın isteriz zaten; tüm yorumlarımız da bu yüzden.

Artık gerçekleri bir kenara bırakarak,at gözlüğü takarak,susarak bir yere varılacağını hala anlamAdınız mı acaba.

Bugün takımın başında Frank değl de Ahmet ya da Mehmet olsaydı aynı sakinliği gösterebilecek miydiniz acaba? Onu çok merak ediyorum.

Ayrıcada burda Frank ı en az bizde sizler kadar tutuyor ve seviyoruz ama; kimseyi Galatasaraydan çok sevmiyoruz, hatalar varsa söylenecek.

Eleştirmene laf eden oldumu ? Hayır, en doğal hakkın. Kötüleyenler alıntı yapsın da yazsın, sen değil.

Namık zengin arkadaşın yorumunu tepki alırım diye yazmadım. Gio ya pas atmadılar be adam bomboştu . :(

Barış kaç defa sağ kanatta topla buluştu. Gio ortada bomboştu. Hiçbirinde de topu Gio ile buluşturamadı. Ben de kahroldum.

Kötü bir maçtı. Daha ciddiye almak lazım. Kazanmak yine de güzel. Takımı ve ilk golünü atan Jo'yu tebrik ediyorum.

A.Madrid 0 - 2 Malaga dk 75

alın size Athletico :)

Kim ne derse desin Rijkaard'ın oyuncu tercihlerini ve sarı kart çıkartmayı unutan hakemleri hiçbir zaman çözemeyeceğim.

Bu sene sampiyon biziz kardesim, bu maça aldanmayin.

Leo franco son dakikada bi sarı daha yese maçın skoruna etki etmese rijkaard da onu keita gibi cezalandırsa filan diye dua ettim

kağıt üzerinde en rahat deplasmanımız sivasspor gibi gözüküyor...

Gio çok can yakacak bence onun hızı ve tekniği bu ligin çok üstünde. Oynayabileceği adamlarla iletişimlerini iyi ayarlarlarsa (Elano, Arda, Kewell, Keita, Baros , Jo, Caner) çok güzel futbollar izleriz gibime geliyor.

Geri
Üst Alt