TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 0-1 Galatasaray | 31 Ocak |Devre Ar

Elano'yu ileride kullanamıyoruz, o yüzden fazla sık duyulmadı adı. Orta sahamız

-----Sarp ----- Elano -----

Barış -----------------Arda

-------Emre

--------------Jo--------

Sarp ileriye çıkmaya çalışınca Elano gidemiyor bu sefer. Defans-orta saha bloğunda sorunlar var.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 0-1 Galatasaray | 31 Ocak |Devre Ar

mustafa sarp da bugün kötü... elano biraz daha ofansiv oynamasi gerekiyor. emre cikip giovani girer. baris ile mustafa yan yana oynar elano da forvet arkasi bence...

...............baris........mustafa................

......................elano......................

gio............................................arda

----------------jo---------------

beyler solbekte alternatifimiz yok ortasaha da önlibero eksiğimiz var ve biz kanat adamları alıp duruyoruz. saçma sapan işler yapıyoruz bence herkes gio falan diye havaya girerken bas bas bağırdım önlibero ve solbek diye ama şu maçta ilkyarıda gördük ahı gitmiş denizli bile ne pozisyonlar buldu.

Abartmayın sadece sıradan ve basit oynuyoruz. İkinci yarı 5 dklık tempo ile farka bile gider bu takım :)

Elano'yu ileride kullanamıyoruz, o yüzden fazla sık duyulmadı adı. Orta sahamız

-----Sarp ----- Elano -----

Barış -----------------Arda

-------Emre

--------------Jo--------

Sarp ileriye çıkmaya çalışınca Elano gidemiyor bu sefer. Defans-orta saha bloğunda sorunlar var.

Elano sezon başından beri aynı yerde oynuyor muhammet :)

Elano'yu artık daha fazla ceza sahası çevresinde görmek istiyorum. :)

Emre çolak oyundan alinmasi lazim bence 2nci yari. Yerine Memo girebilir.

Yahu siz farklı maç mı seyrediyorsunuz, takım iyi oynadı. Denizli biraz zorlasada savunmayı geçen hafta fenerede gol attılar. Biz 2. golü attık mı maç kopar. Elano süper paslar atıyor Jo fena değil. Emre Çolak ayağına hakim. Bu ofans gücüne daha Keita gelecek. Caner sol bek olmadığını belli ediyor ama atakta yine etkili oluyor.

Sarı kartlı Çolak çıkıp Santos girecektir 2. yarı.

Umarım rahat kazanırız. Denizli ilk yarı fazla koştu. Yorulmuşlardır diye umuyorum.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 0-1 Galatasaray | 31 Ocak | İkinci

Bu topicte yorum yapanların yarısı maçı izlemiyor bence :asd:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 0-1 Galatasaray | 31 Ocak | İkinci

ben en çok canere takıldım.özgüveni başına iş açacak hadlara ulaşmış.defanstan top çıkarırken bile adam geçmeye çalışıyor.sol açık oynaması lazım bu enerji ve özgüvene sahipken.takımda ise bişeyler eksik olduğu açık.dos santos ve ayhanı bekliyorum 2.yarı barış ve çolağın yerlerine.

Barış güzel vurdu Özden çıkardı.

Keita'nın yokluğunu ciddi biçimde hissediyoruz

Geri dörtlü: Barış-Neill-Servet-Uğur

Orta üçlü: Elano-Sarp-Topal

İleri üçlü: Arda-Jo-Caner

Bu şekilde başlasak ikinci yarıya..

Neill sürekli defana birşeyler anlatmaya çalışıyor ama pek takan yok sanki. :)

Geri
Üst Alt