TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | İkinci

Leo sarı :asd:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | İkinci

Leo sarı yedi

leo sarıkart

Pilleri bitti de ondan. Bizimle alakası yok.

Olur mu canım sende :) Arda-Barış-Sarp fena pres yapıyorlar orta saha kalabalık olunca. Yanlış düşünüyorsun. Caner'de ileri çıktı daha etkili pas yapıyoruz ilerde. Süratimiz arttı yani. Bu taktik bize daha uygun kesinlikle.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-1 Galatasaray | 31 Ocak | İkinci

Son yorumlarında sürekli buradaki insanları kışkırtma amacın var sanırım. Bunun nedenini öğrenebilir miyiz?

ne kışkırtması ? Ben burda değişikliklerin saçma oldupunu söyledim adam bana gelmiş rijkaardan iyi mi bileceksin diyo ? Hayır eleştirmek yasaksa söyleyin susalım..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-1 Galatasaray | 31 Ocak | İkinci

ben skor taraftarı değilim kusura bakma..

Skor taraftarlığıyla ne alaka anlamadım.Maçtan sonra yap demek skor taraftarlığı anlamına gelmez.Şu an herkes,en azından çoğunluk maçı takip etmek istiyo.Gereksiz tartışmalara girmek değil.Ha,yendiğin maçtan sonra olumlu ve olumsuz eleştiriler yapabilirsin.O zaman kimse maçtan sonra yorum yapmasın skor taraftarı olarak adlandırılır saçmaca.

Maçtan sonra geeel:evilsmile:

Kaç yorumdur tartışıyoruz.Anlatamıyorum heralde ben bu adama.Bak arkadaşım UEFA da Jo olmayacak ve biz 4-6-0 oynucaz.Bi sus da reisin yaptığı taktiklere bak.Elanoyu neden çıkarttı derseniz.Vardır bi bildiği..

Gene kivraniyoruz:D

Noluyor ya özel meseleleri pm yle halledin yok mu moderetör

Sancı var sancııııı

Kaç yorumdur tartışıyoruz.Anlatamıyorum heralde ben bu adama.Bak arkadaşım UEFA da Jo olmayacak ve biz 4-6-0 oynucaz.Bi sus da reisin yaptığı taktiklere bak.Elanoyu neden çıkarttı derseniz.Vardır bi bildiği..

Aynen daha değişiklik niye oldu ne etki yarattı görmeden tartışmak saçma :2_thumbs_up_-_anima

Gio çok istekli. Bugün beni mutlu tek şey bu oldu.

Bakın ilk yarı böyle ortasahada top kazanamıyorduk şimdi daha etkili geliyoruz(kalabalık) ve daha süratli oynuyoruz. Ayrıca, direncimiz arttı Denizli öyle rahat rahat gelemiyor presten. Uzun oynuyorlar ve top bizde kalıyor. Yalvarırım Rijkaard ısrar et bu sistemde !

vay beee taktik savunmaya bak :D vardır bir bildiği, oda güzel..

Bakın ilk yarı böyle ortasahada top kazanamıyorduk şimdi daha etkili geliyoruz(kalabalık) ve daha süratli oynuyoruz. Ayrıca, direncimiz arttı Denizli öyle rahat rahat gelemiyor presten. Uzun oynuyorlar ve top bizde kalıyor. Yalvarırım Rijkaard ısrar et bu sistemde !

Bide Elanoyla Keitanın o taktikte olduğunu düşün.Offff ki ne off :D

aynen öyle. Elano-Keita olucak Ayhan-Barış yerine 1 gömlek daha iyi oynardık. Birde Arda daha dikkatli oynasaydı iyi olucaktı.

vay beee taktik savunmaya bak :D vardır bir bildiği, oda güzel..

Bak arkadaşım orda sana açıklamada bulundum.Sen ne td sin nede o ekipten biri.Var ki bi sorun çıkartıldı Elano.İnş tatmin olmuşundur 4-6-0 dememden.öyle göz kırpmaylada olmuyor bu işler.

Tehlike :S

Off bala bak ya. Neyse dikti havaya. 2 kişi birden kapatıyor uzun zaman sonra bu tip toplarda:)

Geri
Üst Alt