TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Keita bugün akşam dönecekti.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Çok önemli bir galibiyetti.Zor da olsa kazandık.

Normal Namık. O zaman Keita'da yeni idi. Anca alışıyordu takıma.

Orası öle Emrah abi de hani o ara hiç kimseye karşı zorlanmıyordu sadece o maçta zorlanmıştı ondan söyledim.

Sakin olun arkadaşlar. Takımız önemli bir maç daha kazandı. Kayseri maçında Keita'da gelicek, zamanla daha güzel olucak herşey. Hızlı giden atın pohu seyrek olurmuş misali ilk yarı 6hafta coştuk sonra düşüş oldu öyle olmasın yavaş yavaş vites atalım daha iyi bence. Denizli düşmemeye oynuyor. O deplasman birkaç hafta daha diğer takımlara sıkıntı olucak görüceksiniz. Kayseri maçını düşünelim artık. Önce Antalya ile kupa maçı tabiki.

Sana katılıyorum herkeste Denizli'nin üst düzey isteyen bir futbol oynadığnıda gördü sanırım çıkış yakalamak istediler bizimle çok hırslıydılar ama fazla pozisyonlarıda yok aman aman abartmayın ya zaman her şeyin çözümüdür.

rıdvan denen ......... hakemi beğendim diyor:mad:

Şu Makukula var ya. Adamın boş geçtiği bir hafta yok. Onu alıp Atletico maçında santrafor oynatsak çok iyi olurdu. :bgking1:

Keita dönsünde adam gibi takım izleyelim. :o

haftaya kayseride keita oynayacakmı kesin bilgisi olan varmı?

denizliye benzemez kayseri amann:D

Oynayacak bu hafta içi geliyor. İzinliydi 3-5 gün işte yönetimden. Ülkesindeydi salı günü falan dönmüş olur. Antalya maçında oynamazda Kayseri'ye yetişir.

Ayrıca Arda Turan Lig Tv muhabiri Bahri Havadır’ın “ En güzel hediyeyi kimden aldın? Sinem’den hediye aldın mı?” sorusuna gülerek ve kafasını sallayarak “Evet” işareti yaptı.
Çok dengesiz şu Bahri . . Sorduğu soruya bak utanmasa baş başa kaldığınızda napıyorsunuz falan diyecek . Ne soracağını bilmiyor çok saçma sorular soruyor . .

Arkadaşlar Kayseri'den önce Antalyaspor ile Antalya da maç yapacağız.

Herkes Ziraat TR Kupası maçını unutmuş sanırım. Bu maç en azından Jo - Neill - Gio ve Keita nın yeniden takıma ısınması adına iyi olacaktır.

Elano'nun bitkin hali takımı fazlasıyla etkiledi gerçekten. Ortasaha da bariz üstünlüğü vardı Denizlispor'un. Pas trafiğini kontrol edemedik. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Her zaman Fenerbahçe ile Beşiktaş mı oynamadan 3 puan alacak? Bizimde böyle lüksümüz olsun ara sıra:)

Jo takıma çok faydalı olacağını belli etti bana kalırsa. Defansı yıpratıyor ve arkadaki futbolcularımıza boş alanlar yaratabiliyor. Gio hakkında yorum yapmak için erken ama mücadelesi iyiydi. Bence Atletico maçlarında sıkıntı çekmeyeceğiz.

Bu arada Leo Franco'yu savunduğum sanılmasın ama buradaki yorumlarda ona söylenen sözleri ağır buldum açıkcası.

hocam iyi haber deme be yazıktır futbol hayatı bitmiş:)

Kendimi kötü hissettim ya valla. İyi haber diye oynamayacak olmasına dedim aslında. Eğer öyleyse üzüldüm gerçekten ligin en iyi 3 sol bekinden biridir Toledo.

Arkadaşlar Kayseri'den önce Antalyaspor ile Antalya da maç yapacağız.

Herkes Ziraat TR Kupası maçını unutmuş sanırım. Bu maç en azından Jo - Neill - Gio ve Keita nın yeniden takıma ısınması adına iyi olacaktır.

O maçta Antalya'nın şansı yok. Unuttuğumuzda yok üstte yazdım ben öncelik bu maçta 3 şubatta maç çarşamba günü. Kazanırız o maçı. Antalya bence Denizliden daha kötü BJK maçında defanstaki hataları komediydi resmen.

Arkadaşlar herkes Keita dönsün diye sabırsızlıkla bekliyor ben de buna dahil ama biz takım oyunundan daha çok bireysel kabiliyetlerle maçları kazanıyoruz. Bu benim pek hoşuma gitmiyor.

Kendimi kötü hissettim ya valla. İyi haber diye oynamayacak olmasına dedim aslında. Eğer öyleyse üzüldüm gerçekten ligin en iyi 3 sol bekinden biridir Toledo.

biliyorum o niyetle söylemediğini oynamamasına sevindin sadece:)

Sinan Engin hafiften eline değmiş birşey yok diyor ................. .................... ............. ................................. .................... ..............

B_04b5bcbc8b562e40fbfc66b90545ba4c.jpg

:cool:

Elano'nun bitkin hali takımı fazlasıyla etkiledi gerçekten. Ortasaha da bariz üstünlüğü vardı Denizlispor'un. Pas trafiğini kontrol edemedik. Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı ve kazandık. Her zaman Fenerbahçe ile Beşiktaş mı oynamadan 3 puan alacak? Bizimde böyle lüksümüz olsun ara sıra:)

Jo takıma çok faydalı olacağını belli etti bana kalırsa. Defansı yıpratıyor ve arkadaki futbolcularımıza boş alanlar yaratabiliyor. Gio hakkında yorum yapmak için erken ama mücadelesi iyiydi. Bence Atletico maçlarında sıkıntı çekmeyeceğiz.

Bu arada Leo Franco'yu savunduğum sanılmasın ama buradaki yorumlarda ona söylenen sözleri ağır buldum açıkcası.

Hayır. KEsinlikle Jo bir Baroş gibi yıpratıcı oynamadı. Pres sıfıra yakın. Umarım bu konuda daha fazla üsteler. Jo ortalama pres yapsaydı, bugün orta sahamız bu kadar teklemezdi. 4-6-0 'a döndük vites attık resmen:) Denizli öyle dengeli çıkışlar, rahat paslar yapamadı.

elano böbrek taşı döktüğünden kötü oynamış olabilir ama leo adam olmaz bence

Geri
Üst Alt