TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

herşey daha güzel olacak... zor bir deplasman puana aç bir takım.... ilk defa oynayan gio henüz takıma yeni ısınan jo ve neil.... keita da geldikten sonra herşey herşey daha güzel olacak.....

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Denizlispor 1-2 Galatasaray | 31 Ocak | Maç Son

Tamam Franco nun hataları var bu konuda haklılar ama ;adam maçın kaderini değiştirecek hatalar yaptımı,kaleceilik zor iştir hata affetmez ve yapılan en ufak hatalar göze batar,ama Franco ya gelene kadar öle hatalar var ki bence onun hatalrı çok zayıf kalır.

Bir kere milletin gözüne batmayacaksın,ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık,sanki kötü futbolun tek sorumlusu o adam...

Yok arkadaş.Köşeye giden topa zıplayacaksın, ayağında topu tutup durmayacaksın zamanında çıkaracaksın, ilk sarıyı gördükten sonra hakemi alkışlamayacaksın.Allah aşkına bir maçta adam gibi oynayacaksın, bir maçı kurtaracaksın.

Bunları yapamıyorsan ne işin var Galatasaray'ın kalesinde.

Bizimkilerin hepsi Türk :D Yabancı yok yav koşanlarda.İşin amelelik kısmını bizimkiler halletmiş demekki

Biz de bu yabancı hayranlığı olduktan sonra,yaptıkları hatalardan sonra bile 'süper oyuncu bu adam yav' dendikten sonra

Türk futbolcusuna bir halta yaramaz dendikten sonra tabiki de koşmazlar niye zorlasınlar ki kendilerini.

Bizim taraftarlar havaalanlarında arkalarından saha içinde koştuklarından daha çok koşuyorlar..

Hocam öle üstüste yazma sıkıntı basıyo benı bu oyunumuzla cidden:) İnşallah dediğin gibi olur da kayıpsız geçeriz bu 2 zor deplasmanıda. Doğruya doğru 2 deplasmanda çok zor , ama zor işi kolaya çevirebilicek oyuncularımız var ; ki Jo , Dos Santos Neill de takımımıza ıyıce adapte olucaklardır o günlere kadar. Bence Bjk maçından sonra liderlik bizde olur ;)

kayseriyle,bkj deplasmanlarının arasında ankara maçı var bay geçicek en azından atletico maçının olduğu hafta dinlenmiş çıkarlar maça tabi ertesi haftada inönüye:)

pardon atletico maçı perşembe bjk maçıda 3 gün sonraymış 18-21 şubat.

Tamam Franco nun hataları var bu konuda haklılar ama ;adam maçın kaderini değiştirecek hatalar yaptımı, hayır,kalecilik zor iştir hata affetmez ve yapılan en ufak hatalar göze batar,ama Franco ya gelene kadar öle hatalar var ki bence onun hatalrı çok zayıf kalır.

Bir kere milletin gözüne batmayacaksın,ağzıyla kuş tutsa yaranamaz artık,sanki kötü futbolun tek sorumlusu o adam...

Ben kötü oyunun sorumlusu,Franco'dur demiyorum.Sadece beğenmediğimi söylüyorum,sen beğenebilirsin ayrı konu.Zaten herkes aynı adamları sevmek zorunda değil.Ayrıca seneye takımın kalesinde görmek de istemiyorum,yabancı kontenjanı boşa gidiyor.

Biz de bu yabancı hayranlığı olduktan sonra,yaptıkları hatalardan sonra bile süper oyuncu bu adam yav dendikten sonra

türk futbolcusuna bir halta yaramz dendikten sonra tabiki de koşmazlar niye zorlasınlar ki kendilerini

Bizim taraftarlar havaalanlarında onların saha içinde koştuklarından daha çok koşuyorlar..

haklısın ama boş koşmamak da önemli

bkz. Güiza

Yok arkadaş.Köşeye giden topa zıplayacaksın, ayağında topu tutup durmayacaksın zamanında çıkaracaksın, ilk sarıyı gördükten sonra hakemi alkışlamayacaksın.Allah aşkına bir maçta adam gibi oynayacaksın, bir maçı kurtaracaksın.

aynen ya geçen maç neil e vurdu topu bu maç youlaya. biri tesadüfen gol olsa nolcak? ama yapcak bi şey yok sene sonuna kadar dayancaz bu adama

kayseriyle,bkj deplasmanlarının arasında ankara maçı var bay geçicek en azından atletico maçının olduğu hafta dinlenmiş çıkarlar maça tabi ertesi haftada inönüye:)

saldır Galaaaatasaraaay :2_thumbs_up_-_anima

Ben iyi kaleci demiyorum zaten,tüm mesuliyet bu adamın üstüne bırakılıyor gibi izlenim var diyorum.

Niye diğer oyunculara bu kadar eleştiri yok,onlar çok mu iyiler sanki,özellikle bir Kaç yabancı futbolcumuz,çünkü onlar ne yapsa doğrudur, bu adamcağızda ne yapsa yanlıştır.

He bende en kısa zamanda kaleye kendi türk kalecilerimizden birinin geçmesi tarataraıyım.

Biz de bu yabancı hayranlığı olduktan sonra,yaptıkları hatalardan sonra bile süper oyuncu bu adam yav dendikten sonra

türk futbolcusuna bir halta yaramz dendikten sonra tabiki de koşmazlar niye zorlasınlar ki kendilerini

Bizim taraftarlar havaalanlarında onların saha içinde koştuklarından daha çok koşuyorlar..

ya kardeşim yabancılara kızıyosunuz ama jo-elano oyundan enken çıktı kewell baros sakat keita izinli gio sonradan girdi franco kaleci zaten geriye bi neil kalıyo. onada çok koşmadı diye kızma bi zahmet

Bu maçta en sevindiğim olay bu sezon ilk defa kötü bir oyun sergilememize rağmen puan kaybetmemiz olmuştur.

Hayır. KEsinlikle Jo bir Baroş gibi yıpratıcı oynamadı. Pres sıfıra yakın. Umarım bu konuda daha fazla üsteler. Jo ortalama pres yapsaydı, bugün orta sahamız bu kadar teklemezdi. 4-6-0 'a döndük vites attık resmen:) Denizli öyle dengeli çıkışlar, rahat paslar yapamadı.

Tabii ki Baroş kadar değil. Daha 90 dakika maç çıkartmadı zaten. Şuanki görünümü itibariyle benim görüşüm belirttiğim gibi. Gün geçtikçe üstüne koyarak performans sergileyecektir. Nonda'nın son haftalardaki performansını göz önüne aldığımızda daha etkili olduğu aşikar.

ya kardeşim yabancılara kızıyosunuz ama jo-elano oyundan enken çıktı kewell baros sakat keita izinli gio sonradan girdi franco kaleci zaten geriye bi neil kalıyo. onada çok koşmadı diye kızma bi zahmet

Ben genel olarak Türk manteletesini söyledim, bu tüm stadlarda böyle.

Bu maçı genel alarak yorum yapmadım.

O maçta Antalya'nın şansı yok. Unuttuğumuzda yok üstte yazdım ben öncelik bu maçta 3 şubatta maç çarşamba günü. Kazanırız o maçı. Antalya bence Denizliden daha kötü BJK maçında defanstaki hataları komediydi resmen.

Antalyaspor Beşiktaş'a yenilebilir hoca faktörü(!) ama bize karşı daha sıkı oynayacaktır Necati bunu da unutmayalım. Kalecileri Ömer emekliliğe oynuyor sanırım uzak-yakın şutlarla yoklaması lazım futbolcularımızın...

Antalyaspor Beşiktaş'a yenilebilir hoca faktörü(!) ama bize karşı daha sıkı oynayacaktır Necati bunu da unutmayalım. Kalecileri Ömer emekliliğe oynuyor sanırım uzak-yakın şutlarla yoklaması lazım futbolcularımızın...

şifo mehmet 2 senede bjk ye kaç kere yenildi sayamadım yanlımıyosam 6 oldu

Son dakika sendromlarından artık usandım.

Bu kadar iyi oynadıktan sonra son dakikalara 2 farklı üstünlükle girmemiz lazım.

Son dakika sendromlarından artık usandım.

Bu kadar iyi oynadıktan sonra son dakikalara 2 farklı üstünlükle girmemiz lazım.

rahat maç izleyemiyorum ya. yanılmıyosam en son sivası 2 farklı yendik. ondan öncede kasımpaşa heralde

Çok zor maç oldu,istediğimiz oyunu oynayamadıkm ama 3 puana inanılmaz sevindim...Yalnız bu oyun Kayseri maçına yetmez haftaya.Çok zor maç olacak Allah yardımcımız olsun...Bu Franco Galatasaray'ın kalecisi değil bunu bugün tekrar anladım.Hakemi alkışlamaktan ikinci sarıyı alsaydı nasıl verecekti acaba hesabını.İspanya'da 12 sene oynamış falan geçiniz.Profesyonelsen yapmayacaksın böyle hataları...

Geri
Üst Alt