TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-5 Fenerbahçe | 31 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-4 Fenerbahçe | 31 Ocak | İkinci Yar

Söylemiştim Sivas'ın her zaman ki hali kümeye kümeye

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 19. Hafta | Sivasspor 1-4 Fenerbahçe | 31 Ocak | İkinci Yar

Çakma Keita ve pır pır olan zenci facia ancak bank asyaya yakışır bunlar.

Bu Sivas seneye Bankasyada da düşmeye oynar yerler bunu çıtır çıtır orda

yapmayın yahu antuya döndürdünüz iyice bizdemi 4 attığımızda aldık maçı. sattınız falan olmuyor bence. kuşlar sevinsin şampiyon yine biziz

Bu defans mantalitesiyle sivas'a karşı kim oynasa yıldız olur :) evlere şenlik defans.

Güzel Futbol oynayıp da şampiyon olmak isteyen tek takımız bu ülkede. :) Ben Fenerbahçeli olsam avrupa maçları öncesi endişelenirim. Pres yapan bir takıma karşı bocalıyorlar. Ama şimdilik skorlar örtüyor bu açığı.

Böyle maclari görünce sampiyonlugumuza daha cok seviniyorum. En azindan bizimle yarismalari icin böyle maclar sart fenere.

Düşeceksin Sivas ! bari şerefinle düş !

Sivas'ın fos olduğu geçen hafta ki Trabzon maçında belli olmuştu,Trabzon becerikli olsa 7 olurdu maç yani Sivas'ın defansı koca bir sıfır onun için çok normal bir skor üzülmeye gerek yok..

bir takım fenerden hemide kendi sahasında 4 gool yiyorsa ben o maçtan o takımdan şüphelenirim arkadaş...

Sivas düşsün Denizli kalsın daha iyi ya. ayıbtır yazıktır.

şöyle 2. yariya bi baktım Resmen Satılık maç

Sivaslılarda en ufak bir mücadele yok

Böyle maclari görünce sampiyonlugumuza daha cok seviniyorum. En azindan bizimle yarismalari icin böyle maclar sart fenere.

Onlar alışık hep böyle maçlarla şampiyon oluyorlar.Onun için eğer şampiyon olmak istiyorsak bizimde böyle maçlar oynamamız lazım ki Lig yeteri kadar pis olsun.

dogrusu soylemek gerekirse sivas in defansi evlere senlik ama sadece bu mac icin degil kayseri-sivas, Sivas-gs maclarini iyi bakin her ara topunda problem yasiyorlar hata ali turan tac kulanirken ortaya ara topla bile gol atti kayseri

hadi ridvan feneri sampiyon ilan et dos santos, jo , neil hepsi fasa fiso

lanet olsun boyle lige ne futbol var ne mucadele biz lig gelissin diye ugrasalim ama bu anadolu takimlari yatip dursun

Rıdvan çıkar şimdi över birde oynadıkları topu fb 4 5 atıyorsa Sivas'a bugün bizim 10 atmamız lazım 1 2 kesmez beni, kalitemizi göstermek zorundayız gözdağı vermek lazım sonra yine basliycaklar o kadar kaliteli oyunculara rağmen iyi oynamıyorlar bu tarz yorum yapanları yerin dibine sokmak lazım bgn

Bencede. Beyler basit konuşmalar oluyor biraz. Sivas bu futbolla 3 gün oynasın fenere yenilir. Şansı vs yok bu işin. Diziliş ve mentalitesi kötü Sivas'ın. Çok açık oynadılar. Hakem hiç olmasa 1-0da olsa fener alır bu maçı yani. Biz işimize bakalım bugün deplasman maçımız var bir sürede deplasmanlara gidicez. Kendi takımızı düşünelim. Feneri yenersin Sami Yen'de gerisini onlar düşünür.

7_240648_fener_414_232.jpg

Bu Sivaz'dan takım filan olmaz!

Yahu ne maç satması, niye satsın Sivas maçı?Dalga konusu yaptığınız, kınadığınız Antu'ya benzemeyin.Sivas berbat bir takım, Fenerbahçe onca eksiğine rağmen geldi fark attı.

Bu arada birçok arkadaşın aman bize gelsin dediği Abdurrahman'ın hali de içler acısı.Sivas bu sene düşer, kimse kurtaramaz onları.

Geri
Üst Alt