TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Sivasspor | Maç Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Fenerbahçe 0-0 Sivasspor | İlk Yarı Sonucu

Arkadaşlar düşünün 3 sene üst üste şampiyon oluruz diyen Aziz Yıldırımın biz 3 sene üst üste şampiyon oldugumuzda surat ifadesini ve fenerin angut taraftarının ruh halini düşünün. Düşünün ve keyiflenin çünki olacak bu;)

İnşAllah dediğin gibi olur.:)

Alex'in sakatlanması iyi oldu fenerin puan kaybetmesi açısından.

Bu mu la mükemmel fener. Tam bir fıs bu takım. Bizimle karşılaştırıyorlar bide. Boşversenize 3 pas yapamayan sivas karşısında bile ezici bir üstünlük kuramadılar.

İlk yarı sivas zorladı ama ikinci yarı bırakır maçı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Fenerbahçe 0-0 Sivasspor | İlk Yarı

simdi ondan bahs ediyordim ben de.cok ruhsuzlar,bjk ve kendi taraftarimizi soylemiyorum bile bir trabzon,bursa taraftari kadar bile degiller.

Alexin morali bozuk,hem de cok,yasta gibi :redface:

Halkin takimi olmaktan cikip IKONCAN larin takimi olursan boyle olur..:D

Kale arkasi da 55 TL olmus..:eek: Fakir ikoncan olmadigi icin bos kalmis orasi..:p

Alex`in lif atti herhalde..Bu da 2-3 hafta yok demek sanirim..Ona uzulmustur..:melek:

Yalniz bu Bilica gun gectikce bana daha cok umut veriyor sampiyonluk yolumuzda..:D

Sivas çok ezik bir takım, fener ondan da ezik. İki eziğin mücadelesiz, temposuz, heyecansız, rezalet oyunlarını izliyoruz.

Sivas bir kere bile kanatlardan gelmedi, varsa yoksa Ersen kazmasına uzun top atma, ya tutarsa mantığıyla. GG ve Carlos'a defansta ihtiyacı yok resmen fenerin, stoperler kafa toplarını vermesin yeter.

Fener desen, onlar Sivas'tan beter. Bu kadar mı yavaş ve durarak oynanır? Dünkü oyunumuzu beğenmeme rağmen, bu Fenerin yanında Barcelona'yız. Şu takımdan birini al, üstüne para vereceğiz deseler almam valla. Gökhan Gönül'müş, Sabri'nin sol ayağını değişmem:D

Fener bu oyunuyla devam ederse değil 3 sene şampiyonluk, 3 sene üstüste ilk 3'e girerse başarı.

Yalniz Sivas acayip kötü bir takim olmus.

Gecen seneler defans agrikli oyniyorlardi ama bu kadarida olmiyordu. Organize ataklar falan da yapiyorlardi, defansi da akillaca ve sert yaparlardi.

Simdi saadece toplari fenerin sahasina yollamaktan bir b... beceremiyorlar.

Ksdroya bakiyorum; Ballili, Tum Billica gibi oyuncularin yerine Yasin, vs vs, digerlerini tanimiyorum bile.

Alex'i çıkart fenerbahçe anadolu takımı gibi demiştim.Alex varken fener 3 önemli duran top kullandı ve etkili oldu.Alex çıkınca tamamen defans yapan bir Sivasspor ve bal yapmayan arı misali bir fenerbahçe izledik.

Alex çıktıktan sonra fenerin ofansif gücü dibe vurdu.Yerine giren Deivid fenerlileri deli etti.Sivas'ın amacı sadece gol yememek,bülo orta sahayı kalabalık tutup,Kamanan ve Ersen Martin'e atılacak uzun toplarla gole gitmek gibi çağdışı bir anlayışla sahaya sürmüş takımı.Alex çıkmamış olsaydı fener için maçı koparmak daha kolay olurdu ama şu anki hücum anlayışıyla zorlanacaklar.İlk yarı itibariyle fenerden Gökhan'ı Sivas'tan ise Cihan'ı beğendim...

Dün show yaptik ya, Fener kiskanmis:D Bizde böyle oynamaliyiz diye cirpinip duruyorlar:DAcikcasi sonuc umrumda bile degil.Isterse 10-0 yensin Fener.

Benim takimim böyle oynadiktan sonra kacakci Aziz´in takimini rakip olarak görmüyorum..Görmüyorum da, her maca 12 kisi cikmalari beni düsündürüyor sadece.Petkovic adam ayirmaya gidiyor, efendice hakeme sariliyor, sari kart yiyor.10. hafta görüsmek üzere kuslarim benim

Bizim zevkli ve tat veren oyunumuzdan sonra bu maç uykumu getirdi.:sleeping:

Alex olmayınca fenerin ''0'' olduğu kanıtlanmış oldu böylece .

Rakibimizin gücüne bak 33lük agır Alex =fenerin tüm hucum gücü:oGerçi Alex hep agır bir futbolcuydu 33 yasında olması birşey ifade etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt