TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Sivasspor | Maç Sonucu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Sivasspor | Maç Sonucu

fener in diyarbakır deplasmanındaki olayları bilmeyen yoktur fb lilere iyi dayak atmışlardı

hadi dagilin barca maci basladi bile. :)

Hayir anlamiyorum neden antuya laf soyleyip bazen antulasiyoruz..Birinci gol ofsaytmiydi EVET,Hakem o ofsayti nasil gormedi onu konusalim ama diger goller ve macin geneli zaten belliydi..Fenerin macini oturup lig basladigindan beri 90 dakka izlemedim,dos santos hakkinda da hic bir sey yazmadim ama simdi dogruya dogru,adam oynuyor,emrenin golu de guzeldi,santosun golu de haftanin goluydu,ilk gol ofsayt oldugu gibi ondan once surunuyorlardi zaten,illa ki yenerdi fener.besiktas ve sivas bu sene bir sey yapamaz.tek rakibimiz fenerbahce.hadi gule gule.optum canlarim.

Arkadaşlar bırakın fener iyi oynasın,biz onları en iyi anında yenelimki adımızın Galatasaray olduğunu anlasınlar.Biliyosunuz şampiyonluğu son anda ellerinden almıştık veya enayice teslim etmişlerdi.Sadece takımımıza güvenelim karşımızda barselona veya milan yok.hoş zamanında bunlarıda eleyen bizdik.kendi gözümüz kendimiz korkutmayalım

Beşiktaş feneri geçer :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 2. Hafta | Fenerbahçe 3-0 Sivasspor | İkinci Yarı

tabi ya kadromuz muhteşem bu kadroyla ligi dağıtırız tozu dumana katarız avrupa ligini alırız! şimdi galatasaraylımı oldum?

Tarafsız insanları geçtim, Beşiktaşlılar Fenerliler bile bizim kadromuzun sağlam olduğunu biliyorlar.

İnşallah kümeye düşersiniz Sivasspor.. Yemin ediyorum bunu bizim şampiyonluğumuzdan daha çok istiyorum.. Düşsünler nefret ediyorum tüm yönetim ve teknik kadrolarından..

Neyse ne halleri varsa görsünler birşey demiyorum artık bu saha dışındaki olaylara...

bu onun bunun çocuklarına dünyayı dar etmemiz lazım 10. hafta!

€mr€ sakatım diye milli takıma gitmedi bugün it gibi koşup sağa sola saldırdı. Federasyon bunu görsün asıl ofsayt pozisyonunu değil.

€mr€ sakatım diye milli takıma gitmedi bugün it gibi koşup sağa sola saldırdı. Federasyon bunu görsün asıl ofsayt pozisyonunu değil.

Aynen..

Ayrica Tamer Büyük kadromuzun nesi varmis Allah askina?

Herife bak ya. Kadro begenmiyor.

Kimi istersin pasam? Kimi alalim söyle bakalim!

Ya sabir. Size ne yapilsa yaranilmaz.

AyIp ediyorsunuz iyice..

:)

siz onların forumlarını okumuyorsunuz galiba.. benim onlar için söylediklerim, onların bize dediklerinin yanında okyanusta kum tanesi bile değil. "seviye seviye" diye gider isek, şamaroğlanının ağababasına döneriz.

Emre'nin Fatih Hoca ile sorunları olduğunu düşünüyorum.Sakatlık bahane olarak ortaya sunuldu.Medya bu maçtan sonra bu konunun üzerinde dururmu bilinmez...

Baya fenerli moderator varmis bu sitede ))

Emre'nin Fatih Hoca ile sorunları olduğunu düşünüyorum.Sakatlık bahane olarak ortaya sunuldu.Medya bu maçtan sonra bu konunun üzerinde dururmu bilinmez...

Tartışma oldu, kaptanlıktan alındı falan... Emre sakatım demiştir evde yatmıştır.

Sivasspor gayet rezil bir takım. Yattı falan diyerek şu Sivasspor'a hakettiğinden fazla değer vermeyin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt