TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

TSL gibi sert top oynanan liglerde Elano ve Dos Santos gibi oyuncuların işi zor hakikatan. Bugün de oyun gayet sertti belki de bu yüzden bu oyuncular kendilerini gösteremediler.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Rüştü'yle Gio'yu da aynı kefeye koymak büyük bi beceri olsa gerek.Herkes yapmaz bunu.

Maçı izlemesem takımımın kötü oynadığını yutturacaksınız bana gerçekten Galatasaraylı olduğunuzdan şüphe duymaya başladım. Futbol günlük skorlarla kazanılır ama iyi futbolla gelecek kazanılır. İyi futbol oynamışız hâlâ tabeladaki skora göre yorum yapıyorsunuz. Son dakikada Emre Çolak'ın pozisyonu gol olsaydı yüzde yüz hepiniz iyi oynadık diyecektiniz. Bırakın Allah aşkına!

Arkadaşım bu maç için konuşmuyorum, saha berbattı ve oyunculara hak veriyorum. Ama takımımız genel olarak hiç organize değil çok kopuk.Bunu görememek imkansız. Geçen sene Skippe ile nasıl oynuyoruduk.Her maç birsürü net pozisyonumuz oluyordu. Sistem çok farklı ve alışmaya çalışıyor oyuncular anlıyorum ama bazı oyuncular bu takımı fena halde frenliyor.

Rüştü'de Barça'da oynadı.

Tuncay'da hala EPL'de oynuyor.

Rüştü yedek kaldı , o zaman da Rijkaard vardı o takımın başında.

Tuncayda Türkiyede yetiştirilen gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biridir. Küçümseme.

yani anlamıyorum şu santosa ne ihtiyacımız vardı bizim. niye aldık orda oynayacak arda varken caner varken. son derce saçma işler yaptık bence. yaptığımız tek doğru transfer neill dir bence. adam zaten kendi liginden 30 maç yaparak gelmiş hazır bir biçimde geldi ve cuk diye oturdu takıma. ama sen gider 2 yıl top oynamamış santosa ve de geçen yıldan beri 3-5 maç yapmış jo ya bel bağlarsan daha çok ahlar vahlar çekersin. tabi çeken biz oluyoruz taraftar olarak. solbek sıkıntımız var diye sezon başından beri bar bar bağırıyoruz. ama gel görki bakmıyoruz bile kim var kim yok, baros ssakatlanalı 3 ay oldu 3 aydan beri bula bula gittik fizikman hazır olmayan totenham ın beğenmeyip yedek bıraktığı oyuncuyu aldık. adamın sakatlanması da bence tamamen fiziksel düşüklüğündendir. kaldıramadı adaleleri üst üste maçları. yani kısaca ileriye gideceğimize hergeçen gün geriye gidiyoruz , yönetim ve rijkaardda bunun sorumlulularıdır

Arkadaşlar sizce, Cem Sultan'ı forvete koyup Arda'yı sola çekmekmi ?

Yoksa solda Gio, forvette Arda devammı ?

İlk seçenek. Gio bugün ki gibi devam etmez fakat sol açık oynamamalı.

O şerefsiz hakeme de selamlarımı* gönderiyorum. Saidou'nun ceza sahası dışındaki pozisyonunu neresiyle izlediyse artık.

maalesef biz bir takım değiliz..

ya bu rıdvan malı ne dıyo yok servetin dınlendırılceği mac bu değilmiş tamam emre fena oynamadı ama servet bu takımın en ıyı oyuncusu falan dıyo mal!!!!

kupa maçında çkışa geçicez merak etmeyin

başka nasıl gol atacaksın?

Barcelona messinin iniestanın xavinin ayağına bakıyor.

Real madrid kakanın,ronaldonun yaptılarıyla yürüyor.

Başka ne bekliyorsun takımdan onu anlamıyorum

Biz pozisyon bulamıyoruz farkında mısın? Gol atarsak geriye yaslanıyoruz bunu da görüyorsundur maçlarda. Eski Galatasaraymız nasıldı, biz Bülent'i niye kovaladık. Anadolu takımı değiliz biz GALATASARAYIZ. Avrupa FAtihiyiz. Ama öyle oynamıyoruz işte ve bu beni üzüyor.

Lan kendimi tutayım diyorum da dayanamıyorum,bugünkü takımın neyini beğenmediniz,gol yok diye laf yapılıyor bu kadar,eğer ki Emre Çolak o golü atsaydı şimdi şampiyonluk naraları atıyordunuz,çünkü siz bu kadarsınız.

ya bu rıdvan malı ne dıyo yok servetin dınlendırılceği mac bu değilmiş tamam emre fena oynamadı ama servet bu takımın en ıyı oyuncusu falan dıyo mal!!!!

o adamı izleme erken yaşta sinir hastası olursun:D

Kesinlike 2 maçta kötüleyen bir adam değilim.

Ama çok az ışık göremedim.

İnşallah yanılırım

Peki bu adamı sen önceden hiç seyrettin mi ? Bu adam demek ozamanlar oyunuyabiliyorsa bukadar yetenekli ise bu adamda bir ışık vardır .

Sence ışık olmayan gençlerde turnuvanın en iyi 2. futbolcusu seçilirmi ve bunun gibi bir çok kişisel başarısı olan bir "çoçuğun" diyorum bak.Ve bu adam 20 yaşında.

Yav adam gelmiş 2 maç kötü oynamış ona sabredemiyoruz,Rijkaard sistemi oturtacak,her türlü sabrederiz diyenlere sadece,''geçiniz'' diyorum.

Bari kendinize yalan söylemeyin de samimi olun.

Rıdvan bugün çok mantıklı konuşuyor.Bir laftan adamı kötülemeyin.

s...tirsin daha fazla konuşmasın antika rıdoş:evilsmile:

Geri
Üst Alt