TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

ben neden sağ açıkta göremedim barışı.bir tane orta açmadı.kaptığı topu rakibe verdi.en azından emreyle elano isabetli pas yapıyor

Son Denizli maçında Arda'nın kafayla attığı golün ortasını o açtı renktaş. ;)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

arkadaşlar keita maç kadrosunda yok deniliyor. bi bilginiz varmı?

arkadaşlar keita maç kadrosunda yok deniliyor. bi bilginiz varmı?

Nerden duydun renktaş.Yok artık söylenecek bir tek söz yok eğer doğruysa.

Forvet yok takımda,hatta hücümcu yok denecek kadar azaldı(Jo-Baros-Kewell sakat).Elde Keita gibi bir hücum oyuncun var ve kadroya alma???????????

1.) Cümleye başlanırken büyük harf ile başlanır ve özel isimler büyük harf ile başlanır.

2.)Noktadan sonra büyük harf ile başlanır.

3.)"diosunda" değil diyorsunda olmalı.

4.)"deil kardeş....." değil kardeş olmalı ve dört nokta nereden çıktı orasını anlatırmısınız ?

1.) Cümleye başlanırken büyük harf ile başlanır ve özel isimler büyük harf ile başlanır.

3.) "biliyosundur" değil ,biliyorsundur olmalı.

4.)"bi tek" değil bir tek olmalı.

5.)"anlamamasın" değil anlamamışsın olmalı.

Türkçeye dikkatli kullanım , diğer üyelerimiz ne güzel kullanıyor sizde güzel kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Mesele hata aramaksa eğer,'sizde' kelimesindeki de ayrı yazılır.Forum kurallarına dikkat edeceğim şüpheniz olmasın.

Kardeş Barış hangi maç göze batan bir futbol oynuyor ki, sıradan bir futbolcu açık pozisyonunu kaldıramaz ki Barış kaldıramıyor zaten.

Antalya maçında da görememen gayet normal.Bu tarz oyuncuları defansif yönde kullanmak en hayırlısı.Press yapsın,koşsun,rakibin pozisyonunu bozsun fakat iş yaratıcılığa gelince orda işler karışıyor işte.

Zaten sağ açık-sol açık oynayan futbolcunun hızlı-yaratıcı olması lazım ki oranın hakkını versin.Bunun en belirgin özelliği Keita zaten nasıl açık oynanır gayet iyi gösteriyor.Neyse...

ama bana kalsa 18e bile almam.çok vasat bir oyuncu.geldiğinden beri bir oyuncu kendini geliştiremez mi:(

3.)"diosunda" değil diyorsunda olmalı.

4.)"deil kardeş....." değil kardeş olmalı ve dört nokta nereden çıktı orasını anlatırmısınız ?

3.) "biliyosundur" değil ,biliyorsundur olmalı.

4.)"bi tek" değil bir tek olmalı.

5.)"anlamamasın" değil anlamamışsın olmalı.

Türkçeye dikkatli kullanım , diğer üyelerimiz ne güzel kullanıyor sizde güzel kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

Tebrikler.

Nerden duydun renktaş.Yok artık söylenecek bir tek söz yok eğer doğruysa.

Forvet yok takımda,hatta hücümcu yok denecek kadar azaldı(Jo-Baros-Kewell sakat).Elde Keita gibi bir hücum oyuncun var ve kadroya alma???????????

ya internette spor sitelerinden duydum. eğer disiplin adına şu zor zamanda atletico madrid maçı öncesi en iyi oyuncumuz keita yı küstürcekse ayıp eder hem riijkard hem yönetim. 50 bin euro para cezası verildiği söyleniyor. keita zaten antrenmanlıydı kayseri maçında ilk 11 de başlamalı. song toure geçen hafta bile oynadılar

Büyük ihtimalle keita 11 de olmayacak! onun yerine sağ kanatta barış özbek oynayacak!

Keita oynamazsa Antalya maçından bir farkı olmaz Kayserininde:(

ama sanmıyorum Rijkaardın böyle birşey yaparak intihar edeceğini

ama bana kalsa 18e bile almam.çok vasat bir oyuncu.geldiğinden beri bir oyuncu kendini geliştiremez mi:(

Kardeş kurban olayım sana doğru diyorsun ama şu durumda hangi futbolcu olursa olsun ihtiyacımız var.Ne yapalım mecbur orta saha da Topal olmayınca top kapamıyoruz(ki Topal da bu sene eski performansından çok uzak).

Sakatlıklar çok tabi bu taraftar 3 senedir bu takımı tam kadro göremedi orasıda ayrı bir tez konusu ama ne yapalım.

Büyük ihtimalle keita 11 de olmayacak! onun yerine sağ kanatta barış özbek oynayacak!

yeter ama ya barış oynayamıyor işte orda daha ne uğraşıyoruz. bumu disiplin güya oyuncuya ceza veriliyor ama asıl cezayı bize veriyorlar o mevkide barışı izleterek

Keita oynayacak ileride yüksek ihtimal.

Rijkaard'a saygım sonsuz ama Keita bir hata yaptıysa eğer bunu para cezasıyla halletmeliler.Hücum gücümüz zaten düşük şu aralar bir de Keita'yı kesmek bana hiç akıllıca gelmiyor.Uğur ve Barış'ın oynadığı sağ kanattan fazla bir verim beklemek çok yersiz olur.Ne Uğur o eski Uğur ne de Barış kanat adamı.Buzlu zeminde maç oynatıp da Uğur'un ayağını kırdıranlara da selam olsun bu arada:rolleyes:

Kardeş kurban olayım sana doğru diyorsun ama şu durumda hangi futbolcu olursa olsun ihtiyacımız var.Ne yapalım mecbur orta saha da Topal olmayınca top kapamıyoruz(ki Topal da bu sene eski performansından çok uzak).

Sakatlıklar çok tabi bu taraftar 3 senedir bu takımı tam kadro göremedi orasıda ayrı bir tez konusu ama ne yapalım.

Evet Topal'da çok fazla düşüş var.Bunun nedeni ne Rijkaard'ın bulması lazım.2 sene önceki Topal'dan eser yok

Evet Topal'da çok fazla düşüş var.Bunun nedeni ne Rijkaard'ın bulması lazım.2 sene önceki Topal'dan eser yok

Topal bu sene kaç maçta üst üste kendi yerinde oynadı?Sorunun cevabı budur arkadaşlar.

Rijkaard'a saygım sonsuz ama Keita bir hata yaptıysa eğer bunu para cezasıyla halletmeliler.Hücum gücümüz zaten düşük şu aralar bir de Keita'yı kesmek bana hiç akıllıca gelmiyor.Uğur ve Barış'ın oynadığı sağ kanattan fazla bir verim beklemek çok yersiz olur.Ne Uğur o eski Uğur ne de Barış kanat adamı.Buzlu zeminde maç oynatıp da Uğur'un ayağını kırdıranlara da selam olsun bu arada:rolleyes:

benimde saygım sonsuz hataları olsada. ama şu durumda 2 gün geç geldi diye en zor deplasmanlarından biri olan kayseride keita yı oynatmazsa taraftarın desteğini kaybeder diye düşünüyorum. keita bu takımın en iyi oyuncusudur

Topal'ın performans düşüklüğü yaşamasının cok basit cevabı var.Topal ne zaman parladı?Adam adama markaj verildiği zaman.En büyük örnek de Nonda'nın attıgı golle kazandıgımız fb maçı.Rijkaard'ın sisteminde ise böyle bi anlayış yok.Ayağı da iyi olmayan Topal bu yuzden cok vasat gözüküyor.

Ben rijkaard'ın keita dışında elano'yuda oynatmamasından korkuyorum! bu 2 oyuncuyu oynatmazsa kesinlikle kazanamayız ve çok büyük tepki görür! Ayrıca yine 4-4-2 mi? yoksa 4-3-3 mü? oynayacağız oda bir soru işareti?

franco

emre neill servet uğur

barış m.sarp ayhan caner

giovanni arda

Geri
Üst Alt