TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

umarım hep hücumu düşünürüz gol attımı geri çekilmeyiz Antalya maçında yaptık bunu Denizli maçındada.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Emre Güngör sağbek Uğur Uçar solbek oynarsa asla izlemem bu maçı.

yazik.. boyle demecler veren kendisine yalan soylemesini bir biraksin 2. isim sen oldun bugun. bu kadar basit mi bu sozleri soylemek?

Yenilsende canın sağolsun aslanım.

ayrıca bu akşam yenilsek bile hiçbişe kaybetmeyiz daha 15 tane 90 dakika var fener bize gelecek beşiktaş fenere gelecek daha çok su akar ama hurma olduğu için bende çok istiyorum ezerek yenmeyi

bende takmiyorum. yenilsek önemli degil daha uzun maraton var önümüzde. destek olalim yeter...ayrica bugün bambaska bir Galatasaray izleyecegiz gibi geliyor icimden

waoww inanılır gibi değil:(

bilemiyorum galiba macin stressi bizlere evimizde bile ulasti... cok tuaf bir heycan var icimde... en iyisi ben internetten ayrilayim bu gidisimle tartismalara neden olacam.

3 puan icin saldir GalataSaray!

Yalnız Caner ileri çok çıkıp geri dönemesse Cangele bize zor anlar yaşatabilir.

eleştirelere saygım sonsuzdur.ama şunu söyleyeyim ki kesinlikle rijkaard istifa etsin gibi saçma sapan bir isteğim beklentim yoktur olamaz da.bunca yıl td konusunda müzdarip olmuş bir takımın taraftarıysam ben rijkaard 10 yıl kalsın bizle.ama hocaların da performans düşüklükleri oluyor bu da işte bizi böyle düşüncelere itiyor.rijkaardı yedek kulübesinde görmek beni hala çok heyecanlandırıyor ilk günki heyacanımdan zerre kadar birşey kaybetmiş değilim.sadece barış özbek konusu beni çileden çıkarmıştır.bazı arkadaşlar ayhan konusunda serzenişte bulunmuslar bana ben de şöyle düşündüm caner sol bek oynayacak muhtemelen ki uğur orada oynayınca sağ bek emre oynayacak ve tam bir facia olacak ondan canerin oynayacağını düşündüm.bu sefer orta sahada elano santos arda ve mustafanın banko oynayacağını varsaydım.yanına tek bir eleman kalıyor ayhan ve barış arasında tercih yaptım.ve ayhan da karar kıldım.

izleme.. sizin gibi taraftarlara kalmadi ya bu takim.

istediginiz olmayinca hemen sirtinizi dönün.. böyle taraftara byebye

Taraftarlığıma laf edecek biri değilsin bu 1

Ben bazı maçlarda heyecandan izleyemiyorum bu maçta onlardan biri olur heyecanlanıyorum çünkü takımımı seviyorum bu 2

Ben takımıma hiçbir zaman sırtımı dönmem bu 3

;)

Sivasspor maçından beri rahatça izlediğim maç hatırlamıyorum :D

Taraftarlığıma laf edecek biri değilsin bu 1

Ben bazı maçlarda heyecandan izleyemiyorum bu maçta onlardan biri olur heyecanlanıyorum çünkü takımımı seviyorum bu 2

Ben takımıma hiçbir zaman sırtımı dönmem bu 3

;)

baris oynayinca cok mu heycanlaniyorsun ? ondan bakmam dedin ozaman. heee tamam anladim pardon ;)

Kavga etmeden tartışın beyler. Buradaki herkes Galatasaraylı!

baris oynayinca cok mu heycanlaniyorsun ? ondan bakmam dedin ozaman. heee tamam anladim pardon ;)

Barış'ı bende beğenmiyorum.Ama en azından kendi mevkisinde oynayacak.

Ayrıca tamam önemli değil olur böyle şeyler.;)

son 2 saat 42 dakika

Ne maçmış be , yenicez ne heycanlanıyorsunuz :)

Barış'ı bende beğenmiyorum.Ama en azından kendi mevkisinde oynayacak.

Ayrıca tamam önemli değil olur böyle şeyler.;)

yok yani biraz sacma olduda.. baris oynayinca seyretmem maci dedin... demek baris cok heycanlandiriyor seni...

önce o oynayinca bakmam diyorsun sonra heycanlaniyorum diye bakmam diyorsun... neyse olur böyle seyler

Geri
Üst Alt