TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Kayserispor oynamadı bu bir gerçek. Galatasarayımız az kalsın hakemin kurbanına gidiyordu. FB puan kaybederse sorun yok. Bu arada L. Neill gerçekten süper oynadı. Tebrikler

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

dos santos geldi diye delirdiniz hepiniz alın işte dos santosu hayırlı olsun. 1.5 sene top oynamamış adama bel bağladı 100 yıllık camia yazıklar olsun. Arda sol kanada geçince son dakikalarda anca pozisyon bulabildi takım.Bu puan kaybıyla da şampiyonluğa bay bay demeyiz inşallah yarın fener kazanırsa...

koca takımın şampiyonluğu önemlimi ya dos santos dünya kupasına hazırlansın boşverin şampiyonluğu falan.

yazıklar olsun be...diğer oyuncuların emeğine yazık...

28 dakika sayıca fazlaydık. Yakışmadı bize bu skor. Son maçlarda bariz bir şekilde hücum organizasyonu yapmakta zorlanıyoruz.

Sen rakibinin puan kaybettiği haftalarda kazanamıyorsun(iki kere oldu bu)ve karmızı kart görmüş bir takımı yenemiyorsan şampiyon falan olamazsın.

Sinem Kobala mail filan atcam artık nerdeyse.Bu nedir yahu.Ne zaman bu kızla çıkmaya başladı,Arda futboldan koptu.İkili mücadelelerin hiç birini alamıyor.tanıyamaz oldum Ardayı

En zor maçımızı şöyle bitirdik çok ilginç ya!Girmedi ya!Elano gelişine onu takamıyosan kaleye oynama futbol.Hayret bişey ya!

Hakanla Sabri ne zaman sahalara dönücekler. :S

Beksiz,forvetsiz oynadık çok iyi mücadele ettik.

Ne zaman orta açmayı öğrenecek bu futbolcular.

Sanırım hala Gio'ya futbolcu diyen yoktur.

Başta ben olmak üzere çok sevinmiştim ama yanılmışız.

Allah'tan kiralık.

Bu futbolla Türkiye kupasını bile zor alır bu takım

Usta alışmamış olabilir de sen Galatasaray'da winger forvet oynuyorsun.İnsan bir tane çalım atmaz mı?Çalım atmayan Messi ne ise çalım atmayan Gio da odur.Bu adam iyi çalım atabildiği,katedebildiği için ünlü oldu,gelecek vaadeden futbolcu dendi.Ama burda aldığını beke geri veriyor.Bugün orada ben bile oynasam atamasam da denerdim çalım atmayı,dripling yapmayı.Gio böyle al gülüm ver gülüm yapacaksa işimiz zor.:o

Peki niye aldığını geri verdi sence?

Baros ne zaman iyileşiyor.

Takım oyunu iyiydi. Pres iyiydi. 3-4 net pozisyon buraya kadar olumlu ama

Rijkaard gibi En büyük hocalardan biri Elano - Dos SAntos - Uğur'u nasıl oyundan almıyor aklım almıyor.

Elano denen adam GS de 24 kişilik kadroya dahi giremicek kadar berbat bir adam.

Dos Santos ise gitsin İngiltere 2. liginde şov yapsın.

Arda forvet böyle saçmalık olur mu yA?

Arda kanat adamı kardeşim. veya orta alana koy oynasın.

Emre Çolak, Dos Santos dan 45 kat daha iyi.

Rijkaard - Emre Ç ve Elano yerine Barış'ı alsa oyun 2-3-45 olacaktı.

Fener şampiyonluğunu BJK derbisi sonrası ilan eder..

Rijkaard resmen dalga geçti bizimle 5 dk kala Emre oyunda komikliğe bak.

Elano ve Dos SAntos ayakta duramıyor. Takım onlara pas vermek istemiyor.

Elano efendi bomboş vur gol ya arkadaş bekli bekliyo adamın kıçı geliyor.

Arda efendi alemlerde ayakta duramıyor dönemiyor.

Rijkaard aklınca Nonda yı yollattırdı ama bizi yaktı. Gio denen adam dan altyapı da 1 milyon tane var.!

Rijkaar iyi düşüncek ve aklını başına alıp ilkyarı daki gibi hocalık yapacak. Son 4 dk kala adma girmicek.

Offf... Bu takım adamı kanser eder.

Giovani Dos Santos'a laf atanlar kör olmalı...

Caner Erkin ve Uğur Uçar'ın rezalet oyununu görmediniz sanırım,bunlar nasıl bek :mad:

Komiksiniz yemin ediyorum. İyi gülüyorum pc başında. Gio fos mos, ne oluyor!!! Kaç maça çıktı adam? O zeminde kim doğru orta yaptı söyleyin hele. Şaka gibisiniz yahu.

Geri
Üst Alt