TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 31 Ocak | 19.00

Leo

Ugur - Neill - Servet - Hakan

Baris - Mustafa

Elano

Keita - Jo - Arda

Baris ve Mustafa orta sahadan adam gecirmesinler yeter, gerisini Elano halleder :2_thumbs_up_-_anima

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 31 Ocak | 19.00

bende biliyorum ah be renkdaş yapamıyor ama nabalım hakan balta gelene kadar uguru gormek ıstemıyorum orada.. bari neill sağ bek caner sol bek oynasında beklerden biri hücumcu olsun..barışı mecburiyetten ortaya koydum zaten. giovani hazır deil özellikle deplasman maçında pat diye 11e atmamamız lazım

bu maçta neill ı sağa çekip e.güngörü ortada oynatmalıyız başka yapacak bir şey yok malesef

sabri sağda hakan solda nasıl oynuyorsa biri hücumcu biri defansif,, kayseri maçındada neill defansif caner ofansif çok rahat oynarız,, artık ardayıda ortada görmek istemiyorum.

ARDA yı ARDA YAPAN SOL TARAFTA GÖRMEK İSTİYORUM.. messi yi koyun bakayım ortaya performansı nasıl düşüyor :@

Belli değil sanırım.Şu birkaç gün içinde belli olur.Allah yardımcımız olsun.Keşke şu maç Samiyen'de olsaydı seyirci biraz kendine getirirdi belki takımı.Mağlubiyeti düşünmek istemiyorum.Çok zora sokarız herşeyi,ardından gideceğimiz İnönü deplasmanı umutulmamalı.

Balta oynayamayacak büyük ihtimalle kasığındaki sorun için beklenmesi gerekiyormuş. Jo bence oynar.

Bence yeneceğiz güveniyorum.

Leo

Ugur - Neill - Servet - Hakan

Baris - Mustafa

Elano

Keita - Jo - Arda

Baris ve Mustafa orta sahadan adam gecirmesinler yeter, gerisini Elano halleder :2_thumbs_up_-_anima

Elano top ve adam geçirmeme işinide yapar ne olucak :D

Balta oynayamayacak büyük ihtimalle kasığındaki sorun için beklenmesi gerekiyormuş. Jo bence oynar.

Bence yeneceğiz güveniyorum.

Gs Tv'deki yorumcu bu takım Kayseri'de böyle oynamayacak dedi.Arkadaşlar inanalım yeter ki.Bu takım Kayseri'yi yenecek güçtedir:2_thumbs_up_-_anima

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

bu maçta hakan veya sabriden birisi oynasaydı ne olurdu offf ya

Elano top ve adam geçirmeme işinide yapar ne olucak :D

Bu macta daha cok gol atmaya calissin, arkasinda iki tane cok kosan ve pres yapan adam olursa daha rahat oynar :D

Gs Tv'deki yorumcu bu takım Kayseri'de böyle oynamayacak dedi.Arkadaşlar inanalım yeter ki.Bu takım Kayseri'yi yenecek güçtedir:2_thumbs_up_-_anima

Bu takım Türkiyedeki her takımı Madrid'i de yenecek güçtedir ve inşallah yenecektir. Yeter ki sahada varımızı yoğumuzu ortaya koyalım.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Bana göre Uğur Uçar ve Emre Güngör artık bugünkü yerlerinde denenmemeli. Barış orta sahanın ortasına çekilmeli. Arda kanada geçmeli. Dos Santos yedek kalmalı.

Bana göre Uğur Uçar ve Emre Güngör artık bugünkü yerlerinde denenmemeli. Barış orta sahanın ortasına çekilmeli. Arda kanada geçmeli. Dos Santos yedek kalmalı.

Ben böyle devam ederse Arda'nın yedeğe çekilmesinden yanayım.

Ben böyle devam ederse Arda'nın yedeğe çekilmesinden yanayım.

Kayseri maçı için konuşuyorum. Caner sol bekte oyasın. Önünde Arda oynar. Keita da sağ açık oynar. Gerisinde Neill oynasın.

Kayseri maçı için konuşuyorum. Caner sol bekte oyasın. Önünde Arda oynar. Keita da sağ açık oynar. Gerisinde Neill oynasın.

Bence de güzel olur öyle. Arda Caner'e de yardım eder. Neill Keita da iyi olur.

Takım deplasmanlarda dökülüyor acemi mandası gibi 2 pas yapamıyor defansda sacma sapan top kayıpları bi kahraman edasında birinin gelip dikine gitmeye calısmaları onun kaptırdıgı topun direk olarak kalemize gelmesi vb seyleri izlemekten delirdim evde özellikle bugun takım inanılmaz kötü bu kadar emege böyle futbol yakısmıyor gerci sansmıdır kadermidir nedir adını siz koyun dogru düzgün bi A takım dedigimiz takımıda olusturamadık sürekli birileri firarda hep hep eksik bu sefer kötü oyun olsunda 3 puan alalım buna razıyım ama su deplasman fobisimidir artık nesidir bunu yenmemiz lazım yoksa basımız cok agrıcak

hocanın kadrosu tahminimce böyle olur: Leo--Emre---neill--servet---ugur--m.sarp--elano--barıs---arda---caner--jo

Benim görmek istedigim kadroda böyle: ufuk----Neill--emre--servet---caner--m.sarp--elano--ayhan--arda--santos--jo

Keitanın eger bi eksikligi yoksa fizik olarak ben olmadıgına inanıyorum hocanın bazı seylere takılmadan bu macta oynatması lazım eger oyle bişey olursa santos yedek kalabilir

Bence de güzel olur öyle. Arda Caner'e de yardım eder. Neill Keita da iyi olur.

Bazı arkadaşlar Neill bekte oynatılmamalı, Servet ile bir an önce uyumlu bir ikili oluşturmalı diyorlar. Ama son maçlarda kanatlarımızın çok zayıf kaldığı gerçeğini gözardı ediyorlar.

Takım deplasmanlarda dökülüyor acemi mandası gibi 2 pas yapamıyor defansda sacma sapan top kayıpları bi kahraman edasında birinin gelip dikine gitmeye calısmaları onun kaptırdıgı topun direk olarak kalemize gelmesi vb seyleri izlemekten delirdim evde özellikle bugun takım inanılmaz kötü bu kadar emege böyle futbol yakısmıyor gerci sansmıdır kadermidir nedir adını siz koyun dogru düzgün bi A takım dedigimiz takımıda olusturamadık sürekli birileri firarda hep hep eksik bu sefer kötü oyun olsunda 3 puan alalım buna razıyım ama su deplasman fobisimidir artık nesidir bunu yenmemiz lazım yoksa basımız cok agrıcak

hocanın kadrosu tahminimce böyle olur: Leo--Emre---neill--servet---ugur--m.sarp--elano--barıs---arda---caner--jo

Benim görmek istedigim kadroda böyle: ufuk----Neill--emre--servet---caner--m.sarp--elano--ayhan--arda--santos--jo

ayhanın yerine daha presçi barış olabilir

ayhanın yerine daha presçi barış olabilir

Yok hocam pres mres daha direncli ortasaha edebiyatı fakir fukara edebiyatına döndü artık günümüz futbolunda önce topu ayagında tutucaksın pas yapıcaksın bu yetenek özürlü arkadaslarla nasıl bir ortasaha oldugunu bugun gördük en azından ben gördüm ayhanın ölüsü bile bu barıstan daha akılcı daha zekidir

Geri
Üst Alt