TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Takımımız eksik Kayseri bu işi namus meselesi yaptı zor maç olacağa benzer. Futbolcularımız sinirlerine hakim olmalı tüm cephelerden üzerlerine oynayacaklar.

Cem Sultan bugün oynamazsa ne zaman oynacak? Rijkaard artık şans vermeli bu çocuğa elâlem yıldız yaftasını vuruyor hiçbir numarası olmadığı halde bardan, gece kulübünden çıkmayan tiplere biz bozuk para muamelesi yapıyoruz!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Yani ahanda buraya yazıyorum maç sonu alıntı yaparsınız;

Bu maç Abdul Kader Keita'nın maçı olacak!

:evilsmile:

Böyle positif düşünceli insanları seviyorum.

Çok büyük bir süpriz olmazsa Kayseri maçın net favorisi. Büyük süprizden kastım ne mi? Arda yılıdızlaşır da sezon başındaki gibi 2 gol, 2 asistle oynarsa bilemem tabii ki. :)

Böyle negaitf düşünceli arkadaşların da pozitif düşünmelerini isterim. Daha yenilmeden yenilgiyi kabul etmeyelim.

Allah yardımcımız olsun.

Leo Franco

Uğur, Neill, Servet, Caner

Barış, M.Sarp, Elano

Keita, Cem Sultan, Arda

Çok zor maç. Forvetsiz Galatasaray kötü oynuyor, bakalım Rijkaard nasıl bir kadro çıkaracak... Umarım Keita oynar...

Çok büyük bir süpriz olmazsa Kayseri maçın net favorisi. Büyük süprizden kastım ne mi? Arda yılıdızlaşır da sezon başındaki gibi 2 gol, 2 asistle oynarsa bilemem tabii ki. :)

G.Sarayın olduğu yerde tek favori GS'dir. Bunu kafana yaz.

Keita oynamazsa kazanamyız bu kadar açık ve net.

Oynat artık şu Keitayı! Edit.

EDİT ..

Kamufuleye devam !

Kayseri'de hangi oyuncular yok ?

Cem Sultan oynasın forvette.

Pafta çok iyi oynuyor.

EDİT ..

Kamufuleye devam !

Tamam Keita'yı oynatmadığı için bende çok kızıyorum, aynı şekilde Bülent'e Lincoln'ü oynatmadığı için kızmıştım o ısrar etti bende ondan nefret ettim ama bu olay farklı. Herşey normal Keita dönecek. Rijkaard eğer Keita'yı keserse o zaman herkesin Rijkaard hakkındaki görüşü 180 derece döner. Böyle abuk sabuk kadro yapıp bizi 2 paralık takımlara maskara ediyor tek kaybımız bu!

Böyle negaitf düşünceli arkadaşların da pozitif düşünmelerini isterim. Daha yenilmeden yenilgiyi kabul etmeyelim.

Pozitif düşünmeyi ben de isterim ancak bazen görünen köy de kılavuz istemiyor.

Keita'nın oynayacağını düşünmüyorum, Caner de yetişemeyebilirmiş maça, forvetimiz zaten yok. E kim alıcak bu maçı peki?

Elano takım oynarsa göze çarpıyor, geriye kaldı bir Arda. Dediğim gibi o da yıdızlaşmazsa işimiz şansa kalıyor.

Gerçekçi olmak lazım, bu şartlarda Kayseri gibi zor bir deplasmana gidiyoruz. Maçın favorisi Kayseri'dir.

G.Sarayın olduğu yerde tek favori GS'dir. Bunu kafana yaz.

Duygusal davranarak böyle sivri cevaplara hiç gerek yok.

Ben istemez miyim Kayseri'den net bir skorla dönmeyi? Ancak bazen görünen köy kılavuz istemiyor işte.

Kewell ve Baros'dan sonra Caner ve Jo da sakatlandılar. Caner'in yetişememe durumu var. Keita oynar mı oynamaz mı şüpheli, bence oynamaz.

Geriye bir tek Arda kalıyor, ben de bu maçı alırsa bir Arda alır dedim zaten, yoksa işimiz zor.

Ama "Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır.". Bunu desen katılırım işte.

Pozitif düşünmeyi ben de isterim ancak bazen görünen köy de kılavuz istemiyor.

Keita'nın oynayacağını düşünmüyorum, Caner de yetişemeyebilirmiş maça, forvetimiz zaten yok. E kim alıcak bu maçı peki?

Elano takım oynarsa göze çarpıyor, geriye kaldı bir Arda. Dediğim gibi o da yıdızlaşmazsa işimiz şansa kalıyor.

Gerçekçi olmak lazım, bu şartlarda Kayseri gibi zor bir deplasmana gidiyoruz. Maçın favorisi Kayseri'dir.

Rijkaard isterse oynatmasın Keita'yı tahammülümüz yok puan kaybına zaten -1'deyiz. Caner yoksa yerine Arda oynar onun yerine Elano, Emre Çolak oynar işte birileri önemli olan forvet. Cem sultan düşünülmeli artık.

Geri
Üst Alt