TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Umarım Keita sonradan girmez, her ne kadar öyle olacak gibi gelse de.İnşaallah alacağız bu maçı.İçime öyle doğuyor:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

kayseriye giden kadro nedir bilen varmı resmi site yazmamışta ?

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray'ın kupa maçındaki görüntüsünün kimseyi aldatmaması gerektiğini belirterek, cumartesi günü renktaşlarıyla zorlu bir mücadele yapacaklarını söyledi.

Tolunay Kafkas, Kayserispor'daki sakat ve durumu belirsiz oyuncular nedeniyle defansta sıkıntı yaşadıklarını, ancak tüm bunlara karşın, Ali Turan, Bilal Aziz, Eren Güngör, Toledo, Furkan ve Mohamed Shavky'nin yerine görev verdiği oyuncuların bunu başarıyla yerine getirdiğine dikkati çekti. Üç büyüklerle oynanan maçların zorluklarının olduğunu ifade eden Kafkas, "Her zaman söylüyorum, noksanların ardına kesinlikle sığınmıyoruz. Kadromuzdaki genç oyuncularımız, verilen görevleri ve eksiklikleri vargüçleriyle doldurmaya çalıaşıyor. Biz de iyi takımız" dedi.

KUPA MAÇINA KİMSE ALDANMASIN

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray'ın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor'a yenildiği maçtaki futboluna bakıp kimsenin aldanmaması gerektiğini belirterek, "Lig maçı başka, kupa maçı başka olur. Kimse, Galatasaray'ın Antalya'daki kupa maçındaki görüntüsüne bakıp, farklı değerlendirmeye girmesin. Cumartesi günkü maç çok farklı olur" şeklinde konuştu.

GÖKHAN EMRECİKSİN'İN SAKATLIĞI GEÇTİ

Öte yandan Kayserispor'da Gökhan Emreciksin'in sakatlığının geçtiği belirtilirken, futbolcunun sabah düz koşu yaptığı ve akşam antrenmanına da katılacağı bildirildi. Sarı kırmızılı ekipte şu anda Furkan ve Mısırlı Mohamed Shavky'nın sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçı kadrosuna alınmayacakları ifade edildi.

Evet onların da bizim gibi sakatlık sıkıntıları var ve defansları alarm veriyor Keita gibi hızlı bir adam bu defansı duman eder.

defans 4lüsü nası kayserinin

kayseri defansı nası biri paylaşabilirmi

Ali Turan, Toledo ve Eren Güngör yok ve bu üç oyuncu da as oyunculardı. Aydın Toscalı, Serdar, Hakan Aslantaş stoper ve sağ bek mevkilerini oluşturur sol bekte Bayram, Durmuş ya da yeni transferleri genç çocuk oynar üçü de vasat altı oyuncular iyi bir Keita darma duman eder. Ondan dolayı Keita kesinlikle oynamalı.

Sezon başında yaptığımızı yapmalıyız bu maçta.Her yere koşmalı,her yerde basmalıyız rakibe.Onların da defansları hata yapmaya müsait şu anda.

Arda 2 kere bu stadyumda maca cikti ve 2 mactada mükemmel oynadi

Galatasaray - Ankaragücü

Türkiye - Estonya

6b4f8666a6424039ad12b3321e29c090_m.jpg

Basından takip ettiğimiz kadarıyla sıkıntı var gibi görünüyor. Bunların gerçeklik payı ne kadardır tabii ki bilemiyorum ama umarım abartıdır ve gerçekle hiçbir ilgisi yoktur. Haldun Üstünel'in açıklamasında Keitaya bir ceza gelmediği açıklandı.

Yarın çok zor bir maç ne olur ne biter bilemem ama umarım Denizlispor ve Antalyaspor maçından çok uzak görüntüde olur ve Kayseri gibi deplasmandan üç puan alarak bu olumsuz havayı dağıtırız.

Bu maçta favori olarak görmüyorum bizim takımı.

Bu maçta favori olarak görmüyorum bizim takımı.

Ciktigimiz her macta favoriyiz Sinan.Kayseri´nin kadrosuyla bizim kadromuzu karsilastirdigimda, hala onlardan cok üstün oldugumuzu düsünüyorum.

Madem Türkiye´nin en iyi futbolculari bunlar, cikip kazanacaklar.Mazaret yok.

Sonra aglamasinlar forma sansi bulamiyoruz diye.Ama tek endisem Keita.

Eger oynatmazsa Rijkaard onu, cok büyük bir hata yapmis olur.

Cem sultan goturuldumu arkadaslar kayserıye.

bu maç çok önemli bir dönemeç kesinlikle varımızı yoğumuzu ortaya koyup kazanmalıyız.

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maç.

Umarım eksiklerle gittiğimiz Kayseri'den 3 puanla döneriz.

Ciktigimiz her macta favoriyiz Sinan.Kayseri´nin kadrosuyla bizim kadromuzu karsilastirdigimda, hala onlardan cok üstün oldugumuzu düsünüyorum.

Madem Türkiye´nin en iyi futbolculari bunlar, cikip kazanacaklar.Mazaret yok.

Sonra aglamasinlar forma sansi bulamiyoruz diye.Ama tek endisem Keita.

Eger oynatmazsa Rijkaard onu, cok büyük bir hata yapmis olur.

Elbette takım olarak iyiyiz,Kayseri ile kıyaslanamaz ama forvetsiz oynadığımız her maçta puan kaybettik realist bakıyorum olaya,yenilirsek asıp kesmem teknik ekibi.

Her şeyi bir kenara bırakıp Keita'yı oynatmamız lazım.

Futbolcularımızın baskıyı kaldıramamasından korkuyorum.

Futbolcularımızın baskıyı kaldıramamasından korkuyorum.

Büyük takım olduğumuzu göstermenin zamanı geldi.Büyük takımlar şartlar ne olursa olsun baskıyı kaldırmanın bir yolunu bulurlar.Şu maçtan 3 puan alabilsek inanıyorum ki düzlüğe çıkacağız:)

Geri
Üst Alt