Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcularımızın baskıyı kaldıramamasından korkuyorum.
Büyük takım olduğumuzu göstermenin zamanı geldi.Büyük takımlar şartlar ne olursa olsun baskıyı kaldırmanın bir yolunu bulurlar.Şu maçtan 3 puan alabilsek inanıyorum ki düzlüğe çıkacağız![]()
Ne tür bir baskı?
Mesela forvet oynayacak oyuncu kendisinden çok şey beklendiği için performansını tam olarak yansıtamayabilir bunun örnekleri var geçmişte. Antalya'ya yenildik bir de takım çok kötü oynadı. Psikolojik olarak kötü etkilenirsek bu durumlardan işimiz daha da zorlaşır.
Biz kaldıramacağız da Kayserispor'mu kaldıracak.![]()
En yakın aday Keita ve Keita acıyı seven adam sorun olmaz.
Neresinden bakarsan bak evinde iyi oynayan bir takım,zorlu bir maç,Servet'in formsuzluğunu ele alırsak,geride de sıkıntı var,Keita 11'de oynarsa şansımızın artacağını düşünüyorum.Fakat Rijkaard Gio'yu 11'de başlatmayacaktır gene,Barış oynayacak mecburen ve ilginç bir maç olacak.
Kayserispor'un üzerinde ne gibi bir baskı var ki aksine motive oluyorlar bizim yenilgimiz sakatlıklarımız yüzünden ? Onlar bizim çektiğimiz sıkıntıların yarısını çekse fark yerlerdi bizden demek istediğimi iyi anlayın.
Hacı zaten forvette en çok güvendiğim adam Keita onun üzerindeki baskı onu daha bir gaza getiriyor çünkü ama bir Santos bir Arda oynarsa işimiz çok zor olur. Bir de şöyle bir durum var Kayseri'nin sol beki çok zayıf olacak Keita orayı darmaduman edebilir. İki Keitamız olsaydı keşke![]()
Ligde onların bizden aşağı kalır yanı yok.
En iyi yılını geçiriyorlar.
Baskı olmazmı ?
------------------Franco--------------------
----Uğur----Neill-----Servet------Caner------
-------------------Sarp---------------------------
-------------Ayhan-----Elano-------------------
-----Giovani-----Keita-----Arda-----------
Çıkabilecek en iyi kadro budur.
------------------Franco--------------------
----Uğur----Neill-----Servet------Caner------
-------------------Sarp---------------------------
-------------Ayhan-----Elano-------------------