TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

su aciklamayi futbolculara okutun havada parcalarlar yarin hepsini

bu serefsizler kendini ne zanediyor

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Hurma'yla Mamur'un açıklamaları sonrası çok eminim, kazanacağımızdan. :)

Yarın bunları Turkcell Süper Lige çıktıklarına pişman etmezsek,yazıklar olsun bizim oyuncularımıza,eze eze yenmemiz lazım ben anlamam o eksik bu eksik,o formada GALATASARAY arması var ise olay bitmiştir,canını dişine takıp oynayacaksın arkadaş.

Merkez Hakem Komitesi’ni ve hakemleri uyarmak Sayın Adnan Polat’ın hakkı da değildir, haddi de değildir. Bu açıklamalar bir hak arayışı olamaz, olsa olsa bir haksızlık isteğidir.

Sayın Polat bilmelidir ki, yıldız oyuncuya ve sakatlanmış yıldız oyuncuya sahip tek kulüp Galatasaray değildir. Her zor maçtan önce rakibi, hakemi baskı altında tutma gayreti futbolun temiz yüzüne leke vurmaktan, rakiplerini Galatasaray’a karşı tahrik etmekten, futbola zarar vermekten başka bir şey olamaz.

Kayserispor Kulübü

Bunları yenelim,ne şekilde olursa olsun.Bi de beyin nakli yapmak lazım ama onlara uygun beyin bi 100 sene bulunmaz.

Şaka gibi gerçekten! Bu beyin özürlüleri yenemezsek çok yazık olucak!

demislerki sadece galatasarayin yildiz futbolcusu yok

lan denyolar adnan baskanin aciklamasini nerenizle dinlediniz adam bu olay tüm kluplerde oluyor dedi

benim iki enistem gayserili

bunlarla asik atilmaz

bu konuda cok tercübelendim

Bu utanmaz arlanmaz, her icraati "anti-Galatasaray" olan Kayserili Yöneticilere dersi sahada vermemiz lazım.

Çirkef açıklamalar yaparlar, yanıt vermeyiz ama derslerini almazlar. Başkanımız bambaşka konularda açıklama yapar, her ota atlar gibi atlayıp çirkin bir üslupla yanıt verirler. Hakikaten ilginç, Kayseri Yönetimini nefretle kınıyorum.

Acaba, "Galatasaray gergin maçlarda başarılı olamıyor diye gözlemledikleri için mi özellikle üzerimize gelip gerilimi yükseltiyorlar" anlayamadım.

Bizi eksik ve formsuz bulunca böyle açıklamalar onların stratejisi herhalde.Ortamı germeyi seviyor bazı kişiliksizler.Geçen sene Sivas başarılı oldu bizim hırsımız bize zarar verdi sakin sakin çakmalıyız bunlara.

Bu utanmaz arlanmaz, her icraati "anti-Galatasaray" olan Kayserili Yöneticilere dersi sahada vermemiz lazım.

Çirkef açıklamalar yaparlar, yanıt vermeyiz ama derslerini almazlar. Başkanımız bambaşka konularda açıklama yapar, her ota atlar gibi atlayıp çirkin bir üslupla yanıt verirler. Hakikaten ilginç, Kayseri Yönetimini nefretle kınıyorum.

Acaba, "Galatasaray gergin maçlarda başarılı olamıyor diye gözlemledikleri için mi özellikle üzerimize gelip gerilimi yükseltiyorlar" anlayamadım.

doğru

Yarınki maçında önemi dahada arttı artı.

merak ediorum bizim başımıza gelen sakatlıklar başka klüplerin başına gelseydi bu kadar sakin kalırlar mıydı? mesela makukula sezonu kapatsa kayseri nası bitircekti ligi? kimlere dalaşacaklardı...

Böyle yaparak seyirciyi de galeyana getirmeye çalışıyorlar.Yarın çok gergin maç olacak.

Merak ediyorum; Aziz Yıldırım'da hakemleri eleştirmişti o zaman neredeydi bu Kayserispor yönetimi?

küfür etcem ama ceza alırım onun için kendimi zor tutuyorum.Bu beyinsiz kayserispora gıcık olmaya başladım.kendini ne sanıyor bunlar

Yarınki maçı ve çarşamba günkü maçı kazanırsak,ardından 8 günlük istirahatımız var,çok dikkatli olmamız lazım,umarım oyuncularımız bunun önemini biliyorlardır.

Abdullah bey içimden geldiği gibi rahat rahat küfür etsem bir kereliğine görmezden gelseniz olmaz mı??:D

gelsene güngörene:cool:

Merak ediyorum; Aziz Yıldırım'da hakemleri eleştirmişti o zaman neredeydi bu Kayserispor yönetimi?

Aynen kardeşim haklısın,tabi aziz bunlara para verdiği için doğal olarak,başkanından yöneticisine yalaka sıfatı taşıyor bunlar.

Açıklamanın bir diğer ilginç yanı da zor maçlardan önce yapıyormuşuz bu tarz açıklamaları.Bizden korkuyorsunuz demeye çalışıyorlar sanırım:DAallah'ım sen şu oyuncularımıza biraz hırs ver yarın.

Geri
Üst Alt