TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Merkez Hakem Komitesi’ni ve hakemleri uyarmak Sayın Adnan Polat’ın hakkı da değildir, haddi de değildir. Bu açıklamalar bir hak arayışı olamaz, olsa olsa bir haksızlık isteğidir.

Sayın Polat bilmelidir ki, yıldız oyuncuya ve sakatlanmış yıldız oyuncuya sahip tek kulüp Galatasaray değildir. Her zor maçtan önce rakibi, hakemi baskı altında tutma gayreti futbolun temiz yüzüne leke vurmaktan, rakiplerini Galatasaray’a karşı tahrik etmekten, futbola zarar vermekten başka bir şey olamaz.

Kayserispor Kulübü

Bunları yenelim,ne şekilde olursa olsun.Bi de beyin nakli yapmak lazım ama onlara uygun beyin bi 100 sene bulunmaz.

Seref yoksunlari

ulan hayvanlar bile sizden daha sereflidir :mad:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

ya bu hurmalar tırmalar topuz transferinde fener tvye çıkıp sırıtmıyomuydu

Şu Türkiye liginde bir tane doğru dürüst bir yöntim var mı ?

Bizi Fenevle karıştırmışlar herhalde. Hangi zor maç öncesi kimi baskı altına almışız ? Küçük çocuk muhabbetleri yapmasınlar. Büyük klüpler böyle saçma sapan bildiriler yayınlamazlar kendilerini büyük sanıyorlarsa.

Ali turana 2-3 milyon euro verip alsaydık böyle açıklama yapmazlardı,aksine bizi desteklerlerdi.Bu şerefli insanların dini imanı para olmuş

Bizi Fenevle karıştırmışlar herhalde. Hangi zor maç öncesi kimi baskı altına almışız ? Küçük çocuk muhabbetleri yapmasınlar. Büyük klüpler böyle saçma sapan bildiriler yayınlamazlar kendilerini büyük sanıyorlarsa.

büyük:bgking1:

Merak ediyorum; Aziz Yıldırım'da hakemleri eleştirmişti o zaman neredeydi bu Kayserispor yönetimi?

O eleştirebilir. Hakemleri yerin dibine sokabilir, federasyonu tehdit eder, en büyük güç benim der. Ona ses çıkarmazlar. Adnan Polat yıldız oyuncular çok sert müdahalelere maruz kalıyorlar (tüm takımlarda) der Kayserispor ortamı germek için çok kaba, ahlaksızca açıklamalar yapar. :mad:

Çok pis sinirliyim,eğer yarın yenemezsek dahada sinirli olucam.

Adnan Polat yıllardan beri Türk futboluna büyük katkılarda bulunmuş bir yöneticidir saçma sapan şekillerde karalamaya devam etmesinler. Keşke Kayseri'ye gidebilseydim maça yalnız bırakmamak lazım takımımızı.

Ali turana 2-3 milyon euro verip alsaydık böyle açıklama yapmazlardı,aksine bizi desteklerlerdi.Bu şerefli insanların dini imanı para olmuş

:DKatılıyorum.Maça giden arkadaşlar!Oyuncularımıza sahip çıkın,yedirmeyin onları kuş sever Kayseri'ye:)

ben oynasam keske yarin

yemin ediyorum bu sinirle 90 dk boyunca ölümüne oynardim :D

yarın ki maçı kesinlikle kazanmalıyız.Bunlar 3-5 maç kazanınca kendilerini bir b.. sanmaya başladılar.Allahım yarabbim ne günlere kaldık be

Yazıklar olsun böyle yönetimlere. Fenev 1 Gayseri 2

neillin kasap olduğunu söylüyolardı göster kendini neill görsünler bakalım

KAY - SERI

sizimi kiracagiz yarin halederiz isinizi korkmayin ;)

Gayseri mezarın kendi evin olacak.Yarın ki maça hırslı çıkmayan bizden değildir.Keşke 1 maçlık Fatih Terim'i kiralasaydık.Verirdi gazı bizim Türkler'e

recep-mamur.jpg

suleymanhurma.jpg

Bunlarda bir gram beyin yok

Diğer konudada belirttim gerçi burası yeri değil ama burası daha aktif olduğu için buraya yazıyorum.Bir başka Galatasaray Forumu gstvnet sağlık ekibinin istifası için imza kampanyası yapıyormus bizde destek verelim.

Galatasaray Sağlık Kurulu İstifa !!!

ıhhh ıhhh gayseriii

Geri
Üst Alt