TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

çıkan kadroya bağlı bence oynayacağımz futbol.yine emre g sağ bek ugur sol bek elano yedek ve keita da aynı şekilde yedekse işimiz cok zor renkdaşlar

Böyle birşey olursa çoğu kişinin Rijkaard'a güveninin azalacağını düşünüyorum.Elano ve Keita ilk onbirde çıkmalıdır sahaya.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Bence Gio forvette Keita kanatta daha iyi oynar.

görende aksam barcelona yla falan maç yapıcaz zanneder karşı taraf korksun biz niye korkalım keita bizde arda bizde elano bizde santos bizde

Kadroları veren internet sitelerine göre şu 11 le sahaya çıkacakmışız...

........................leo.......................

ugur........servet.............lucas...........caner

......... barış...............m.sarp...............

.....................elano..........................

gio...............................................arda

......................kader.keita....................

Forumdan aldıklarını sanmıyorum; oyuncular gerçek gücünü yansıtırsa bu kadro Kayseride şov yapar...

Bu kadroyla çıkarsak büyük olasılıkla kazanabiliriz.

Maç yaklaşıyor.Hadi aslanlar herşeyi bir tarafa bıraktım şu sülo'ya kapak yapalım yeter :D

kayserililer agresif ligtvde izliyorum maç başlıyoru cimbom süprizimiz var diyolla:D

Zor bir maç olacağı ortada. Her sonuç çıkabilir.

Şimdi nasıl destekliyorsak maç sonunda da aynı şekilde desteklemeliyiz.

Aslanlarımıza başarılar. İnş kazanırız.

hay kayserisporu :(

Kadir Has'ta Kayseriliden çok Galatasaraylı olacak :D

2465ddt.jpg

Zemin cok güzel

Edebiyatla bir yere varılmıyor dostum ,ben takımın en son istatikerine ve oyun yapısına bakarım ,maçı bu futbolla almamız çok zor..

Alsak dahi ben ilerisi için hiçbir umut görmüyorum ,bu sezon göz göre göre harcandı..

Sezonun harcandığı falan yok.Ne kadar meraklıyız karamsar olmaya.Maçı alsak da umut göremiyorum diyorsun.Nerden bliyorsun hep kötü oynayacağımızı diye sorarlar.

görende aksam barcelona yla falan maç yapıcaz zanneder karşı taraf korksun biz niye korkalım keita bizde arda bizde elano bizde santos bizde

Hocam korku diye birşey yok ama endişelenenleri de anlamak lazım.

Takım malesef maç seçer hale geldi kendi performansını yansıtsa zaten bu diyaloglara gerek kalmayacak.

Bu aksam bırakın Kayseriyi, 2.lig takımlarından herhangi biriyle maç yapsak da, eğer oyuncular kafada maçı bitirdiyse inan onu da kazanamayız.:(

İsterse bu takım 5 atsın zevk alınmaz,çünkü oynanacak futbol az ya da çok belli..

Sağda barış,ortada ayhan bilmem kim bilmem kim?

Sistem yok, 3 pas üst üste top yok..

aman bir karambol olsun, aman duran top olsun ,aman penaltı olsun gol atalım,aman Leo hata yapma, son dakka gol yemesek bari havalarında bir maç daha...

Bu kadar diken üstünde bir maç neden zevk verir ki çünkü takım herşeyden önce güven vermiyor..

Şimdi kimi çıkıpta kardeşim kazanalılm gerisini boşver der..

Niye boşvereceğim kardeşim kazanmak puan almak,şampiyon olmak güzel hoş ta Galatasaray şampiyon olunca bana para mı verecekler hayır, e peki ben bunun nesinden zevk alıcam oynadığı futboldan bana verdiği zevkten..

Yani futbola puan gözüyle bakmayın,kazanmak gözüyle,yardımlaşma ,güzel bir enstantenik hareket,güzel bir paslaşma kombinasyonu,mücadele,hırs,tutku bu yönüyle bakın.

Ve sonra değerlendirin bu takım ne kadar güçsüz,anlayacaksınız.

Kadrolar belli oldumu

ya arkadaşlar zor maç olucağı kesin ama bu korku niye ? Biz Galatasaray değilmiyizz..Biz Cehennem Diye Tabir edilebilecek deplasmanlardan alnımızın akıyla çıkan biz değilmiyiz ? Santos Keita Arda Elano gibi skoru değiştirecek Yıldız oyunculara sahip biz değilmiyiz ? Onlar korkudan nereye saldırcaklarını şaşırdı..Onlar şuan tir tir titriyo..Hele bi de ilk dakikalarda bulacağımız bir gol bizi çok rahatlatır..Hiç merak etmeyin arkadaşlar Takıma Ve teknik ekibe ne olursa olsun GÜVENİYORUZ..;)

Kadroları veren internet sitelerine göre şu 11 le sahaya çıkacakmışız...

........................leo.......................

ugur........servet.............lucas...........caner

......... barış...............m.sarp...............

.....................elano..........................

gio...............................................arda

......................kader.keita....................

Forumdan aldıklarını sanmıyorum; oyuncular gerçek gücünü yansıtırsa bu kadro Kayseride şov yapar...

En mantıklı ve iyi futbol ortaya koyabilicek en iyi secim olur

Sezonun harcandığı falan yok.Ne kadar meraklıyız karamsar olmaya.Maçı alsak da umut göremiyorum diyorsun.Nerden bliyorsun hep kötü oynayacağımızı diye sorarlar.

Görünen köy kılavuz istemez dostum..

Ben karamsar olmaya meraklı değilim,takım benim bu hale getirdi..

Ligin ikinci yarsına gelmişiz ve belirli bir süre sonra lig bitecek ,sen eğer hala sistem tartışıyosan ,burda yolunda gitmeyen birşeyler var demekir..

Bu da geçen sene Ankaragücü maçı.

Kadir Has'ta oynanmıştı.

Stad ve zemini çok iyi.

dfg84k.jpg

Görünen köy kılavuz istemez dostum..

Ben karamsar olmaya meraklı değilim,takım benim bu hale getirdi..

Ligin ikinci yarsına gelmişiz ve belirli bir süre sonra lig bitecek ,sen eğer hala sistem tartışıyosan ,burda yolunda gitmeyen birşeyler var demekir..

Bu kadar sakat elbette sistemi ve güzel oyunu etkiler. Biraz mantıklı yorumlar yapın lütfen.

Zeminin iyi olması bize daha çok yarar.

Geri
Üst Alt