TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

---------------------- Leo Franco---------------------

Ugur---------------Neill-------Emre-------------Caner

-----------------Mustafa-------Mehmet-----------------

--------------------------Elano--------------------------

Giovani--------------------------------------------Arda

---------------------------Keita-------------------------

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

servetin olmaması bence çok daha iyi oldu. özellikle son iki maçtır dikkat ediyorum servete saçmalıyodu sahada. emre düzelmiştir inşallah neiil ve emre de yanyana ilk kez oynayacaklar uyum sorunu yaşamazlar umarım.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Antalyaspor maçının 35. dakikasında yaşanan pozisyonda sol bileğinden 3 farklı sakatlık yaşayan Brezilyalı'nın en az 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağını açıklayan sarı-kırmızılı yönetim, dün yapılan son kontroller sonrası şoke oldu.

Doktorların yönetime verdiği son rapor neticesinde yıldız oyuncunun 5 haftadan önce oynamasının münkün olmadığı öğrenilirken, bu süreye ek olarak en az 2 hafta da rehabilitasyon olacağı belirtildi. Yani toplamda 7 hafta gibi uzun bir süre takımdan uzak kalacak olan sambacının dönüşü, ligin ilk yarısında oynanan F.Bahçe maçında ayak tarak kemiği kırılan Çek yıldız Milan Baros'unkinden bile uzun sürecek.

Bu flaş gelişme camiada soğuk rüzgarlar estirirken, sarı-kırmızılı yönetimin şimdilerde bu oyuncu için takım içinde alternatif bulmaya çalıştığı belirtildi.

Atletico maçına yetişme ihtimali var mı?

1 hafta sonra gelip koşulara başlayacak dedi.ayrıca jo içinde son bir muayene yapılacakmış,duruma göre tedavisi uzayabilirmiş,santosunda hafif sakatlığı varmış ama oynamamasına engel değil,antalya maçında kasaplar vurmuş.

Arkadaşlar kadroda servet yok inş onunda bir sakatlığı yoktur.

jo bızım sağlık ekıbıne görunmeden önce 2 3 haftaydı sakatlığı doktorlara döründü 7 hafta oldu gülsekmı ağlasakmı :D

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Antalyaspor maçının 35. dakikasında yaşanan pozisyonda sol bileğinden 3 farklı sakatlık yaşayan Brezilyalı'nın en az 3 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağını açıklayan sarı-kırmızılı yönetim, dün yapılan son kontroller sonrası şoke oldu.

Doktorların yönetime verdiği son rapor neticesinde yıldız oyuncunun 5 haftadan önce oynamasının münkün olmadığı öğrenilirken, bu süreye ek olarak en az 2 hafta da rehabilitasyon olacağı belirtildi. Yani toplamda 7 hafta gibi uzun bir süre takımdan uzak kalacak olan sambacının dönüşü, ligin ilk yarısında oynanan F.Bahçe maçında ayak tarak kemiği kırılan Çek yıldız Milan Baros'unkinden bile uzun sürecek.

Bu flaş gelişme camiada soğuk rüzgarlar estirirken, sarı-kırmızılı yönetimin şimdilerde bu oyuncu için takım içinde alternatif bulmaya çalıştığı belirtildi.

Yuh,3 hafta dediler nerdeyse 2 ay yok.

bunun burda isi yok ama ;)

burda mac konusuluyor. ayrica kaynak vatan degmez yani. en kötü ihtimal 7 hafta denildi... bu hafta ici belli olacakmis

servetin olmaması bence çok daha iyi oldu. özellikle son iki maçtır dikkat ediyorum servete saçmalıyodu sahada. emre düzelmiştir inşallah neiil ve emre de yanyana ilk kez oynayacaklar uyum sorunu yaşamazlar umarım.

Denizli maçında sahanın en iyisiydi Servet.

Beyler Servet yok diye hemen arkasından sallamaya başlamışsınız.

Aslanlarim benim:) Kadro iyi ya. Servet formsuzdu zaten. Emre en azindan her topu rakibe vermez.Kadroyu begendim.Simdi söz futbolcularda.Haydi, armamiz yeter, asaletimiz yeter, formamiz yeter.KAZANACAGIZ

Aslanlarim benim:) Kadro iyi ya. Servet formsuzdu zaten. Emre en azindan her topu rakibe vermez.Kadroyu begendim.Simdi söz futbolcularda.Haydi, armamiz yeter, asaletimiz yeter, formamiz yeter.KAZANACAGIZ

Servet'i aramayız umarım.:o

Ne bu sakatlık kabusu ya geçen seneye döndük yine sakatlık yönünden :mad:

Yalçın rövanşta Keita biçsin senide akıllan :mad:

Emre Güngör güven vermiyor malasef

servet antalya macinda sacmaladi. cok formsuzdu... kaybedecek birsey yok. ayrica emre arkadan oyunu servetten daha iyi aciyor

Barış'ın olmaamsı kötü olmuş.

Geri
Üst Alt