TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

GALATASARAY

Leo Franco

Neill

Emre Güngör

Uğur

Caner

Mehmet Topal

Mustafa Sarp

Keita

Elano

Arda

Dos Santos

KAYSERİSPOR

Süleymanou

Serdar

Aydın

Bayram

Hakan

Gökhan Emreciksin

Saidou

Abdullah

Mehmet Eren

Cangele

Makukula

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor - Galatasaray | 6 Şubat | 19.00

Kadrolar açıklanmadan önce neden serveti kadro dışı bırakıp formsuz demiyordun.hepiniz serveti kalas yaptınız resmen,onun oynadığı topu oynayabilen varmı tsl de.az biraz düşünerek yorum yapın allahınızı severseniz.

Servet'in formsuz olduğunu görmeyen olduğunu zannetmedim.

Bir dahakine yazarım. ;)

Nerdesin Barış :( :(

Servet sakat mı ? Neden yok ?

11 in Saha içindeki dizilişi nasıl olacak bakalım. Tam bir soru işareti.

dedigin gibiyse caner nerde oyniyacakmis ?

sol kanatda hem caner hem ardaylami oyniyacakmissik?

ilk verilen kadro dogru

O zaman klasik 4-4-2 oynayacaz. Ben öyle oynamamız lazım diyorum inatla. 4-3-3 te madara oluruz. İleride kim top tutacak, kim top dağıtacak? En iyisini Rijkaard bilir.

Arda-Gio forvette iyi gider iyi..

Hadi aslanlar bugün üzmeyin bizi

Sanki Servet çok güven veriyorda.Defansa telaş vermekten başka birşey yapmıyor rakibe sırtını dayayıp auta çıkmasını bekliyor.Son antalya maçların oyun kuracam diye bütün topları rakibe verdi.sadece fizik gücütle oynayan bir oyuncu oynadığı zaman yanındaki stoperide bozuyor.Umarım Neill-Emre ikilisi uyumlu olurda Servet artık 11e giremez.Formda bir Emre en iyi türk stoperdir.

emrenin sagda oyniycagini duyunca sok oldum hata olur

Galatasaray'ımıza başarılar diliyorum.İnşallah istediğimiz bir sonuçla ayrılırız.Ama Kayseri'ye karşı üstünlüğümüzü düşündükce çok rahat bir çıkartıcağımızı düşünüyorum forvetin yokluğu veya form durumumuz bu maça yansımıyacağını düşünüyorum.

Başarılar Aslanlar...

Makukula gol atarsa,Rijkaard'ı eleştirmek adına Medyanın eline çok güzel koz geçer.

Umarım zorunlu oldugu için Servet oynamıyordur :o

Makukula-Cangele-G.Emreciksin-M.Eren bu 4 isme dikkat etmek gerek.

Topal-Sarp ikilisinin Saidou-Abdullah ikilisine üstünlük sağlaması gerek.

Arkadaşlar Servet iyi futbolcu ama bir gerçek var son haftalarda çok formsuzdu.

Geri
Üst Alt