TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Devre A

Güngör bize geldiğinden beri perfonmansı budur,neden yedek kaldığını anlamış değilim.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Devre A

Neill'in şutu kaleyi bulsaydı goldü. Şansızlığımıza rakip oyuncuya çarptı.

Emre Makakulaya top göstermedi,üstüne çıkıp kafalar vurdu.İşte budur adamım.

Sabri ve Hakan Balta olsa mahvederiz bunları

Yorumları okudum da bir an başka bir maç mı izledim diye düşündüm. İlk yarım saat zaten sahada yoktuk, son 4-5 dakika bir şeyler yapmaya çalıştık ama yeterli değil. Bir şeyler yanlış ilerliyor takında.

Targutay abiniz Servet 3. sınıf topcudur dediğinde cogu hala Serveti 11'de yazıp iyi topcu oldugunu söylüyordu yine söylüyorum E.Güngör takımın en iyi Türk defans oyuncusudur ayrıca yine söylüyorum Arda bu takıma zarar veriyor takım oyunu oynayamayan bencil bir futbolcudur kişisel becerileriyle goller atabilen ancak 1 mac iyi 10 mac kötü oynayan bir topcudur Elano gibi futbolcular daha cok olmalıdır bence Uğura gelince Bank Asya topcusu yada Denizlide filan oynayabilir ancak Galatasarayda yedek dahi değil bence

stad yapıyolar ahahha bizim stadımız çok modern diye hava atıyolar ama bir zemini düzeltmiyolar..

fenerle kayseri bu açıdan da birbirini bulmuş !

Neill ve Emre Makukulayı erittiler ikinci yarıda böyle olmalı..

Bu maçı kurtaran adam Neill olacak gibi..

emre güngör çok iyi oynuyor neill de baya iyi

vauuwww çok hoş oluyor ispanyolca yaw :) galatasaray kayseri diyor onları anlıyorum tek

Yorumları okudum da bir an başka bir maç mı izledim diye düşündüm. İlk yarım saat zaten sahada yoktuk, son 4-5 dakika bir şeyler yapmaya çalıştık ama yeterli değil. Bir şeyler yanlış ilerliyor takında.

Doğru ilk yarım saat rezalet oynadık ama bu kadroyla çıkabilecek en iyi malzeme bu şükretmeyi bilmeliyiz...

Emre Serveti katladi resmen performans olarak.Allah nazardan saklasin.Neill de öyle.

Hücumda biraz daha baskili ve etkili olabilsek kesinlikle kazanacagiz.Arda´nin forvet olamayacagini görüyoruz bu macta:)

renkdas beklerimiz caner e lafim yok zoraki oynuyr ugur bitik durumda nerde oynadigini farkinda degil elano kimse pas atmiyor pas alsa bile hemen kaybediyor zor goruyorum bu maci

ugur hatasiz oynadi ilk yari, sag bek asil yeri oldugunu gösterdi Emre Neill cok iyi uyumlu Emre G'de sag bek olmadigini gösterdi Makukula'dan bütün hava toplarini kazandi.. Keita sov devam ediyor, Mehmet Topal belki bu sezon en iyi performansini gösteriyor.. Caner birazdaha savunmaya yardim etsin.. Forvetimizin olmadiginda gol atmakta zorluk cekecegiz gibi geliyor

Mehmet Topal en iyi macini mi oynuyor ? Ayni maci mi izliyoruz biz renktas ? :confused:

Kötü oynadığımızı düşünmüyorum sonuçta Kayseri ile oynuyoruz ve Ali Turanın acısı var onlarda o hırsla oynuyorlar,ama yırtılacaklar az kaldı.

Arda golü atsaydı kayserinin moralleri alt üst olacaktı.2. yarıda 2. golü bulurduk maçı o şekilde bitirirdik.

Abi kötü oynasak bile şansa mansa kazanalım beklerimiz yok bir kere bu maçtan puan bile almamız mucize olması gerek normal şartlar altında...

Geri
Üst Alt