TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Vallahi erken konuşmak istemiyorum ama şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla Gio'da bir numara yok.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 20. Hafta | Kayserispor 0-0 Galatasaray | 6 Şubat | Maç Son

Maçtan önce dediğim gibi fiyasko bir takım ve fiyasko bir oyun..

Suçlu aranacaksa oyuncular değil

Her zaman dediğim gibi frank ve yanlış transfer politikası uygulayan yönetimdir.

Sırf gösteriş için anlamsız ve gereksiz transfer yapan yönetim en büyük suçludur.

Kayseriden alınan puan kayıp değil kazançtır..

Yavaşla biraz.

arkadaşlar 2. yarı kayseriyi ezdik.Zemin iyi değildi.Ortalar yerini bulmadı.Ama bu maçta baros,nonda veya jo dan biri olsaydı maçı koparırdık.Dos santosa zaman lazım.

Takıma gereksiz yere eleştiri yapmanın bir anlamı yok.Eğer 2. yarıdaki gibi oynarsak her takımı rahat yeneriz.Bir de yarın fener maçı kazanırsa şampiyonluğu unutalım diyenler var ya onlara da gülüyorum.Daha sezon yeni başladı.Feneride görecez...

evet 1.5 senede 5 maça çıktı doğru haklısın açılcak daha adam yaa... bizim şampiyonluğumuz önemlimi.

Emre Çolak bile farkını belli etti girer girmez.sizinki korkuluk gibi dikildi solda çıkana kadar.

Lincoln'e salladınız 2 sene adam ruhsuz maç seçiyor diye.20 tane asist yaptı adam bir devrede.dos santosu da görücez bakalım. 6 aya alıcak voltasını olan yine bize olucak.

Ne demek sizinki bizimki Emre Çolak bizimki Santos sizinki ne demek :mad:

Türk futbolcularıda görüyoruz dünyanın en süper kalecisi Ufuk Ceylan'ın Antalya maçında nasıl mantar çıktığını,süper yıldız Caner'in ortalarının ne şahane olduğunu,Kaptanımız Arda ise tek kelimeyle harikaydı bugün keşke direkleri geçebilsedi :mad:

Bu maç 1-0 bitseydi herkes takımı öve öve bitiremicekti. :)

Oyunu beğenmeyenler tamamen skor taraftarlığı yapıyor.30.dk dan sonra tek kale bir maç oldu.Üzüleceğimiz konu golcüsüz oynayamaz GS.Böyle bir hakkımız yok.

2 bekimiz gitti takim coktu resmen ya

Herşeye rağmen helal olsun bütün takıma.hiç değilse Antalya maçındaki gibi yürümediler hepsi koştu.Böyle mücadele etsinler puan kaybı falan umrumda değil

İşte budur.

Sanırım burada kuşlar var.Bazı arkadaşlar takım kötüydü falan diyor.Başka maç mı izledim ben?

Maçtan önce dediğim gibi fiyasko bir takım ve fiyasko bir oyun..

Suçlu aranacaksa oyuncular değil

Her zaman dediğim gibi frank ve yanlış transfer politikası uygulayan yönetimdir.

Sırf gösteriş için anlamsız ve gereksiz transfer yapan yönetim en büyük suçludur.

Kayseriden alınan puan kayıp değil kazançtır..

Rengini yeterince belli etmedimi yöneticiler ?

Gio çok kötü oynadı ama daha yeni geldi o yüzden eleştirmek istemiyorum. Ama bu Elano ne zaman başlıcak oynamaya anlamadım. Hala mı uyum sürecinde.

Antalya maçından sonra çok daha iyi bir oyun sergiledik. 3-4 tane çok net pozisyon yakaladık ancak şans bizden yana değildi. Bazı arkadaşlar titreyip kendilerine gelsinler.

Galatasaray Gio'nun bekleyip olmasını bekleyecek takım olmamalı. Bu takımda olmuş olanlar oynamalı.

Fener'de 3 forvet var. GS de 1 forvet yok!!!

Yönetimin tek saçmalaması Nonda oldu. Nonda oynasa en azından Elano oynamazıdı belki.

Makakıla bizde olsa 4-0 biterdi bu maç.

Makukula Kayseri'nin en kötüsüydü bugün. Fiziğinin avantajını kullanamadı. ;)

fb yenilirse kim lider oluyor?

Herşeye rağmen helal olsun bütün takıma.hiç değilse Antalya maçındaki gibi yürümediler hepsi koştu.Böyle mücadele etsinler puan kaybı falan umrumda değil

Buna bende varım.

Kesinlikle kötü oynamadık.

Ben sadece Gio berbat dedim.

Geri
Üst Alt