TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Gaziantepspor 2-0 Beşiktaş | 13 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Gaziantepspor 2-0 Beşiktaş | 13 Şubat | Maç Sonu

Pehh.. Sen de böyle dersen. Ona kalırsa o günden sonra gelişen her başarı o takımın meyveleri, o adamın izlerini taşıyor.

Orası ayrı. Ama Denizli'nin kalitesiz olduğunu göstermez.:)

Geçen sene ki Aragones'in hali ya da eski halinden eser kalmamış Nonda gibi emeklilik zamanı gelmiş yani kalitenin kırıntıları kalmış

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Gaziantepspor 2-0 Beşiktaş | 13 Şubat | Maç Sonu

hahahahahaha beter olun hahahaha :D

Pehh.. Sen de böyle dersen. Ona kalırsa o günden sonra gelişen her başarı o takımın meyveleri, o adamın izlerini taşıyor.

Bu izlerini taşımıyordu ki direkt olarak Derwall'in takımıydı,bu adamın o yıl Galatasaray'ı ben şampiyon yaptım demesi bile skandaldır.Derwall yine baştaydı ama kulübede Denizli vardı,o kadar. :)

Bu izlerini taşımıyordu ki direkt olarak Derwall'in takımıydı,bu adamın o yıl Galatasaray'ı ben şampiyon yaptım demesi bile skandaldır.Derwall yine baştaydı ama kulübede Denizli vardı,o kadar. :)

Yerden yere vurdun sen de yahu.:) O kadar da değil. Yani tamam Derwall'in hakkı ödenmez, onun takımı vs. fakat bu adam 3 büyüklerin hepsiyle şampiyonluk yaşamışsa -öyle ya da böyle- belli bir kalitesi vardır. Şimdi o sezonlarda şöyleydi böyleydi demek doğru değil. Bir yarı finalimiz var yanlış hatırlamıyorsam. Getir oraya yoldan geçen herhangi birini başına Derwall'i koy, yarı final oynatabilir mi sence? Yarı final. Hem de avrupa'da.:)

Geçin bjk yı ntv de maç efsane olaylar var :)

Godin-Orbaiz-Bilbao hocası kırmızı kart gördü son dakika penaltı kaçırdı Bilbao birde.

Yerden yere vurdun sen de yahu.:) O kadar da değil. Yani tamam Derwall'in hakkı ödenmez, onun takımı vs. fakat bu adam 3 büyüklerin hepsiyle şampiyonluk yaşamışsa -öyle ya da böyle- belli bir kalitesi vardır. Şimdi o sezonlarda şöyleydi böyleydi demek doğru değil. Bir yarı finalimiz var yanlış hatırlamıyorsam. Getir oraya yoldan geçen herhangi birini başına Derwall'i koy, yarı final oynatabilir mi sence? Yarı final. Hem de avrupa'da.:)

Anlamıyorsun adaş.Adam o yıl sadece Galatasaray'ın başında idmanlara çıkmış,bu yani.Yoldan geçen adam da gayet yapabilirdi bence.Ben Mustafa Denizli'nin o vizyona sahip bi adam olduğuna inanmıyorum zaten,bunu Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde ki harika performansından da anlayabiliriz.Benim gözümde Yılmaz Vural'dan Sakıp Özberk'ten Giray Bulak'tan bir farkı yoktur Denizli'nin.

Sivos tekvando yaptı atılmadı,İ.Toraman kart sınırında giden adamın önünü keserek faul yaptı faul verseydi kart görecekti,görmedi.Hftaya biz Bjk ile oynuyoruz.

Anlamıyorsun adaş.Adam o yıl sadece Galatasaray'ın başında idmanlara çıkmış,bu yani.Yoldan geçen adam da gayet yapabilirdi bence.Ben Mustafa Denizli'nin o vizyona sahip bi adam olduğuna inanmıyorum zaten,bunu Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'nde ki harika performansından da anlayabiliriz.Benim gözümde Yılmaz Vural'dan Sakıp Özberk'ten Giray Bulak'tan bir farkı yoktur Denizli'nin.

Neyse, farklıyız bu konuda.:) Konu çok dağıldı. Nerelere gittik arkadaş.:):p

Neyse, farklıyız bu konuda.:) Konu çok dağıldı. Nerelere gittik arkadaş.:):p

Şu Beşiktaş'a 2 yıldır ne oynatmaya çalıştığını anlayabiliyor musun sen onu söyle hele ? Ben anlamıyorum açıkçası.Kıyma yok köfte yapmaya çalışıyor adam.Transfer yapmasını zaten bilmiyor,acayip acayip işler. :o

Şu Beşiktaş'a 2 yıldır ne oynatmaya çalıştığını anlayabiliyor musun sen onu söyle hele ? Ben anlamıyorum açıkçası.Kıyma yok köfte yapmaya çalışıyor adam.Transfer yapmasını zaten bilmiyor,acayip acayip işler. :o

Olm o takımın başına sen Trapattoni'yi getirsen, Lippi'yi getirsen iflah olmaz. O başkan başta olduğu sürece mümkün değil. Sanki adama soran var transer yaparken.:) Ernst'i istedi, Yusuf'u istedi, bunların şampiyonlukta katkıları tartışılmaz. Oynatmaya çalıştığı da birşey yok. Onur'un da dediği gibi " Emekli olma vakti gelmiş."

Cenk,gelecek sezon yüklü bir bonservis ücretiyle Beşiktaş'a transfer olur (büyük ihtimalle)...:p

25k0qzd.jpg

Bu nedir ya ? :omg:

Bu hareket nasil sadece sari olabiliyor ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

25k0qzd.jpg

Bu nedir ya ? :omg:

Bu hareket nasil sadece sari olabiliyor ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Tabi ki sarı güntekin öyle dedi :rolleyes: amacı topaymış herkesin amacı topa girmektir zaten hiç bizim stoperlerimizin böyle fauller yaptığını görmedim

gaziantep in en sevdiği takım bjk dir heralde :D bu sezon milyonlarca euronun üstüne bi de 4 puan aldılar bjk den :D

Yeter Yıldırım Demirören Yeter !

gaziantep in en sevdiği takım bjk dir heralde :D bu sezon milyonlarca euronun üstüne bi de 4 puan aldılar bjk den :D

Harbiden, bizim stoperlerin birak böyle bir faulü, normal sert bir faul yaptiklarini bile görmedim kac yildir.

Antep farkada gidebilirmiş. Bu arada BJK'de bir oyuncu cezalı duruma düştümü ?

Sivoka normal şartlarda ceza verilmesi lazım.

İbrahim kaş ta cezası bitiyor.Ferraride oynar bizim maça:(

Geri
Üst Alt