TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 0-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | İlk Yarı

Ben fenerden bahsediyorum..

Eee ben fenerden bahsetmiyordum "ne alaka" diyorsun ?

Fenerin bu maçtaki üstünlüğü orta sahasıdır. Pres yapıp çıkartmadılar olay bu ahanda çıktıkları adam gibi ilk pozisyonda golü bulup birde kaçırdılar. Şimdi ikinci yine ilk 10-15dk fener saldırcak. Atamazlarsa birde son 10dk var :)

G.Ünal falan giricek taktik bu yani:)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 1-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | Devre Ara

fener bencede alır bu macı ama manısa bıraz pas yapsa bıraz dırılse kafayı kaldırıp pas verseler azcıkta pres yapsallar suprız yaparlar...eee bunların hıc bırını yapmazlarsa fener 3ude atar 4ude yeterkı adam gıbı pas ve pres yapsın manısa

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 1-1 Fenerbahçe | 14 Şubat | Devre Ara

yahu bu maci fener ve hakem brakmaz ya, sonra cok uzulursunuz...

1-3 veya 1-4 biter bence.

hakem manisa golü attıktan sonra tekrak eyyamcı kimliğine büründü yeter artık her hafta aynı rezil hakemleri izlemekten bıktık..

Bizim kadar umutsuz başka bir taraftar yoktur.

fener gayet iyi oynuyor. manisa ilk 10 dakikada dagildi, mucadele edecek hali kalmadi. ancak ikiyi bulamadigin zaman hep risk oluyor, nitekim tum ilk yari maci gule oynaya alacak gibi gozuken fenerbahce az kalsin 2-1 maglup girecekti ikinci yariya. her ne kadar top fenerin ayagindayken cok iyi oynasa da fenerbahce bursaspor ve diyarbakir maclarindaki pres ve mucadele pek yok gibi. golu de biraz bu yuzden yediler.

ikinci yari ilginc olabilir. fener hemen bir gol bulamzasa yine garip bir gol yiyebilir. ama en azindan onceki senelere gore deplasmanda cok daha istekli, hucum etmek isteyen bir takim var. bu da uzun vadede cok olumlu olacaktir. ozer ve emre bu takimda beraber oldugu zaman zaten ister istemez hucum oynuyor fener.

Bi kere de hakem bizim yanımızda olsun uleen

Merve, Ülker, Tamer, Ipek...

2.yarı m.kamil abitoğluna dikkat.kendileri kadrolu fener hakemidir.bu arada fenerin golünden sonra azizi gösteren ama yediği golden sonra azizi göstermeyip bizi bu zevkten mahrum bırakan lig tv yi kınıyorum:D

Fener güle oynaya bu maçı alır iyi top oynuyor , manisa iki top yapamıyor.

manisa nın gol atması mucizeydi. Gole kadar çok kötü oynadılar.

İyi oynayan her takım maçı kazansaydı fenev şuanda 8. sıradaydı.. Yok iyi oynuyomuş da bilmem ne? En son örnekler; bursa maçını bala çevirdiler.. Bizim antalya maçında da 1 pozisyon verdik 2 gol yedik.. 25 şuttan 3 ü girdi :2_thumbs_up_-_anima

Aslında bu gol ne kadar iyi oldu bilmiyorum.Çünkü ben maç böyle gitsin fb uyutmaya çalışırken yerse çıkaramaz diyordum.Fener gaza gelecek şimdi.

Umutsuz degiliz sadece totem yapiyoruz:) Bence de Fener birakmaz bu maci.

Offff.

Yinemi zenci attı Fener'e.

Niye hep Fener ulan zenciler.

:D

iyi oynayan her takım maçı kazansaydı fenev şuanda 8. Sıradaydı.. Yok iyi oynuyomuş da bilmem ne? En son örnekler; bursa maçını bala çevirdiler.. Bizim antalya maçında da 1 pozisyon verdik 2 gol yedik.. 25 şuttan 3 ü girdi :2_thumbs_up_-_anima

+1905

fazla umutlamayın manisa berbat oynuyo,sonra fener atarsa üzülmeyin :) haaa şans bize de 1 kere gülerse o zaman konuşuruz..

İyi oynayan her takım maçı kazansaydı fenev şuanda 8. sıradaydı.. Yok iyi oynuyomuş da bilmem ne? En son örnekler; bursa maçını bala çevirdiler.. Bizim antalya maçında da 1 pozisyon verdik 2 gol yedik.. 25 şuttan 3 ü girdi :2_thumbs_up_-_anima

aynen renkdaş ;)

Geri
Üst Alt