TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

Fener'e koyanlar barnah kaldırsın ?

Promise+Isaac.jpg

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

Isaac maç içinde ne tekmeler yedi Billica'dan Maç sonu ondan yakınıyordu sanırım ondan yedi kırmızı...Bu bal bizde neden yok adamlar atıyor işte mesela bizim antalya maçı 83-84 de golü attık.Sonra 7 dk öyle 5 dk'da uzatmaydı sanırım 12 dk gol mol bulamadık.Golü bırak pozisyona giremiyoruz,topu ayağımıza dolandırıyoruz ama adamlar bir şekilde atıyor

Neyse ayaklarına sağlık Isaac ! Isaac o kadar tekmede yedi ama bizi lider yaptı. Herşeye rağmen oynamadan lider olmak ayrı bir güzel

Bu benim de kafama takılıyodu, bugün maçın sol bölümlerini sırf bu son dakika gollerini anlamak için izledim, nitekim golü de buldular.

Bu adamlar,Gerets döneminde oynadığımız kaos futboluna yakın bi formatta atak yapıyolar son dakikalarda. Doldur boşalt, 10 defa başarısız olsalar da, artık yapabilecekleri bi şey kalmadığından ısrarla deniyolar.. Eninde sonunda ceza sahasına şişirilen bi top, Fenerli oyunculara geliyo, biri indiriyo, biri pas çıkarıyo biri vuruyo gol oluyo :D

fener balli deyildi arkadaslar bu sefer ballari yardim etmedi yoksa o kadar pozisyonu kacirmazlardi

ballari gitti yani :D

Fenerin Sevgilisi Issac Sevgililer günü hediyesi olarak .......

söyle fenevvvv söyle söyle ne olduuuuuu? :D

Ahmet Cakar üzgün :asd:

Isaac'te attığı 2.golde ne uzattı kaleye vururken :D

haftaya beşktaş maçı daha da önem kazandı ama beşiktaşın'da son şansı olacak,bakalım çok zorlu bir süreç bizi bekliyor.

fener sevgililer gününde de ZENCİ sever!! :asd

akşama Samandırada alem varmış Kazım Kazım da kelepçelerle katılıyormuş duyum aldım :asd:

Affınıza sığınarak bi eleştiri yapmak istiyorum. Sitemize febelilelerin üye olup, üyelerimize kışkırtıcı mesajlar atması yasak değil. :rolleyes:

İlginç. :allaalla6vr:

bunu bende saskınlıkla ızlıyorum

yalniz manisa berbat oynadi ama

Niye hep zenci özel bi sebebi var mı :asd:

Şimdi şöyle ki..:DAslında ligimizde zenci oyuncular azınlıkta..Dikkatli bakarsan istatistisel olarak soluk benizlilerden daha çok gol yiyoruz..:D

Bir nevi batıl inanç o dediğin..:bgking1:

edit: istatistiksel olacak o..beceremedim..kalsın öyle.

7 dakika saçmaydı resmen fener gol atsın diye uğraştılar 5 dakika olmalıydı en fazla

72_1141111601.jpg

Geri
Üst Alt