TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

Bu hafta tüm Avrupa'da süpriz sonuçlar oluyor gerçekten. Hele ligimizde :

Antep 2-0 Bjk

Denizli 1-0 Kayseri

Antalya 1-2 Eskişehir

G.Birliği 0-2 Kasımpaşa

Manisa 2-2 Fener

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

Ya arkadaş fener böyle oynayıp puan kaybedince "beceriksiz" biz yapınca "kişiliksiz ve ya rakip mücadeleci" oluyor.

La çıldırtmayın adamı.

Rıdvan'a bak : Emre-Alex eskisi gibi değil. Hulem bu adamlar sayesinde Bursa'yı Diyar'ı geçtiniz sövdürtme bana !

Kendisi zaten yorumcu sıfatıyla değil, Fenerbahçe taraftar kimliğiyle yorumluyor. Bu tarz yorumlarına şaşırmamak lazım.

Bu hafta tüm Avrupa'da süpriz sonuçlar oluyor gerçekten. Hele ligimizde :

Antep 2-0 Bjk

Denizli 1-0 Kayseri

Antalya 1-2 Eskişehir

G.Birliği 0-2 Kasımpaşa

Manisa 2-2 Fener

Galatasaray 3 - 0 Ankaraspor :asd:

Abi lafontenden masallar kitabını okumaya başlamış rıdvan. Belli oluyor değil mi?:D

Yokta bu adamlardaki bal olmasa bakın şimdi :

Diyar maçı 0 puan, Bursa'ya elenmek, Manisa'ya hem ilk maçta hem bu maçta toplam 4 puan kaybediceklerdi.

Denizli maçlarıda var ilk maçları son 5dk da 2 gol :)

keşke keita, lille'de oynuyor olsaydı. baskı olmadan nasıl tecavüz ettiğini görseydik santosa:D

Of ya Besiktasi ezdik mi bizi kimse tutamaz.

Ya arkadaş fener böyle oynayıp puan kaybedince "beceriksiz" biz yapınca "kişiliksiz ve ya rakip mücadeleci" oluyor.

La çıldırtmayın adamı.

Rıdvan'a bak : Emre-Alex eskisi gibi değil. Hulem bu adamlar sayesinde Bursa'yı Diyar'ı geçtiniz sövdürtme bana !

Söz de tarafsız yorumcu işte, bu şekilde hem psikolojik olarak kendi tuttuğu takımı yükseltirken, ezeli rakibin yaptıklarını küçük görüyor, psikolojik baskı yani.

1 ocak 2010 girdim angut.com'a biri topic açmış 1 yaş daha yaşlandım diye.Ardından herkez yaşını yazmış..

Ben de 16 oldum, ben de 15 oldum , ben de 14 oldum diye :asd: çoğu böyle yazmış...

Angut'un biri de yazmış ; bu sitede 25 yaşında bitek ben mi varım diye :bgking1:

Yalnız Manisa düşmesinde diye dua etcem. Bu adamlar kadar fenere çalım atan başka takım yoktur herhalde :)

Fenerbahçe önde olsa o uzarma 7 dk olurmuydu merak ediyorum..Hakem çok bariz belli etti rengini..

Yarın Bursa kaybedip, İnönü'den de lider çıkarsak, artık yarış sadece Fener ile aramızda olur. Birde haftaya Bursa asılırsa maça puan kaybetme ihtimalleride var. Ama bunların hiçbiride olmasa eğer İnönü'den lider çıkarsak, marttan sonra katılacak oyuncularımızla kesinlikle şampiyonuz bence.

1 ocak 2010 girdim angut.com'a biri topic açmış 1 yaş daha yaşlandım diye.ardından herkez yaşını yazmış..

Ben de 16 oldum, ben de 15 oldum , ben de 14 oldum diye :asd: çoğu böyle yazmış...

Angut'un biri de yazmış ; bu sitede 25 yaşında bitek ben mi varım diye :bgking1:

:d :d :d :d :d :d :d :d :d :d

Yarın Bursa kaybedip, İnönü'den de lider çıkarsak, artık yarış sadece Fener ile aramızda olur. Birde haftaya Bursa asılırsa maça puan kaybetme ihtimalleride var. Ama bunların hiçbiride olmasa eğer İnönü'den lider çıkarsak, marttan sonra katılacak oyuncularımızla kesinlikle şampiyonuz bence.

Bence yarın Bursa berabere kalsa iyi olur

Yarınki maç berabere bitsin. Trabzon yenerse fener-bjk puan kaybında potaya girer dolayısıyla Bursa'ya yaklaşmış olacaklar Kayseri bile puan kaybetti. Ts girmesin işin içine bu kadar ağır ağır gelsinler çünkü;

Kim ne derse desin en iyi topu şuana kadar Trabzon oynuyor. Yarın puan kaybı -berberlik lütfen- el freni etkisi yapar.

27 eylülde verdiğimiz liderliği 14 şubat sevgililer gününde geri aldık:D

LigTv'deki yorumcu geldi ilk laflar :

"İlk yarı fener rahat kazanırdık derdik berabere bitti işte futbolu bu yüzden seviyorum"

İlerleyen birkaç dakika : "Alex kötü, Luganosuzluk kötü Deniz yapamıyor, volkan'da düşüş var"

La noldiiii 14 gün önce atıp tutuyordunuz ? En güzel futbolu siz oynuyodunuz şiir gibiydi fener.

Komik bu fenerliler. Bana sorun eleştireyim Galatasaray'ı ama bunu kişiselleştiren birtek fenerlilerdir herhalde. Manisa 3-5 kere geldi 2 gol attılar "çatır çatır" kaçırdıkları goller var daha musait pozisyonlardaydı.

Nasılmış mazlumun ahını almak Antalya maçından ne eksiği vardı bu maçın üstüne fazlası vardı Galatasaray'ın 3 gol ve kaçan 13 gol !

Galatasaray'ın defansı zayıf, orta sahası top yapmıyo diye pozisyon veriyo diyen spor yazarları Galatasaray'la fenerin şu zamana kadar kaç gool yediklerine ve verdikleri pozisyonlara bi bakıversinler..

7A58B0C8624E9541B06E3749x.jpg

Muuujjjjjckkkkkkkssssssss :asd:

Geri
Üst Alt