TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

Bana sinavlari hatirlatan arkadas, valla sadece 50 sinav becerdim )))

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

yav nedense antuya girerken googleden hep ilk angut yazıyorum :D:D

Gerçi saolsun google amcam hemen siteye yönlendiriyor beni :D:D:evilsmile:

bu arada lick tv yorumcusu semihmidir nedir bu kadar yanlı yorum yapılmaz arkadaş yav.tam bi passatçı izlenimi verdi bana

isaac+promise

Ulan Volkan hep zencilerden yiyorsun golleri :D :D

ahahah :D

Semih Yuvakuran ne diyor? Mal mu bu adam?

su hakemın ısaacı tecavuzden yargılayarak mac sonu kırmızı kart esprisine cok guldum beyaa :d

7 dakika uzatmamı olur.

Neden 7 dk. uzadı acaba ? Yine 16 dk verselermiş...

İyi oldu iyi..Gokhan Ünal'da ilk puanını kazandırdı Fenerbahçe'ye..Kolayca alınacak maçı ne hale çevirdik..Lider olmak değil lider kalmak daha zor..Şimdi stres Galatasaray'da..

Bakalım ilerleyen haftalar neler gösterecek..Mücadele iyidi bana göre..Özellikle ilk yarı 2-3 yapmalıydık..2 son dakika golü yedik bugün 1 tane atabildik..

Bizde bay geçicez :evilsmile:

:ciftetelli:

Before !

1386108.jpg

After !

asdik.png

:asd: Ohihohihohi

Isaac maç içinde ne tekmeler yedi Billica'dan Maç sonu ondan yakınıyordu sanırım ondan yedi kırmızı...Bu bal bizde neden yok adamlar atıyor işte mesela bizim antalya maçı 83-84 de golü attık.Sonra 7 dk öyle 5 dk'da uzatmaydı sanırım 12 dk gol mol bulamadık.Golü bırak pozisyona giremiyoruz,topu ayağımıza dolandırıyoruz ama adamlar bir şekilde atıyor

Neyse ayaklarına sağlık Isaac ! Isaac o kadar tekmede yedi ama bizi lider yaptı. Herşeye rağmen oynamadan lider olmak ayrı bir güzel

Bu bal hayra alamet değil yalnız.

İyi oldu iyi..Gokhan Ünal'da ilk puanını kazandırdı Fenerbahçe'ye..Kolayca alınacak maçı ne hale çevirdik..Lider olmak değil lider kalmak daha zor..Şimdi stres Galatasaray'da..

Bakalım ilerleyen haftalar neler gösterecek..Mücadele iyidi bana göre..Özellikle ilk yarı 2-3 yapmalıydık..2 son dakika golü yedik bugün 1 tane atabildik..

Bizde bay geçicez :evilsmile:

iyide evladım biz fenev değiliz ki :D emaneti aldımı bırakmayız vermicektiniz:ciftetelli:

Manisa'nın fenerden puan alacağını biliyordum beni yanıltmadılar aslanlarım benim..

İspanya´nın en çetin deplasmanı Manisa´dan 97´de attığımız golle 1 puanla döndük. Beş para etmez bi takım‚ yattığı yerden önümüze geçti bu arada. Şampiyonluk hayalleri kuralım biz. Hakemlere‚ Daum´a sallarız sene sonu sonra unuturuz‚ kendimizi yaktığımızla kalırız cayır cayır.

angut.com...:D

Mac bitti telegol'de bize salliyorlar serefsizler

semih denilen mikrop yorumcu çıldırmış heralde.isaaca acaba kaç maç ceza verecekler diyor.böyle mikropları türk futbolundan gtemizlemek lazım

Geri
Üst Alt