TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

gökhan ünal üstümüzde bir şanssızlık var her gelen dedi .oyuyo,yuda dicekdi disk fren yaptı:asd::asd:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 21.Hafta | Manisaspor 2-2 Fenerbahçe | 14 Şubat | Maç Sonuc

vlcsnap-2010-02-14-22h17m44s74.jpg

:ciftetelli: :ciftetelli: :ciftetelli: :ciftetelli: :ciftetelli:

Söyle fener söyle ne oldu :bgking1:

Lig Tv, Manisanın 2. golünü Fenere yazmış önce :D Totem mi yapıyolar ne :D

fener mücadele etmyei öğrenmiş ne derseniz deyin adamların oynadığı futbol(ikinci dönemden itibaren -bursa maçı hariç)göze hoş futbol oynuyorlar pres mücadele

Sana he diyip geçmekten başka bişey yapamicam kusura bakma :boohoo:

baros hiç sakatlanmasaydı şu an en az 6 puan farkla liderdik.:)

özellikle son saniye de yediğimiz ist.belediye maçındaki goole ve manisa ile eskişehir maçlarına yanıyorum..

Bu ballı heriflerin de diyar ve manisa maçlarına sevinsem mi üzülsem mi halaa karar veremedim..

Söyle Fener söyle, simdi ne oldu ..

Kuslar uçmus ..

özellikle son saniye de yediğimiz ist.belediye maçındaki goole ve manisa ile eskişehir maçlarına yanıyorum..

Bu ballı heriflerin de diyar ve manisa maçlarına sevinsem mi üzülsem mi halaa karar veremedim..

en azından hiç yenilmedik sahamızda renkdaş.fenerde oda gitti(kasımpaşa).onlar 5 biz 6 puan bıraktık sahamızda ama onlarda bu zemin varken daha çok puan bırakmaya müsaitler:)

Liderliği özlemişiz inşallah sezon sonu orda oluruz.Oyuncularımız sıkı çalışmalı önlerinde 2 kritik maç var...

başkan ne oldu,sen daha çok kaşırsın kafanı :)

185.jpg

187.jpg

191.jpg

194.jpg

195.jpg

197.jpg

:ciftetelli:

Alman çalıştırıcı maçı şu şekilde yorumladı: "Bu maçlarda üstünlüğümüz vardı. Bir çok pozisyon ürettik. Maalesef pozisyonların çoğunda gol atamadık. Bazı pozisyonlarda biraz şanssızlık vardı. Bazı pozisyonlarda biraz daha fazla istemek ve soğukkanlılık gerekiyor. Deplasmanda iki golümüz var ama yine de bir puanla ayrılıyoruz. Hedefimiz gol yememekti. Az gol yemekti. İki gol atıp bir puanla dönmek bizi üzüyor.

qyhbub.jpg

:asd::asd::asd:

evet yine bir manisa maçından sonra liderlik geldiii.o zaman ki manisa kadrosunu hatırlayalım.

Stat: Manisa 19 Mayıs

Hakemler: Bülent Yıldırım xx, İsmail Köse xx, Ufuk Şepik xx

Vestel Manisaspor: Göksel xx, Tufan xxx, Hakan xxx, Yılmaz xxx, Zafer Şakar xxx, Arda Turan xxx (Dk. 72 Zafer Demiray xx), Serkan Dökme xxx (Dk. 72 Yunus xx), Caner xxx, Zelenka xxx (Dk. 90 Birol ?), Holosko xxx, Sinan xxxx

Fenerbahçe: Rüştü x, Servet x, Luciano x, Önder x (Dk. 64 Serkan x), Ümit xx, Aurelio xx, Appiah xx, Alex xx, Tuncay x (Dk. 64 Semih x), Anelka x, Nobre x

Goller: Dk. 13 Anelka, Dk. 54 Nobre, Dk. 79 Servet (Fenerbahçe), Dk. 28 Holosko, Dk. 45 Caner, Dk. 55, 71 ve 90 (penaltıdan) Sinan (Vestel Manisaspor)

Sarı kartlar: Dk. 68 Yılmaz, Dk. 82 Zafer Şakar, Dk. 86 Sinan (Vestel Manisaspor), Dk. 72 Servet, Dk. 77 Aurelio (Fenerbahçe)

o kadroda çok tanıdık simalar var.şimdide buggünkü maça gelirsek ben Yiğit Gökooğlanı bu maçta beğendim.inşallah kadroya ekleriz.

Maç 1-0 olduktan sonra izlemedim gerçi ama gözüm telefondaydı 1-1 olduktan sonra. Telefon titremesin diye dua ediyordum, bi gözümde saat'de. Saat tam 45 geçiyor mesaj geldi arkadaşım yanımda ''fener gol attıysa kafanı kırarım'' diyorum çocuga :) açıyorum manisa atmış seviniyoruz neyse. Ben diyorum bu bal varken fenerde bu maç böyle bitmez, Yok diyor zaten dakika 90+4 olmuş bitti bile diyor kafana takma. Aradan biraz daha geçti tabi gözümüz telefonda mesaj geldi dedim dua et bitmiş olsun açtıkki 2-2 olmuş. Hay lanet olsun dedim telefonu kapattım.

Eve geldim maçın özetini falan izledim, ben hatırlamıyorum +7 dakika uzatmalık bi maç siz hatırlıyormusunuz hiç. Bide işin ilginç tarafı manisa gol atamasaydı ne olacaktı? bi düşünün...

Diger topicde yazdigim gibi, dikkat ederseniz Fenerin ikinci yarida oynadigi maclar;

Denizli,Sivas,Diyar,Manisa

Kümede kalmak icin oynayan takimlar karsi. Burda kaybedilen 4 puan benim beklemedigim birsey. Bu kolay fikstürü avantaja cevirebilirdi fener ve puan farki acabilirdi, böyle olur diye de korkuyorumdum. Ama masAllah o avantaji kullanamadilar, simdi haftaya Besiktasa karsi kaybetsek bile (ki insAllah yener geliriz) cok büyük bir sorun olmaz.

Diger topicde yazdigim gibi, dikkat ederseniz Fenerin ikinci yarida oynadigi maclar;

Denizli,Sivas,Diyar,Manisa

Kümede kalmak icin oynayan takimlar karsi. Burda kaybedilen 4 puan benim beklemedigim birsey. Bu kolay fikstürü avantaja cevirebilirdi fener ve puan farki acabilirdi, böyle olur diye de korkuyorumdum. Ama masAllah o avantaji kullanamadilar, simdi haftaya Besiktasa karsi kaybetsek bile (ki insAllah yener geliriz) cok büyük bir sorun olmaz.

2. yarıda küme düşmeye oynayan takımlar zor takımlardır her zaman..

İbb Gençler Antep vs gibi rahat takımları yenmek daha kolay olur NİSPeten..

Geri
Üst Alt