TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 1-0 Fenerbahçe | 28 Şubat | Devre Ar

İbb Baskıyı kaldırırsa yener Arkadaşlar...Yenerse komaya girer Fb :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 1-0 Fenerbahçe | 28 Şubat | Devre Ar

gol olduda vermedi mi hakem?Ya da fenerli lerin gözüyle goldü de vermedi mi?Eğer öyleyse maçtan sonra şenlik var.Bu hakemlerle olmaz deyip Azize yine istifa edeceğini söyler:)

Bende Feneri zorlayacak etkenleri yazayım.

1.Gol atamanın stresi var.1-0 gerideler.Kötü sonuç alıyorlar kaç haftadır.Uefa'da elendiler.Mutlak 2 gole ihtiyaçları var.Artık mazerette kabul edilmez.

2.Fb Seyircileri yavaş yavaş isyana başlıyorlar.Denizi ıslıkladılar.

3.Vakit geçtikçe stres artıcak.Fb savunma güvenliğini azaltıcaktır.İbb'ninde direnci artıcaktır.İlk 60 dakika'ya 1-0 önde girerse İbb işi zorlaşır Fenerin.

4.Yağmur hafif hafif yağıyormuş.Saha gittikçe kayganlaşıyor.

bize ilk maçta bariz ofsayttan atarken iiydi,alıştılar tabii hakemlere..

Maç tam bizim gibi gidiyor.İnşallah belediye kazanacak.

2. yariyi izlemek istiyorum ama ben izlersem fener gol atar diye korkuyorum.

Mac cok SIKICI giderken kapatmistim ve hemen gol atmisti ibb.

Fener maçı çevirecek gibi gözüküyor.Ama kontra yerse maç 2-0 3-0 a gidebilir.

Golde ofsayt ayrıca hakem iyi gördü.

Aynen Yunus. Yani iptal etmeseler öyle çok çok büyük bir olay olmazdı. Ama iptal etmeleri görüceksiniz eski hakemlerden övgü alıcak. Çünkü çok önemli bir karar ve dikkat istiyor. Hele ki iptal golü mağlup bir fenere karşı ise :)

Fener 2. yarı yorulacak zaten . İbb 65 - 70 e kadar dayansa gol falan yemez daha .

Niye fener maçları bu kadar çok uzatma alıyor. En fazla 2 dk uzardı 3dk uzattı maçı hakem ilginç.

arkadaşlar santos 1 santim daha öne fırlasa göğsüyle dokunacaktı topa o kadar aktif durumdaydı. haftalarca konuşacak ezikler bunları var ya öfff. ekmek çıktı azize.

Fenerbahçe duran toptan gol bulabilir.

içime doguyo ibb 3 0 alacak

Helal olsun yardımcı hakeme,iyi gördü pozisyonu.Ama bi önceki pozisyonda emre kendini yere attı frikik verdi fırat aydınus.

Dogruya dogru simdi. IBB pas futbolunu bizden iyi beceriyor. Ayrica bu kadar siradan futbolcularla. Kisitli kadroya ragmen anti futbolu tercih etmiyorlar. O yüzden cok sempatim var IBB´ye ve Abdullah Avciya. Adamlar caplarina bakmadan futbol oynamayi tercih ediyorlar. Helal olsun valla. Umarim 2. yari dayanirlar. Oynamaya devam ederler.

Şimdi arkadaşlar,

şu ekran görüntüsünde anlaşılmıyor pek. Top kaleye yaklaşınca Santos Hasagiç'in daha yakınına girip birde eğiliyor ve kaleciyi yanıltıyor. Burdan pek anlayamıyoruz yani. Çünkü bu görüntüde sanki kale daha geride ve direkt gol oluyor Santos'tan hariç gibi. Ama öyle değil.

Evet katılıyorum Santos Kalecenin Görüş açısına gırdıgı için(aktif) Gol İptal...Bayragına saglık ama bu sipikerler benı delı edıyo bugun fbtv yayınlıyo sankı maçı Emrah ya :(Neyse Akşam ne olur acaba....Yenersek super olur...

kadronun adresi burda:D

biri bu maçı izleyebileceğim bir linki özelden atabilir mi?

Aynen spiker öyle bağırdıki.Euro 2008'de gol atmıştıkya Nihat'la son dakikada.Onun gibi bağırdı spiker :(

Geri
Üst Alt