TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 1-0 Fenerbahçe | 28 Şubat | Devre Ar

İBB'ye umut bağlamıyorum ama çaksa iyi olur...

fenerbahçeli hakem Fırat Aydınus zaten fener puan alsın diye bir tarafını yırtıyor herkes gördü Emre'nin pozisyonuna verdiği faulu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 1-0 Fenerbahçe | 28 Şubat | Devre Ar

Son 8dk uzatmalar dahil, İbb biraz gevşedi. Geriyede çok yaslandı. Eğer bu şekilde 2.yarıda yaparlarsa fener atar golü. Çünkü Alex-Emre gibi ara pas atan şutör oyuncuları var. Ama ilk 35dk olduğu gibi önde basıp, agresif oynarlarsa 1-0 korur ya da 1 puanı çıkarabilirler. Ya farkı açabilirler tabii ki.

şuna ofsayt değil diyen adamın futbol bilgisinden şüphe ederim...

Ben hala toteme devam edeceğim.

Fenerde 2.yarı, Deivid-Baroni girecektir. İlerleyen dakikalarda ise klasik Daum taktiği skora göre ya Semih'i 2.forvet olarak alacak ya da Guiza ile değişicektir.

Aynen spiker öyle bağırdıki.Euro 2008'de gol atmıştıkya Nihat'la son dakikada.Onun gibi bağırdı spiker :(

Oha abartma.Nihat'ın golünün örneğini hiçbir maçta görmedim ben.:)

Evet katılıyorum Santos Kalecenin Görüş açısına gırdıgı için(aktif) Gol İptal...Bayragına saglık ama bu sipikerler benı delı edıyo bugun fbtv yayınlıyo sankı maçı Emrah ya :(Neyse Akşam ne olur acaba....Yenersek super olur...

Akşam Kasimpaşa Tv'yi kurup yayın yaparlar merak etme.Fener 2.devre önde basarak başlayabilir,ama bu kadro yapısı onlar için çok tehlikeli çünkü Selçuk,Deniz,Bilica önde basarsa İbb boşlukları değerlendirerek 2.golü bulabilir.Abdullah Avci'ya güveniyorum,çok zeki bir hoca,İbb bu ligin en vasat altı takımlarından biri ama bu adam onlara bile futbol oynatıyor,Bize veya Milli takıma gelse çok rahat şampiyon yapardı bizi ve en az Hiddink kadar da başarılı olurdu bence.

Son 8dk uzatmalar dahil, İbb biraz gevşedi. Geriyede çok yaslandı. Eğer bu şekilde 2.yarıda yaparlarsa fener atar golü. Çünkü Alex-Emre gibi ara pas atan şutör oyuncuları var. Ama ilk 35dk olduğu gibi önde basıp, agresif oynarlarsa 1-0 korur ya da 1 puanı çıkarabilirler. Ya farkı açabilirler tabii ki.

%100 katılıyorum.Bunu bence herkes görmüştür.İbb golü attıktan sonra kalesinde tehlikeler yaşadı.Bende Abdullah Hoca buna kesinlikle değinir Soyunma odasında.Ama oyuncu psikolojisi gol atınca geri çekiliyorlar skoru korumak için.Gs'de da aynısı oluyor.çoğu maç 1-0 öne geçtikten sonra hep son dakikalarda gol yedik buda kanıtı.

Bugün Kasımpaşayı yenmek zorundayız çok önemli şampiyon olmamız için...

bu fener şampiyon olsa kafayı yerim yemin ediyorum rezil herifler

İbb maçın başındaki gibi ilerde oynarsa fenerin işi zor.Ama son 10 dakika çok geriye yaslandılar.Yine de bu kadar eksikle, bu gençlerle helal olsun Abdullah Avcı'ya.

abdullah avcıya gercekten helal olsun , tek bir yıldızı olmadan oynattııgı futbıl mantalıtesi ve arada sırada 6 goller yesede aldığı sonuçlar ortada.

Gerek kişilik gerek teknik adamlık olarak türkiye için çok büyük bir kazançtır kendısı.

Umarım ilerki yıllarda biz yararlanabiliriz.

En sevdiğim yemektir yoğurtlu İskender

web tv plus 4.0 programıyla izliyorum ben.Hem tv kanallarını hemde maçları izleyebiliyorum

Fener'e iki gol gerekiyor.

0-0 bitmedi sonuçta.Yenik kapattılar.Puan kaybı olması uzak ihtimal değil.

Deniz ve Selçuku yuhaladı fener taraftarı :D

yuhlamayın la ağlatacaksınız adamları

Geri
Üst Alt