TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonu

Maç bitti, ortalık karıştı

İBB-Fenerbahçe maçının bitiş düdüğünün ardından yine istenmeyen görüntüler yaşandı. İki takım futbolcuları da soyunma odasına giderken, tribünden atılan bir cisim Sylla'nın kafasına geldi. Birden yerde kalan İBB'li futbolcu, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.

şerefsizler

Yuh ya şerefsiz fenerliler :mad:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 23.Hafta | İstanbul BB 2-1 Fenerbahçe | 28 Şubat | Maç Sonu

o pozisyon direkt kirmizi hic bosuna kirmasinlar

az daha sert girse bacagini ortadan kiracak

adszxby.png

Oha Alex oha :mad:

Alex 'in pozisyonunda sarı kart bile ağır olur diye düşünürdük diyor Nihat Özdemir. Alışmışlar çünkü.

Şerefsiz bu Rıdvan. Nerden nereye getirdi konuyu :mad:

Gelmiş bizim maçtaki hakemi savunuyor. Fenerden konuşsana

alexin pozisyonu ligtvden izledimde kırmızı ağır diyen arkadaşlara katılmıyorum.

Aslında suç hakemi kötüleyenler de de değil.Avrupada en bastinden belçika hollanda gibi liglere bir bakın adamlar bu tip topla ilgisi olmayan direkt rakibini sakatlamaya yönelik giren adamlara kırmızıyı çıkarıyorlar.

ülkemizde insanlar alışmış sarı kartla bu olayların geçiştirildiğine bu bizim içinde fb içinde geçerli hemen tepki gösteriyoruz hakemlere.

Alex'in pozisyonu net kırmızı izahı yok.

angut.com

tecrübe kazandik mi herr daum ?

ders aldik mi ?

volkan dan forvet yapar mi acaba ?

ntvspordaki milan-atalanta maçının hakemi bizim a.madrid maçında penaltıyı göremeyen yada görüpte çalamayan yardımcı hakemmiş.ben küfürlerimi kendisine saydırdım sizde isterseniz yapabilirsiniz :)

nihat özdemir yüzde yüz futbola bağlandı, hakemleri suçladı :asd:

resmen komedi :asd::asd:

iyice komikleştiler :asd:

rıdvan da aynaya baksın nihat özdemir dedi, ilkkez helal olsun rıdvan doğruları konuşuyorsun!

Maçı seyretmedim ama demin Alex'in pozisyonunu gördüm.Kırmızı kart falan değil.İkiside tabanını kaldırıp topa giriyorlar ama Alex'in ayağı düşerken rakibinin bacağına geliyor.Aynen rakibinin ayağı da Alex'in bacağına gelebilirdi ama şansa onunki gelmemiş.Kesinlikle kötü niyet yok.Ağır bir karar olmuş.Bence sarı kart olmalıydı.Olaylara at gözlüğüyle bakmaya gerek yok.

Fenerde

Önder

Deniz

Selçuk

Cristian

Bilica

Bekir

gibi 2.sınıf topçular.

Bizde de

Mustafa Sarp

Barış Özbek

Ayhan

Uğur Uçar olduğu sürece Şampiyon Bursa olur.Ama bir fark var bizde bu adamlar yedek oynar Mustafa Sarp hariç,ama Fener de 3'ü ilk 11 de çıkıyor her maç.

Maçı seyretmedim ama demin Alex'in pozisyonunu gördüm.Kırmızı kart falan değil.İkiside tabanını kaldırıp topa giriyorlar ama Alex'in ayağı düşerken rakibinin bacağına geliyor.Aynen rakibinin ayağı da Alex'in bacağına gelebilirdi ama şansa onunki gelmemiş.Kesinlikle kötü niyet yok.Ağır bir karar olmuş.Bence sarı kart olmalıydı.Olaylara at gözlüğüyle bakmaya gerek yok.

2. kere yaptı diye kırmızı yedi.

Joyu Santosu niye almışızda iyi değillermişte , hakeme sallıyormuşuz Atletico maçında ama takımımız kötüymüşte falanda filanda

:D Dur bakalım çarşamba günü bizim okula geliyor Rıdvan Bey.

Futbol konuşacakmış,şuna bir soru sorayımda mal gibi kalsın ortada

Alex'in kırmızısı tartışılmaz. Baroni'ye verilmeyen kırmızı tartışılmalı.

Konuş Rıdvanım salla GS'me ne de olsa 'it ürür kervan yürür...' bu akşam ezer GALATAASARAYIM sonra yine sallarsın sen...

Geri
Üst Alt