TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart | Maç Tatil Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart |Maç Tatil E

.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart |Maç Tatil E

konudan biraz uzak olacak ama ben iddaa da bu macı oynamıstım ne olacak sımdı sadece bu mac yokmus gibi mi olcak bilgisi olan*

İnşallah ligden düşerler..

Yunanistan'da Ermenistan'da bile Milli Marşımız ıslıklanmadı, kendi ülkemizin vatandaşı dediklerimizin yaptıklarına bakın..

Bursa hükmen galip gelir.

Diyarbakır`ın da bu ligte işi yok. İnş küme düşerler ve bir daha çıkamazlar.

Ulan varya seyirciler öyle yapmasaydı Bursa puan kaybedecekti ne güzel.İnşallah tarafsız sahada oynanır maç.

.

Arkadaşlar,

olaya biraz düz bakıyoruz neden böyle olduk ya. Burda spor adına birşey yok o sebeb ile olayı D.Bakırspor'a mal etmeyelim. Bu kulüp her 5 yılda bir neredeyse vardı bu ligte. İlkkez bu sene oluyor sebebide malum konuşulmaya gerek var mı.

O sebeb ile yok küme düşürülsünler, yok hükmen mağlup biraz Galatasarayımızı düşünelim bana ne Bursa'dan. Bursa'daki olaylar ne kadar yanlış ise bu da yanlış.

Ankaraspor'un küme düşürülmesi ile D.Bakır için bu karar zaten aynı ya da benzer olmaz. Diğer farklı ince işler biraz araştırın görürsünüz İ.Melih Gökçek imzalı bir olaydır Ankaraspor'un düşürülmesi. Rant olayı.

Dediğim gibi, bu olay bizlerin sporun dışında serikanlı olalım lütfen.

İnşallah ligden düşerler..

Yunanistan'da Ermenistan'da bile Milli Marşımız ıslıklanmadı, kendi ülkemizin vatandaşı dediklerimizin yaptıklarına bakın..

başkanları müdahele etti mi uyuzum o herife:mad:

bu adamların süper ligte yeri yok :mad::mad:

Diyar düsürülürse fener o mactan 3 puan almis olur, hani 1-1 biten mactan.

Eğer bu maç Bursa'ya verilir ve Diyarbakır küme düşürülürse o zaman bu adamların puan kaybettiği takımlara da puan eklenir.Ve bu sezon sonu biz Ligde 1-2 puanlık bir farkla Şampiyonluğu kaçırırsak Lig Tescil edilirse Galatasaray'da çekilsin gitsin İrlanda Liginde oynasın.İşe bak skandal üstüne skandal değil bu lige 321 Milyon Euro 1 Milyon bile fazla.

Bunu yapanlar Diyarbakır'ın küme düşmesini isteyen birtakım gruptur. Ve eminim ki o grup maç başlamadan istiklal marşımızı da ıslıkladılar. O taşlayanlarda aynı gruptu. Kimse bana faşizmin yansımaları ayağında bulunmasın.Kim olsa Bursa taraftarının yaptığını yapardı..Aynı şeyi Fenerede yaptılar başka bir takıma da. Bunların amacı bellidir. Diyarbakır'a üzülüyorum onlar için seyircisiz oynamak daha makbul olacaktır.

1. Bu mac tatil edildiyse, bizim ilk devredeki Fener macinimiz niye tatil edilmedi. Hakemin kafasi bumactaki hakemden az mi kanamisti.

2. Diyarbakirspor acilen ligden dusurulmeli. Igrenclesmeye basliyorlar artik. Artik, bu yapilanlar butun Diyarbakir halkina maledilemez dusuncesinin de bir gecerliligi kalmiyor. Marsi isliklayanan agzinin icine tukureyim.

Madem maçın gergin olacağı belliydi? O zaman niye tarafsız sahada oynanmadı maç? Örneğin Ankarada yapılabilirdi maç.

Ben sığ düşünen arkadaşları kınıyorum ve bu konuya daha yorum yazmıyacağım.

En kolayı Diyarbakırspor yaptı etti küme düşürülsün mahvolsunlar ohh ya gerçekten ohh. Nasıl eğitim alıyoruz nasıl takip ediyoruz ülkemizi-siyasetimizi.

Yorumsuz gerçekten, olayları tüm kulübe mal etmek. Yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt