TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart | Maç Tatil Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart | Maç Tatil

Bursa niye 3 puan kazansın öyle saçma şey olur mu, kendi kendinize senaryo yazıp kendi kendize üzülüyorsunuz. Diyar'ın stadının sene sonuna kadar kapatılması en mantıklısı, Bursa maçı da seyircisiz olarak ileri bir tarihte oynanır..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart | Maç Tatil

10f5b3c95a5385fb0f7f1690a252bfaa.jpg

5.jpg

hakem.jpg

kewell.jpg

keita.jpg

kaz%C4%B1m.jpg

Bu maclari neden tatil edemiyorlar ?????

Arkadas sen hala olayi cözememissin maalesef,gösterdigin resimler nerede oldu?Fenerbahce Sükrü Saracoglunda.Bugün olaylar Diyarbakir'da oldu,Yillardir biz dogulular hep üvey evlat muammelesi gördük,Sen Kalk PKK disari diye bagir sen kalk teröristsiniz siz de sonra da ahhhhhh neden taraftar olay cikariyor diye kara kara düsün.Bu olaylarin bas sorumlusu futbolla zerre kadar alakalari olmayan birakin futbolla, insanlikla zerre kadar alakasi olmayan, seref yoksunu stad da pkk disari diye bagiran taraftardir!!!Önce Diyarbakira PKK disari de, sonra da Vatan bölünmez de.Allah allah, vatani bölen zaten PKK disari diyendir!Böyle seyler maalesef bizim ülkemizde oluyor, Utaniyorum ki bizim memlekette hala bu zihniyet hakim.Arkadas 3 günlük dünyada birakin da biz dogulular da biraz gün görelim!!Birakin da Vatan bölünmesin,siz pkk disari derseniz vatani siz bölüyorsunuz,sözüm o malum bursadaki taraftarlara!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Taraftar olay çıkardı diye küme düşürmezler. 10 maç felan seyircisiz ve tarafsız saha da oynama, para cezası gelir bu maçta hükmen bursa gelibiyeti sayılabilir.

antepli olarak utandim,,hele istiklal marsi sirasinda,iki tane f16 kaldiracan üzerlerine birakacan yükü

ama su da var bursa taraftari da az degil,ilk macata baya tahrik ettiler

su siyaseti futbola da karistirdilar ya yuhhhhhhhhhhhhhh

Diyarbakırsporun küme düşürüleceklerini yada hükmen mağlup sayılacaklarını zannetmiyorum,sahası kapanır ama

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart |Maç Tatil E

Böyle bir bakış açısı mı olur yahu?

Galatasaray taraftarı olay çıkarınca kulüp mü ceza alıyor taraftar mı? Para cezası vs. yemiyor muyuz? Kulüp ve taraftar bir bütündür. Sanki hiç bilmediğimiz şeyler bunlar.

Kulüp yöneticileri olay çıkarsın diye bazen adam tutmuyorlar mı? Yapılıyor böyle şeyler. Geçmişte de oldu, günümüzde de oluyordur. Ne malum bu maçta da böyle şeyler yaşanmadığı?

Sığ düşünmelik birşey yok konuda. Haklılar, hükmen mağlup edilip saha kapama cezası verilmeli. Kulüp istese buna engel olabilirdi. O taşları içeri kim soktu, taraftar. İstese kim engelleyebilirdi bunları, kulüp yönetimi.

Kimse bana masal anlatmasın burada. Bariz kulübün ihmalkarlığı ya da... kulübün insiyatifi mi demek gerekir...

Diyecek sözüm yok gerçekten. Olayı klüplere mal etmek en kolayı olucak. Neyse arkadaş sizin görüşünüz. Gayette sığ. Düşürsünler D.Bakır'ı kalkınmasın ve biz kaçalım yine olay çıkıyor kaçalım, bırakalım meydanı insanlarımız elin teröristlerine sonra ahh vahhh çekelim. Bırakın bu işleri kaçışları işin kolay yanları bunlar. Meselenin özüne çözüm bulacağımıza yine kaçalım.

Ne yapıcak yönetici ? Tek tek gelip kendisi mi arıyacak ? Polise verilmiş bu görev ve onların işi bu. "Yönetim istese hallederdiy mişmişmiş." Ee Galatasaray yönetimide yapsaydı fenerde bjk'da bursada. Haa yok çifte standart yani peki.

Kimsenin insiyatifi değil tepeden tırnağa hatalar zinciri. Ve bizim kaçış olarak "düşür gitsin, kovun gitsin" demek. Tüm stad ıslıklamadı ben izliyordum maçı belli bir yerden geliyordu ses ve sadece belli noktalardan atıldı ayrıca stadın yaş oranı 18dir en fazla. Bu da demekki olay ortada.

Arkadas sen hala olayi cözememissin maalesef,gösterdigin resimler nerede oldu?Fenerbahce Sükrü Saracoglunda.Bugün olaylar Diyarbakir'da oldu,Yillardir biz dogulular hep üvey evlat muammelesi gördük,Sen Kalk PKK disari diye bagir sen kalk teröristsiniz siz de sonra da ahhhhhh neden taraftar olay cikariyor diye kara kara düsün.Bu olaylarin bas sorumlusu futbolla zerre kadar alakalari olmayan birakin futbolla, insanlikla zerre kadar alakasi olmayan, seref yoksunu stad da pkk disari diye bagiran taraftardir!!!Önce Diyarbakira PKK disari de, sonra da Vatan bölünmez de.Allah allah, vatani bölen zaten PKK disari diyendir!Böyle seyler maalesef bizim ülkemizde oluyor, Utaniyorum ki bizim memlekette hala bu zihniyet hakim.Arkadas 3 günlük dünyada birakin da biz dogulular da biraz gün görelim!!Birakin da Vatan bölünmesin,siz pkk disari derseniz vatani siz bölüyorsunuz,sözüm o malum bursadaki taraftarlara!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

lan kim dışlıyo sizi bas git ne diyosun doğuluyum falan diye,kim ne diyo size diyar ı savunma burda

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart |Maç Tatil E

hocam renkdaşın anlattığı, orda provoke edici grubun olduğu olayın tüm kulübe mal edilmemesi gerektiği, bence de defolup gitsin şerefsizler o ayrı konu

Provoke edici bir grup dediğin nerdeyse Diyarbakırlı taraftarların hepsi ıslıkladı. Tribüne o ucu sivriltilmiş taşlar nasıl girdi?

Bu olayların çıkma sebebi nedir? Kulüpler arası çekişmeler mi? Tamamen siyaset. Futbola siyaseti karıştıranlar utansın.

Eğer istiklal marşını ıslıklama gibi bir terbiyesizlik yapıyorsan bunun bir yaptırımı olmalı. "PKK dışarı! diye bağrıldığında da ağlamıycaksın.

Diyarbakırlıların hepsi PKK'lı demiyorum ancak stada gelen, olay çıkartan taratarların büyük bölümü bu şekilde.

Eğer kulüp bu olayların önüne geçmeyi başaramıyorsa bu kulübün de suçudur.

bazıları bizde daha beterini yaptık diyo biz sahaya kaya parçaları atmadık istiklal marşını ıslıklamadık diyarbakırın en az 2 sezon bütün maçları tarafsız sahada seyircisiz oynanmalıdır.

Ben olaya siyaseti katmiyorum.

Bu sezon Kadiköy'de Yan hakemin kafasi yarildi ve Keita'nin yüzüne pet sisesi atildi. Mac devam oynandi.

Bugün Yan hakemin kafasi yarildi ve mac hemen tatil edildi.

Sence normal karşılıyormuyum dön bakalım 2. 3. sayfalara bir bak tekrar. Siz olayı salt milliyetçiliğe vuruyorsunuz bu yorumlarla. Orda bu olayları yapan belli bir zihniyetin gazladığı velet-çapulcular kandırılmışlar. Siz tüm olayı o bölge insanı ve D.Bakırspor'a mal ederseniz durun bakalım derim bende. Olaya at gözlüğü ile bakmak : İstiklal Marşımız ıslıklandı, sahaya birşeyler atıldı ve küfür oldu hakemler yaralandı. Bu olaylar öyle ya da böyle Fb-Galatasaray maçlarındada oluyordu. Yani bu işin niyeti siyasi ama şu var bizler serikanlı olup orda mağdur olan insanlarıda düşünmeleyizi. Neyse ilerleyen yıllarda biraz daha öğrenip okuyup araştırınca ne demek istediğimi anlarsınız. Bunları söyleyince ben ülkeme vatanıma ihanet etmiş yaftası yerim ne de olsa bilgi eksiği var ortada.

Dostum ben yıllardır siyaset üstüne çalışıyor kafa patlatıyor soldan sağa kadar tüm kitapları hatmetmeye çalışıyorum üniyide bu yüzden uzatmışımdır yani öğrenip okuyacağım şeylerin sayısı çok azdır ama tavsiyen ve öngörün için teşekkür ederim :)...

Her ne ise sizin şu an söylediğin mağdur kandırılmış vs bölge insan edebiyatını 10 sene önce onbeş - onaltılı yaşlarda bende yapıyordum açıkçası , o yüzden son söylediğiniz vatanına ihanet etmiş yaftası bi tabi vurmam sadece düşüncelerimiz farklıdır , ha işin içinde provakasyon var mıdır vardır katılıyorum ....

Ayrıca burada tek mağdur Bursaspordur , normal koşullar altında 4 tane atarlardı , ancak şimdi kasımpaşa ile diyarbakırspor maçları yüzünden iki hafta , haftada iki maç yapacaklar ...

Ancak gscimbom forumunu siyasete çevirmekte istemiyorsunuz haklısınızdır o yüzden fazla uzatmayacağım . Ancak şunuda söylemeden edemeyeceğim koyu ile belirttiğim yerde söylediğiniz İstiklal marşının ıslıklanması hiç bir maçta olmamıştı ...

Bence sahası en az 10 maç kapatılmalı ve maçları diyarbakır dışında oynanmalı. Bu maç hükmen yenik sayılırsa ağır olur, çünkü olayı çıkaran futbolcular değil, taraftar(!).

Bursa niye 3 puan kazansın öyle saçma şey olur mu, kendi kendinize senaryo yazıp kendi kendize üzülüyorsunuz. Diyar'ın stadının sene sonuna kadar kapatılması en mantıklısı, Bursa maçı da seyircisiz olarak ileri bir tarihte oynanır..

Bir maçın hükmen sayılması için daha ne olması gerekir? Biri mi ölmeli?

Alın size kural:

b) Seyircilerin taskın ve edebe aykırı hareketleri ile birlikte müsabakaya müdahaleleri

sonucunda müsabakaya devam edilmesi olanağının kalmaması, hallerinde

müsabakayı tatil ettiğini ilan eder. Bu hallerde TFF Yönetim Kurulu, ihlali

gerçeklestiren takımlardan birinin veya her ikisinin hükmen yenik sayılmasına ve

ayrıca olayın durumuna göre galibiyet halinde verilen puan kadar puan tenziline karar

verebilir. Eğer müsabaka eleme usulüne göre düzenlenmisse, takım bu

müsabakalardan ihraç edilir ve ertesi yıl aynı mahiyetteki müsabakalara katılamaz.

Play-Off sisteminde oynanan müsabakalarda ertesi yıl aynı mahiyetteki

müsabakalara katılamama kararı verilemez.

https://www.mersinaskf.com/Futbol-Musabaka-Talimati-Temmuz2009.pdf

Şu uyduruk Diyarbakırspor-Bursaspor maçı bütün Türkiyeyi ikiye böldü zaten baksana burada bile birbirine girenler var...

Düşeceklerse iki kulüpte küme düşsün,iki takımın taraftarındada kabahat var...

:2_thumbs_up_-_anima

Diyecek sözüm yok gerçekten. Olayı klüplere mal etmek en kolayı olucak. Neyse arkadaş sizin görüşünüz. Gayette sığ. Düşürsünler D.Bakır'ı kalkınmasın ve biz kaçalım yine olay çıkıyor kaçalım, bırakalım meydanı insanlarımız elin teröristlerine sonra ahh vahhh çekelim. Bırakın bu işleri kaçışları işin kolay yanları bunlar. Meselenin özüne çözüm bulacağımıza yine kaçalım.

Ne yapıcak yönetici ? Tek tek gelip kendisi mi arıyacak ? Polise verilmiş bu görev ve onların işi bu. "Yönetim istese hallederdiy mişmişmiş." Ee Galatasaray yönetimide yapsaydı fenerde bjk'da bursada. Haa yok çifte standart yani peki.

Kimsenin insiyatifi değil tepeden tırnağa hatalar zinciri. Ve bizim kaçış olarak "düşür gitsin, kovun gitsin" demek. Tüm stad ıslıklamadı ben izliyordum maçı belli bir yerden geliyordu ses ve sadece belli noktalardan atıldı ayrıca stadın yaş oranı 18dir en fazla. Bu da demekki olay ortada.

Sen oradan "düşürülsün" sonucunu mu çıkardın?:) Ben böyle birşeyi savunmuyorum ki.

lan kim dışlıyo sizi bas git ne diyosun doğuluyum falan diye,kim ne diyo size diyar ı savunma burda

Daha sakin.

Diyarbakır'a sene sonuna kadar saha kapatma cezası verilmeli.3 Puanı silinmeli bu maç tarafsız saha da deplasman seyircisi kontenjanı iel(Bursa seyircisi 1000-1500 kişi) oynanmalıdır.

.

"PKK dışarı!" diye bağrıldığı için ağlayıp sonra İstiklal Marşı'nı ıslıklayanlar kim? Bu nasıl bir tezatlıktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt