TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart | Maç Tatil Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart | Maç Tatil

Şu uyduruk Diyarbakırspor-Bursaspor maçı bütün Türkiyeyi ikiye böldü zaten baksana burada bile birbirine girenler var...

Düşeceklerse iki kulüpte küme düşsün,iki takımın taraftarındada kabahat var...

:2_thumbs_up_-_anima

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 24.Hafta | Diyarbakırspor - Bursaspor | 6 Mart | Maç Tatil

gerçek diyarbakırsporlu taraftarların,akırlıların diyarb tek eğlencesi futboldur diyarbakırspordur.sen o takımı kümeye yollarsan ne olur halk en büyük eğlencesini kaybeder.ne yapar o zaman biliyonuzmu?işte o zaman tehlikeli olur bunu isteyen güçlerin kim olduğunu hepimiz biliyoruz.istiklal marşımızı ıslıklayan şerefsizdir.onu yapanların kim olduğunu hepimiz çok ii biliyoruz

Sen oradan "düşürülsün" sonucunu mu çıkardın?:) Ben böyle birşeyi savunmuyorum ki.

Daha sakin.

Genel olarak söyledim Sertaç. Genel kanıya.

Bir arkadaşım siyaset vs okuyorum demiş,

2 sayfada geride yazmış bir yorum ve o yorumun sahibi bilgili bir adamdan çıkan sözler değildir. Geçiniz okuduğunuz siyaset lisede basghaannn ayaklarından öteye geçmiyorsa, gerçekten bırakalım zaten cılkı çıktı konunun. Düşürülsün ve hiçbir yatırım yapılmasın o bölgeye daha çok terörist ve mağdur verelim elin şerefsizlerine hiç üstüne gitmeyelim olayların kesip atalım, sonra hh vahh diyelim. Kolay ya hani aferim gerçekten. (kişisel söylemiyorum Sertaç ben böyle birşey ima etmedim deme şimdi :) genel söylüyorum)

gerçek diyarbakırsporlu taraftarların,akırlıların diyarb tek eğlencesi futboldur diyarbakırspordur.sen o takımı kümeye yollarsan ne olur halk en büyük eğlencesini kaybeder.ne yapar o zaman biliyonuzmu?işte o zaman tehlikeli olur bunu isteyen güçlerin kim olduğunu hepimiz biliyoruz.istiklal marşımızı ıslıklayan şerefsizdir.onu yapanların kim olduğunu hepimiz çok ii biliyoruz

Diyarbakırspor küme düştü diye bunu yapacaklar yarın öbür gün sudan bir sebep için deyapar bunu sen hiç merak etme.

Sadece futbol izlemek ve takımlarına destek vermek için gelen diyarbakır halkına yazık oldu.

bunlar hiç bi şekilde türkiye liglerinde oynamayı haketmio

2 sayfada geride yazmış bir yorum ve o yorumun sahibi bilgili bir adamdan çıkan sözler değildir. Geçiniz okuduğunuz siyaset lisede basghaannn ayaklarından öteye geçmiyorsa, gerçekten bırakalım zaten cılkı çıktı konunun. Düşürülsün ve hiçbir yatırım yapılmasın o bölgeye daha çok terörist ve mağdur verelim elin şerefsizlerine hiç üstüne gitmeyelim olayların kesip atalım, sonra hh vahh diyelim. Kolay ya hani aferim gerçekten. (kişisel söylemiyorum Sertaç ben böyle birşey ima etmedim deme şimdi :) genel söylüyorum)

Tamam. Ben öyle birşeyi ima etmediğim için üstüme alınmıyorum zaten belli kısımları.:D

"PKK dışarı!" diye bağrıldığı için ağlayıp sonra İstiklal Marşı'nı ıslıklayanlar kim? Bu nasıl bir tezatlıktır?

haklısın diyarbakır dan bi yönetici başkan falan da çıkıp,bizi pkk lı şerefsizlerle bir tutmayın diyemiyor, siyaset zart zurt diye karı gibi kıvırıyolar kocaman taşlar stada nası girdi onu da sormak lazım

Arkadaşlar sakin olun lütfen.

Arkadas sen hala olayi cözememissin maalesef,gösterdigin resimler nerede oldu?Fenerbahce Sükrü Saracoglunda.Bugün olaylar Diyarbakir'da oldu,Yillardir biz dogulular hep üvey evlat muammelesi gördük,Sen Kalk PKK disari diye bagir sen kalk teröristsiniz siz de sonra da ahhhhhh neden taraftar olay cikariyor diye kara kara düsün.Bu olaylarin bas sorumlusu futbolla zerre kadar alakalari olmayan birakin futbolla, insanlikla zerre kadar alakasi olmayan, seref yoksunu stad da pkk disari diye bagiran taraftardir!!!Önce Diyarbakira PKK disari de, sonra da Vatan bölünmez de.Allah allah, vatani bölen zaten PKK disari diyendir!Böyle seyler maalesef bizim ülkemizde oluyor, Utaniyorum ki bizim memlekette hala bu zihniyet hakim.Arkadas 3 günlük dünyada birakin da biz dogulular da biraz gün görelim!!Birakin da Vatan bölünmesin,siz pkk disari derseniz vatani siz bölüyorsunuz,sözüm o malum bursadaki taraftarlara!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:

Istiklal marsini isliklayan bir ...... surusune pkk disari demelerinde ne yanlis var anlatirmisiniz.. Bende doguluyum, hemde nerdeyse en dogu bolge olan Karsliyim, ama bana niye pkkli demiyorlar?

Biz dogulularda gun gorelim sozune gelince. Bu olaylar baska bi TURK takiminin sahasinda olsaydi, mac en fazla 3 dakika oynatilirdi belki baslatilmazdi bile. Artik dogulara gosterilen ilgi baska kimseye gosterilmiyor, ama birseyler degisiyor mu? Hayir. Tam tersi, size deger verdikce, ilgi gosterdikce siz heryeri dokup kiriyorsunuz.

Ama hata onlarda degil, hata bunlara deger veren TURK milleti ve devletindedir. Saddamin yaptiklarini bizde yapacaktikki, o zaman ancak degerimizi anlardiniz.

Not: Dogululu dediysem herkez alinmasin. Sozum ozellikle dogudan gelen ( bende doguluyum) vatan hainlerine.

diyarbakir ne bu ligde ne de bu vatan da yeri yok mu???????Pardon??böyle bir cümle kullanan sahisi sadece allaha havale ediyorum!O kisi biliyor kimi kastettigimi.

Ilk macta Pkk disari diyen Bursalilar ayrimciligi baslatmis, futbola siyaseti karistirmislardi fakat yinede kazanan onlar oldu.

Bursalilarin yaptigini avrupada bir takim yapsaydi, coktan agir ceza alirdi. Ama burasi Türkiye ve bursa ödullendirildi. Milli mars isliklandi diye Diyarbakir ceza alacaksa, Milli maclarda yabanci ulke Marslarini isliklayan Turk milli takimi avrupadan men edilmeliydi simdiye kadar.

Yazık cidden yazık, Diyarbakır'ın güzel insanlarına yazık ki şerefsiz köpeklerle aynı havayı soluyorlar..

Futbola kadar indi üzerimizde oynanan oyun, gün gelir devran döner..

Ben o başghaann ayaklarına ve ima ettiğiniz yerlere hiç girmedim :) Ayrıca yıllardır doğuya yapılan yatırım karadenize yapılan yatırımlardan kat be kat fazla hülasa sorun yatırım , eğitim değil . ZİHNİYET .

Ankaragücü-Diyarbakır-Bursa-Eskişehir bu takım taraftarları kadar iğrenç bir taraftar grubu görmedim.

Bir taraf pkk dışarı diye bağrıyor diğer taraf İstiklal Marşımızı ıslıklıyor. Madem bursanın yanlış yaptığını savunuyorlar ki bencede yanlış yaptılar. Yanlışa yanlışla karşılık vermek daha büyük bir suçtur.

diyarbakırlı bazı ! taraftarların yaptığı yüzde bin yanlış.ne demek abi istiklal marşını ıslıklamak olurmu böle bişey.ama ilk maçta bursaspora gerekli cezaların verilmemesiyle olaylar bu noktaya gelmiştir.bundada tek suçlu tff dir.bence en mantıklısı bu olaya sebebiyet vermesinden dolayı d.bakıra kalan bütün maçlarında saha kapatma cezası verilmeli.bursaya da olayları bu noktaya taşımada aktif rol oynadıklarından en aşağı 3 maç seyircisiz verilmeli.bilmiyorum yönetmelikte varmı yokmu ama kessinlikle bursada cezalandırılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt