TSL 2009/10 Sezonu 25.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe | 13 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 25.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe | 13 Mart | Maç So

Lanet olsun Angut.com yine kapandi. :D

Edit. Yine acildi. :asd:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 25.Hafta | Gençlerbirliği 0-0 Fenerbahçe | 13 Mart | Maç So

su tipe bakin :D daum yine cekmis :D

Yine kapandı :asd:

Yalama oldular artık :asd:

15692_1350290510914_1040895381_2050070_8059118_n.jpg

Adamin keyfi yerinde. :asd:

:asd: :asd:

Antu'nun kapanma sorununa el atsınlar.Bıraksınlar anadolu takımlarını filan :)

manisa maçında kırmızı olarak gösteriyor.

doğru ama o zaman onu çıkartırsak ; diyarbakır,kayseri,beşiktaş ve denizli maçlarında sarı kart görerek cezalı duruma düşmüş olmuyo mu ? :confused: ondan sonraki hafta oynamaması gerekiyo ve o maçta da sarı kart görmüş ! Ben bişey anlamadım valla bu işten..(Diyarbakı maçı)

Fener yine söndü.:D

Ugur Boral sakatlanmasaydi Topac, Devid, Wederson, Özerden cok daha faydali olurdu fenere.

doğru ama o zaman onu çıkartırsak ; diyarbakır,kayseri,beşiktaş ve denizli maçlarında sarı kart görerek cezalı duruma düşmüş olmuyo mu ? :confused: ondan sonraki hafta oynamaması gerekiyo ve o maçta da sarı kart görmüş ! Ben bişey anlamadım valla bu işten..(Diyarbakı maçı)

büyük ihtimalle sarı kart sınırında değil o zaman

Su Hakemlere Ragmen Fener zar zor Zirveyi Takip ediyor..

Serefiyle namusuyla Düdük calsa su hakemler demekki Trabzonun altina düsecek bunlar...

Sonrada Avrupa´da niye basarisiz oluyoruz, Türk Futbolu neden ilerlemiyor diyorlar.

Yuh artik be..

Kart meselesine o kadar takılmayın.Evet Emre Fener'in en hırslı ve mücadele eden oyuncusu durumunda şu an ama bizimkiler de çıksınlar azim ve kararlılıkla mücadele etsinler.O zaman görürüm ben 10 tane Emre getirseler yine yeneriz Fener'i.Tek istediğim hırs ve konsantrasyon.

angut yorumu maçın hakemi başlığında(gençler-fb)

şampiyonluk yarışının kızıştığı haftalar..

4 takım kafa kafaya gidiyor..

tamam takım kötü de..

hakemler her maç katliam..

şu takımın ölüsünden bile çekiniyor adamlar..

sahada hakem olsaydı..

şu maçı berbat futbolla kazanabilirdik..

ama olmadı..

işi derbilere bıraktık..

:D:D:D:D

Hakemler top oynamamıza izin vermiyorlar.!!!. Daum un oyunu okumasını hakemler engelliyor.!!
Bodozlama bi şekilde gülmem lazım . Asfsaffasmnfwfsam:asd::asd::asd::asd: Yerlerdeyim yemin ediyorum. Bu nedir ya :asd:

Kart meselesine o kadar takılmayın.Evet Emre Fener'in en hırslı ve mücadele eden oyuncusu durumunda şu an ama bizimkiler de çıksınlar azim ve kararlılıkla mücadele etsinler.O zaman görürüm ben 10 tane Emre getirseler yine yeneriz Fener'i.Tek istediğim hırs ve konsantrasyon.

isterse 10 emre oynasin ama benim korkum bizim macda taraftar provake etmek icin her pisligi yapacak eurococugu

angut yorumu maçın hakemi başlığında(gençler-fb)

şampiyonluk yarışının kızıştığı haftalar..

4 takım kafa kafaya gidiyor..

tamam takım kötü de..

hakemler her maç katliam..

şu takımın ölüsünden bile çekiniyor adamlar..

sahada hakem olsaydı..

şu maçı berbat futbolla kazanabilirdik..

ama olmadı..

işi derbilere bıraktık..

:D:D:D:D

27.haftada şenlik var şenlik:ciftetelli:

ozer emre alex lugano santos ve bugunku performansını dikkate almazsak topuz disinda Fenerbahçe formasini taşıyabilecek adam yok. 3 forvetimiz de bok gibi bilica doğuştan öyle. selcuk deniz wederson 2. ligde oynasa talibi cikmaz. volkani oynat oynat iki lille macindada batırsın sonra dunyanın ilk 10 undayim diye aciklama yapsin. bu kadar pişkinlik‚ utanmazlik olmaz. deivid´i de çok seviyorum ama bu sene sonuna kadar da toparlanmazsa gitsin artik. semih giderse gitsin‚ hiçbir şey kaybetmeyiz.

Angut'dan inciler...:D

Geri
Üst Alt