TSL 2009/10 Sezonu 26.Hafta | Bursaspor 2-1 Denizlispor | 22 Mart | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 26.Hafta | Bursaspor - Denizlispor | 22 Mart | 20.00

Hiçbirşey olmaz federasyon İBB'yi hükmen mağlup sayar gerekirse...

Ne de olsa anadoludan şampiyon çıkarma hevesleri var 50 yıldır muradına erecekler sonunda...

Muradına ersinlerde kurtulalım artık şu Anadoludan şampiyon çıksın ayaklarından...

Ben de öyle diyorum, Anadolu'dan şampiyon çıkarma hevesi...

Tabi izlemiyorsun maçı, Bursa'nın oynadığı müthiş futbolu görmüyorsun tahminimce...

Torpille, bilmem neyle değil alın teriyle hak ediyor şampiyonluğu Bursa...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 26.Hafta | Bursaspor 1-0 Denizlispor | 22 Mart | İlk Yarı

Daha 8 hafta var, çok şey değişir.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 26.Hafta | Bursaspor 1-0 Denizlispor | 22 Mart | İlk Yarı

Türkiyedeki bazı kesimlerde muradına eriyor illede Anadoludan şampiyon çıksında çıksın çıksında çıksın sonunda çıkartacaklar

halaa sivasla karşılaştıranlar var anlamıyorum..

Sivas geçen sene aşırı derecede antipatik bir takım olmuştu,bülent uygun saolsun ve taraftarı da yoktu sivasın..Bu farklı ve adamların 1 maçı da 3 puan cepte..Adamlar anadolunun her takmınına kucak açıyo resmen maçtan önce..

Kasımpaşa taraftarı bunları maçtan önce maçtan sonra alkışladı.O zaman kasımpaşalı oyuncular aptal mı mücadele etsinler ?

Daha 8 hafta var, çok şey değişir.

valla 8 hafta var ama, haftaya bursa ankara maçı var, kaldı 7..

hele ki fb maçında puan kaybı olursa fark 7-8 oluyo 7 hafta kalmış oluyo, üstüne bursa içerde antalya ile oynayacak yenme ihtimali çok yüksek..

kaldı 6 hafta puan farkı da 5den fazla..

zor hacım zor..

adamlar inanmış !!

Su Bursasporun Kurdugu Baskiyi kuramiyoruz bir Türlü..

İçimizdeki karamsarlardan kurtulsak kalben inanmışlarla şampiyon oluruz zaten. Bu takım 14 sene üst üste de şampiyon olmadı. Allahtan şimdiki taraftar o zaman yoktu. Bu sene belki gene olmayabilir. Ama sen inanacaksın taraftar kardeşim.Ben sonuna kadar inanıyorum. Ben galatasarayı şampiyon olduğu için değil, onun bana yaşattığı bu ihtimal için seviyorum

Yav bu nasıl büyük takım taraftarlığı.Bursadanmı çekineceğiz Allah aşkına.Bu bursa gelmiyecekmi samiyene.Kim alacak elimizden.enaz iki sallar yollarız.puan kaybetmemesi imkansız.onüçde onüçmü yapacak.Bir puan kaybetsin nasıl paniğe düşecek herkes görecek.Biz febeşi kollayalım.Bizi geçerse bu çamurlukla bu kolay fikstürle işi bitirebilir.Bu hafta ne yapıp edip ekarte etmeliyiz.febeşe geçilmezsek şampiyonuz.Galatasaray kardeşim bu son beş hafta kafada girdiği hiçbir şampiyonluğu vermez.Galatasaray bu galatasaray unuttuysanız açın tarihini bidaha okuyun.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 26.Hafta | Bursaspor - Denizlispor | 22 Mart | 20.00

Ben de öyle diyorum, Anadolu'dan şampiyon çıkarma hevesi...

Tabi izlemiyorsun maçı, Bursa'nın oynadığı müthiş futbolu görmüyorsun tahminimce...

Torpille, bilmem neyle değil alın teriyle hak ediyor şampiyonluğu Bursa...

Nasıl izlemiyorum kaç maçını izledim Bursaspor'un daha geçen haftaki Manisaspor maçını izledim hayatımda izlediğim en rezil maçlardan biriydi...

Geçen seneki Sivasspor Bursasporun 2 katı güçteydi bu sene bu heriflerin maçlarını izlemek bana işkence gibi geliyor o kadar sıkıcı geçiyor düşün şampiyonluk yarışında olsalar bile..

Arkadaşlar 8 hafta var daha 5 puan nedir en iyi 2 hafta en kötü 3 haftada kapanır Beşiktaşla maçalrı var daha unutmayın...

valla 8 hafta var ama, haftaya bursa ankara maçı var, kaldı 7..

hele ki fb maçında puan kaybı olursa fark 7-8 oluyo 7 hafta kalmış oluyo, üstüne bursa içerde antalya ile oynayacak yenme ihtimali çok yüksek..

kaldı 6 hafta puan farkı da 5den fazla..

zor hacım zor..

adamlar inanmış !!

Bizde inandık

Ulan denizli ne adi takımsın ya.5 puan oldu fark.Bir arkadaş demiş 5 puanlık farkı çok büyütmemek gerek nekadar çabuk kapandığını görüyoruz diye ama herkez bizim gibi maç hediye etmez bunuda unutmamak lazım.Neyse Bari artık 2.lik için oynayalım

Arkadaşlar 8 hafta var daha 5 puan nedir en iyi 2 hafta en kötü 3 haftada kapanır Beşiktaşla maçalrı var daha unutmayın...

Beşiktaş %100 verir maçı...

Beşiktaş gidip Bursasporu şampiyon yapmak yerine Galatasarayı şampiyon yaparsa son hafta taraftarlar İstanbulda öldürürler Beşiktaşlı futbolcuları...

şampiyonlar ligine gitse ne yapacak.geçen seneki sivas gibi elaleme rezil edecek bizi.ilk iki galatasarayla febeş.bu haftasonu yenersek şampiyonuz.serin tutun kendinizi.Son beş hafta tirtir titrer bu bursa.mümkün değil şampiyon olması bu kadar endişe etmeyin.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gidip grupta sonuncu olacaklarına Bursa gidip sonuncu olsun. Ne fark eder ki?

34.hafta biz şampiyon olmayalım diye yatar beşiktaş bunlara..

Geri
Üst Alt