TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Resmen ağlattınız ya beni hepinize yazıklar olsun.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

adnan polat kesinlikle açıklama yapmalı.cüneyt çakır denilen namussuz herif kupa maçında yaptığının diyetini verdi azizeye.taraftara da hiçbişey demiyorum.baslantepedede bundan farklı olmaz.yazıklar olsun yazıklar olsun yazıklar olsun

top falan oynamıyoruz arkadaşlar kimse kendisini kandırmasın...

bırakın bu işleri o var bu var kadroda bilmem ne...

adamın kalecisi neler çıkartıyo bizimki ne yiyor...

neden ya biz? neden hep biz? ne günahımız var bizim bütün salaklar geliyo bu formayı giyiyor...

yazıklar olsun...

yenilgimiz yoktu o da oldu helal olsun hepsine helal olsun...

bu saatten sonra şampiyonluk mu gelir... bu kadar salak bir takım feneri yenemiyoruz... adamlar ceza sahasına girmeden yendiler olacak iş değil...

Rijkaard'ı bunun için mi getirdik? Takımı batırsın diye mi? Elano'ya bastık 8.5 mn euro ben ondan daha iyi oynarım.

Edit.

Bu takımla ilk üç başarıdır.

orta saha mort tek topla orta alan gecilir mi geciliyor valla bugun bolca gordum orta sahayı komple temizleyeceksin arkadas sağlam orta saha olmadan forvet oyuncularınn becerılerı bunlar onları tebrık edıyor orta alanı kınıyorum hiç top oynamadınız ama hayırlısı olsun daha yapacak çok işimiz var Allah yardımcımız olsun...

Not: Rijkaard-Neeskens ikilisi olduktan sonra ben sabır ederim dedim ederim yeterki ilerisi için çabalansın...

şu forumdan ezikleri temizleyin artık.

Rijkaard mı yedi 60 metreden golü? Yoksa sen mi kestin onca atağı Elano gibi? Yada o pasları sen mi verdin? pozisyonları yok! pozisyonsuz 1 gol attılar, bu Rijkaardın suçu değil. Bunun adı şanstır.

Asıl suçlu aranacaksa, suçlu taraftardan başka biri değildir!

Ya hadi bıraksana.Suçlu kim.babam mı.bu kadar büyük adamsa maç aldırsın artık be.başlarım total futbola.topalla sarpla total futbolmu olur.yeter artık be.fenere hep madara oluyoz.

Avrupa gitti,Türkiye kupası gitti,şampiyonluk gitti. Neyi ve kimi savunuyorsunuz!

bu takım şampiyonlugu hakketmiyorlar.

3 te 3 yaparmışız türkiyenin en iyi takımıymışız.

ulan ayıbtır be utanın Bursadan kasımpaşadan diyarbakırdan ayıb ayıb.

ARKADASLAR SAKIN OLALIM

evet maglup olduk bir sut vurdular gol oldu , Leo franco artik gitmeli caner is tam bir facia, ARTIK sezonu 2ci bitirip CL ye gitmeliyiz

Fenerbahçe'li uye alanlar utansin bilmem biz boyle forumuz soyle forumuz iste boyle kufur yeriz stadda yedigimiz yetmedi bide forumumuzda yiyiyoruz

ARKADASLAR SAKIN OLALIM

evet maglup olduk bir sut vurdular gol oldu , Leo franco artik gitmeli caner is tam bir facia, ARTIK sezonu 2ci bitirip CL ye gitmeliyiz

öyle bir ihtimal var mı. bir ihtimal daha var o da ölmek mi dersin.

Seneye satsın tüm yabancıları tüm oyuncular türk olsun anasını satıyım . Gelsin bi tanede türk hoca ve türk ekip en azından bu derbinin ne demek olduğunu biliyorlar. gio ya lafım yok ama olay bu herkes bi havada oynadı . koşmaya bile tenezzül etmedi kimse.

Kadıköyde yenemiyoruz anlıyorum ama ASY'de neden yenemiyoruz!.

Kadıköyde ki maçlarda Fb seyircisi takımını inanılmaz destekliyor 90 dk boyunca susmuyor bide bizim taraftara bakın çekirdek çitliyorlar..Şu maçta hırslanmıyorsak hangi maçta hırslanıcaz..Bu arada Ahmet çakar rijkaard'a sallıyor..

Yeter ulan yeter. Bıktım artık şu maçlardan. Bir kerede şu takımı yenin. Adamlar bizim mahalle takımıyla çıksalar yenecekler bizi.

Geri
Üst Alt