TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

abi Barcelona'daki sistem buraya otururmu? Barca'da Xabi ,İniesta. bizde sarp topal :S

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

yazıklar olsun gene feneri dipten aldık en bitik anlarında düzlüğe çıkardık.şeçimler fener maçından sonra olsa ne olurdu acaba gene polat başkan seçilirmiydi kimbilir?

Beni artık ilgilendirmiyor şampiyonluk. Bu saatten sonra artık havlu attık. Hiç boşuna ağızınızı yormayın şu kadar maç var diye. Bursa , BJK , FB puan kaybedecekte biz onların önüne geçeceğiz. Çok daha bekleriz biz.

kiliti vuralim takima

sacmalamayin

Kaç gün boyunca? Ömür boyu olmayacağı için gereksiz...

Böyle yapınca üye olmayan Galatasaray 'lılara da haksızlık etmiş oluruz.

Yeni üye almayacağız bu akşam, tek önlemimiz bu.

tamam haksızlık ediyoruz ama onlar da üye olabilirel üstelik ücretsiz

yazıklar olsun gene feneri dipten aldık en bitik anlarında düzlüğe çıkardık.şeçimler fener maçından sonra olsa ne olurdu acaba gene polat başkan seçilirmiydi kimbilir?

Seçim dün değil yarın olsa... Polat değil Öztürk başkandı...

ulan 1 haftadır her yerde bu maçı yaşıyorum .içim içime sığmıyor.birde sahadaki takıma bakıyorum,ulan hiçmi heves olmaz,hiçmi ruh olmaz.yazıktır yazık

Ümidi kaybetmek yok arkadaşlar.

Biz böyle yaparsak işimiz var demek.

Şu takıma iyi bir ortasaha ve kaleci aldıkmı söyleyin kim durdurabilir bizi ?

Kaç gün boyunca? Ömür boyu olmayacağı için gereksiz...

Böyle yapınca üye olmayan Galatasaray 'lılara da haksızlık etmiş oluruz.

Yeni üye almayacağız bu akşam, tek önlemimiz bu.

Üye olmayan Galatasaraylılar bu akşam gelip burada yorum okumaz. Gelir üye olur içindeki kinini kusar gider. Şu anda kimsenin düşüncesini okuyacak halde değilim. İçim kan ağlıyor kan!

Hangi yabanci?

ELano mu ??? ne yapti belli olmayan bir adam

Leo mu ... her sut icere alsin!!!!!

GIo mu her posiyonda penalti beklesin ???

Tamam Keita,Jo icin birsey diyemem !

bu maçtadamı gio ya laf vay be .

RIJKAARD BIR DEVRIMDIR BUNU ANLAMAK ISTEMEYENLER DEFOLSUN GITSIN

GUNU KURTARMAK ICIN MI HER MAç 90DAKIKA PRESS MI YAPALIM YOKSA BIR SISTEM OTURSUN OYUNCULAR ALISSIN VE KUPALAR SAMPIYONLUKLA KAZANALIM?

BORDEAUX ISTIKRAR IN EN ONEMLI BELGESIDIR!!!!!!!!! ADAMLAR 3SENE Içinde DEVRIM YAPTI FRANSA LIGINDE ARTIK CL YARI FINAL IçIN SAVASIYORLAR!!!

Ne devrimi ya,hayırdır.Rusya yine yıkıldımı yoksa.Yeni rejim mi geliyor.

Rijkaard ismi,sadece isim olarak devrimdir.Futbolda görüyoz devrimini.

Sana da gün doğdu.

Bana ne gün doğacak,adam oynatamıyor işte takımı

takımın başında frank değilde ahmet olsaydı böyle konuşur muydunuz.

bizim kadromuzun ne eksiği var,hatta üstünlüğü var ama ortada futbol var mı

neyi savubnuyorsun isimler senin için daha mı önemli galatasaraydan

rakibi defans bölgende karşılamak,hibir kominsayon,organizasyonlu atak bulamamak,pres namına hiçbir vasfın olmaması sana acaba hatanın kimde olduğunu anımsatıyor

bu sezon başındna beri böyle

iddia ediyorum başka teknik adam olsaydı işini bilen açık ara öndeydik

lucescu ve gerets in elind ebu kadro var mıydı bir de onların yaptıklarına bakın

kimse bana sistem yeni oturuyor diye demogojide bulunmasın ,sistem oynaya oynaya oturur ama ortada oynanacak futbolu geçtim ,hırs bile yok

benfica da yeni kurulan ve bizim gibi starlar alan bir takım bakın neler yapıyorlar..

sizi bilmem ama ben bu kötü futboldan bıktım..

Yapmayın arkadaşlar.

Adamların tek kaleyi tutan şut gol oldu.

Bu kadar kolay değil şampiyonluğu bırakmak.

Caner kardeş son 10 haftaya girmişsin, akabinde oynadığın 4 maçın 3'ünü kaybetmişsin.

Tek şut falan önemli değil. Neticede 1-0 onların lehine, 3 puan onların.

Senin yıldız forvetlerin pres yapmaz, orta sahan top yapmaz ama kalecin ayrı, defansın ayrı bireysel hata yapar.

Ne şampiyonluğu kardeş ?

Son penaltı pozisyonunu konuşan varmı?

Hangi yabanci?

Leo yu dışında hepsi canla başla carpıştı.

Gio takımın en iyisidi. sen halen penaltı lafı diyorsun.

Türkler ne yaptı Caner Sabri ne ortası yaptı. Mehmet Mustafa iki top yapabildi mi.

Leo'ya diyecek bişey bulamıyorum.Bizim kaleci golü hediye edyior.Elin kuşu uzatmada totosuyla top durdurup artislik yapıyor.

Hangi yabanci?

ayıp bea ne gio'su

takımda bire şeyler yapan 2 adamdan biriydi

biri aslan Neill digeride gio'ydu

sallarken düşünün biraz

Ben kötü mücadele ettiğimize inanmıyorum ama taktiksel anlamda çok kötüydük.

Hafta başındada söyledim 4-4-2 düzeni ile çift santrafor çıkmalıyız diye.

fener kapanmış,kontralar ile sonuca gidecekdi öylede oldu.

Bİzim en zayıf halkalarımız elano,caner,leo ve jo idi zira bu 3 oyuncu yanlış oynatıldı.

Caneri sol bekde oynatmak bir kere yanlışların en büyüğü zira caner bek oyuncu değil,kewell'ın bölgesinde caner iyi oynuyor.Reijkaardda gitti canari sol bekeielanoyuda sol kulvara aldı ve gökhan gönül ile özer çok rahat top oynadı.Allahdan özer vasattı bugün ,iyi bir özer bizi dahada zorlardı.

Elano ise sezon başından beridir yokları oynayan bir oyuncu,tamam yanlış bölgede oynatıldı ama bu kadar kaçak oynanmaz.Elano kesinlikle gönderilmeli zira sezon başından beridir bir türlü uyum sağlayamadı.Keza leo francoda sezon başında düşündüğümüz kötü intibaları nazire edercesine doğrulattı.Zoran simoviç oynasa bu kadar kötü goller yemezdi sezon boyunca...

jo ise bence tek forvet oyuncusu değil,cska günlerinde wagner love ile neler yaptığını biliyoruz dolayısı ile jo da baros da çift santraforlu sistemin adamları.Reijkaard bu noktada hep yanlış taktikler denedi.

İşin gerçeği şu takımda bir hagi olsa ne lig bırakırdık nede avrupa ancak oyunu içeriden yöneten bir oyuncumuz yok.Ardanın üzerindeki yük o kadar büyükki bunu kaldıramıyor.

Reijkaardında artık bu saatten sonra eleştirilmeyecek tabusu kalmadı.Reijkaard artık çok eleştirilecek zira takım şimdi 4.sıraya geriledi,ligi böyle bitirirse çok büyük prestij kaybederiz çünki şampiyonlar ligi dışında kalmamız büyük bir hayal kırıklığı yaratacak.

RIJKAARD BIR DEVRIMDIR BUNU ANLAMAK ISTEMEYENLER DEFOLSUN GITSIN

GUNU KURTARMAK ICIN MI HER MAç 90DAKIKA PRESS MI YAPALIM YOKSA BIR SISTEM OTURSUN OYUNCULAR ALISSIN VE KUPALAR SAMPIYONLUKLA KAZANALIM?

BORDEAUX ISTIKRAR IN EN ONEMLI BELGESIDIR!!!!!!!!! ADAMLAR 3SENE Içinde DEVRIM YAPTI FRANSA LIGINDE ARTIK CL YARI FINAL IçIN SAVASIYORLAR!!!

Ya sistem mistem olmaz Türkiye ' de . Unutun gitsin . Mustafa Denizli ' ye bakın adamlarda ne taktik var ne oyun planı . Şampiyonluğu götürücekler yine . .

Geri
Üst Alt