TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

vmrwxc.jpg

işte bu koydu

volkan topa gerçekten de çok centilmen yaklaşmış.

Daha ne kadar aşağılayabilirdi bir futbolcu bu taraftarı.

Bu olay çokta umrundadır rijkaard,elona ve leo nun dimi.

centilmenler bundan sonra maça falan gelmesin. Gitsinler bale,opera izlesinler.

1000 tane adam koca stadı susturdu. Helal olsun o adamlara.

Rezilliğine doymasınlarsın bu olaya izin verenler.

Nevizade gecelerinde içmeye devam edin siz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

2001 2002 sezonundaki dağılmış,parçalanmış GALATASARAY bile her haliyle daha iyiydi.şerefimiz vardı en azından.şimdi üç kuruşluk adamların diline düştük.yazıklar olsun be.GALATARASAYı da mahvettiniz ya helal olsun size sözde yönetim.başka da bişey demiyorum.rezil ettiler lan bizi cinnet geçiricem.takımdan soğudum stada gitme hevesim kalmadı.yarın okula atkı dahi takıp gelicek halim yok.bu kadar rezalet olur.

Seneye bu kadroyu kursak;

Sinan Bolat

(Aykut - Ufuk)

Sabri Neill Emre G. Riise

(Ali Turan) (Gökhan Zan) (servet) (Hakan Balta)

Nuri Şahin Makoun

(Mehmet Topal) (Defour)

Keita Gio Arda

(Hamit) (Kewell) (Caner)

Baros

(Sercan-Halil)

Tuzlu olur biraz ama, Sinan Bolat, Riise, Nuri Şahin, Makoun, Defour, Hamit, Halil, Sercan

Neyse ben gidip FM oynayım biraz :)

Dakika 60 şişiriyoruz topu 2 pas yapamıyoruz bravo ne dıyım baska......Taraftar heryerde aynı zıhnıyet aynı gıdın pınpon ızleyın,tenıs macı ızleyın evınızde ızleyın ne ısınız var macta allh askına........

rijkard için kırmızı alarm çalmış...çok komik olmuş...:D

Hocam öncelikle sunu anlamamız lazım rijkaard eleştirilmez değil

sahaya cıkardıgı takım, verdiği taktikler bunların hepsi eleştirilebilir

hatta bunu ilk defa dile getiriyorum ama taktik konusunda oldukça zayıf tonla hatası var

hee elindeki kadronunda seviyesini bildigimden dolayı bir şey demiyorum orası ayrı

bana rıjkardın skibbeden fazla olan bir yönünü söylermisiniz lütfen..

Hemen söyleyim;Geçen sene daha takımdık.Avrupada daha başarılı olduk.2-0 geriye düşsek bile maçı çevirebilme gücümüz,isteğimiz vardı.

Şimdi ise,avrupadan erken elenme,rezil futbol,ruhsuzlar takımı.

Lincoln' b.k atıyoduk.Yerim ben elanoyuda karakterini de.Karakterliymiş.Banane lan adamın karakterinden.Sanki adamla gerdeğe gircem de.Bana maç alsın yeter maç

Kanaltürkte yapılan analiz çok doğru. Çakar doğruyu söylüyor böyle taktik düzen olmaz biz kendimizi kandırmışız. Bu takım iyi bir takım falan değil, ortasahası falan yok.Topal ve Sarp stoper gibi oynuyor sanki 6 defans oyuncusu gibi oynuyoruz böyle taktik olmaz. Rijkard bugün hala futbolcularını tanıyamadığı görülmüştür.Vee, Santos, Jo,Elano gibi Türkiyede bir çuval adam var. Herşey bu maçta ortaya çıktı.

Total futbol oynuyormuşuz. Ya da oynayacakmışız.

Biz de abarr,ttık ama kremasını abarttık.

eyvallah renkdaş bende neden bu kadar iyi organize oluyoruz diyecektim geri paslarda ama şimdi anladım total futbol olayı var yani sonuçta :o

lincoln adamdı adam

Arkadaşlar facebook'ta t.şak geçmeye başlamışlar, GS Fan Sayfasınada G.tfenerliler ana avrat sövüyor,bizimkilerse bakıyor. ayıp ayıp ayıp kafayı yicem

Kanaltürkte yapılan analiz çok doğru. Çakar doğruyu söylüyor böyle taktik düzen olmaz biz kendimizi kandırmışız. Bu takım iyi bir takım falan değil, ortasahası falan yok.Topal ve Sarp stoper gibi oynuyor sanki 6 defans oyuncusu gibi oynuyoruz böyle taktik olmaz. Rijkard bugün hala futbolcularını tanıyamadığı görülmüştür.Vee, Santos, Jo,Elano gibi Türkiyede bir çuval adam var. Herşey bu maçta ortaya çıktı.

eee bizde bunu söylüyoruz bu yeni bir şey değilki

Hemen söyleyim;Geçen sene daha takımdık.Avrupada daha başarılı olduk.2-0 geriye düşsek bile maçı çevirebilme gücümüz,isteğimiz vardı.

Şimdi ise,avrupadan erken elenme,rezil futbol,ruhsuzlar takımı.

Lincoln' b.k atıyoduk.Yerim ben elanoyuda karakterini de.Karakterliymiş.Banane lan adamın karakterinden.Sanki adamla gerdeğe gircem de.Bana maç alsın yeter maç

.

Kansizz heriflerrrr CAnaydin hic mi gelmedi akliniza

Selçuk maçın adamı seçildi,Volkan koyduğum yeriyle top tuttu..Bizde Jo! yu karşılamaya bin kişi gittik,centilmen olalım dedik,küfür yedik,ceza sahasına girmeden Samiyende üç maç verdik.....Sarp,Topal,Elano dan total futbol bekledik,,Frank dedik,Gerets bile bulamadık..Taraftar intikam unutmuş,çekirdeğe başlamış,1000 kişiyi anamıza avradımıza sövdürmüşüz...KOYDU ULAN KOYDU..Allahın ezik Beşiktaşının Eskişehir maçını hatırladıkça KAHROLUYORUM hepimiz adına..KENDİMİZE GELELİM LÜTFEN.Başta oyuncular..

Sanki Hagi çok beyfendiydi hayretbişey sanki adamı koynumuza alıp yatacaz bize top oynayan adam lazım arkadaş toooooppp yemişim karakterini...

Geri
Üst Alt