TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

İlk maçla olanların tersi olucak bence. Keita maçın yıldızı olucak.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

zaman geçmiyor ya :) insan bari c.tesi yapar ya :D pazar pazar kim beklicek pazarı :D aklımda ki kadro şu

leo

sabri

neil

emre : kesinlikle oynamalı. hızıyla göz açtırmaz. hatasını da yapmaz artık.

hakan balta

topal : ne olursa olsun alexin ilacı.

ayhan : bu maçlarda tecrübesi gerçekten iyi

elano : abi bi göster kendini ya...

keita

arda (santos(-)

jo

arda oynamazsa santosun maçı olabiilir bu maç. orta sahalarını en çabuk santos geçer dikine. f5 de kıl chirstan oynamayacak. bence dezavantaj onlar için. emre de oynarsa sakat gibi olur. santos hepsini bakkala pazara yollar. yeter ki forvetimiz şanslı ve gününde olsun..

renkdaşlar sitede bi sorun mu vardı 2 3 gündür giremiyodum ?

Ülker İdman Raporu: 27 Mart Cumartesi

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar yapıldı.

Arda Turan tedavisinin ardından antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştırıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için ana binaya geçtiler.

Harry Kewell tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırılıyor.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Fenerbahçe karşılaşması hazırlıkları 28 Mart Pazar sabahı saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla tamamlayacak.

Arda takımla çalışmış. :)

Ezeceğiz...

Show olacak show.

eskişehir ve trabzon maçlarında kaybedeceğimizi, ve dün bursanın yenileceğini tahmin ettim. bu aralar tahminlerim tutuyor.

ve öyle her maçta Galatasaray yener diyen biri değilim. ama bu maçta rahat kazanacağız ve şampiyonluğa en büyük adımı atacağız. emre oynarsa 2-3 tane atar kazanırız, emre olmassa, büyük bi fark olabilir.

inşallah kazanırız ama ben şüpheliyim.Çünkü bu maçı kazanmanın senin futbolcu kalitenle veya oynadığın oyunla çok alakası yok.Yani ben hiçbir şekilde rahat kazanırız gibi birşey söylemem.Ders almak lazım.Bu adamlar bizi en iyi olduğumuz dönemde,70 dakika onların yarı alanında oynamamıza rağmen 1-0 yenmedilermi?Kazanırız,kaybederiz veya berabere kalırız.Bazı maçların neticelerini önceden kestirmeye çalışmamak lazım.Hayalkırıklıkkları büyük oluyor sonra...

Arda yarin ilk 11'de olmayacakmis.

Kaynak: Pinar Argun/LigTV

Bir maç öncesi içimde galibiyet rahatlığı varsa hep kaybederdik. Şükürler olsun ki içim hiç rahat değil :)

Cevap: Fenerbahçe'ye karşı oyun planımız nasıl olmalı?

Orta sahayı kalabalık tut, canavar gibi pres yap(bir 90 dakikalığına pres yapıversinler ölüm kalım maçı) orta sahada fenerli futbolcu topu aldığında 2-3 kişiyle yumul, ceza sahası dışından şutlar çek. maç kendiliğinden 3-0 olur zaten böyle yapınca.

Aziz'i 3. defa istifa ettireceğiz bu pazar günü.

[youtube]S3NqSO1RIPM[/youtube]

-------------------Leo Franco------------------

Sabri----------Emre----------Servet------Hakan

----------------------Neill----------------------

-------Giovani--------------Sarp-----------Caner

Keita------------------Jo-----------------------

görüldüğü üzere fenerbahçenin sol kanadı, Keita Giovani ve Sabri ile çökertilir, Gökhan gönüllü ve Deividli sağ kanadı Caner, Hakan ile tamamen durdurulur. Kanatlardan gelemeyen fener bu dizilişle sadece ortadan gelmeye çalışır. Onu da başta tekniği iyi olmasa da iyi bir kesici olan sarp ve usta defans neill ile durdurur kalemize yaklaştırmayız efendim. Bu tarife göre en az 2 tane sallar maksimum 1 tane yer ve koyar geçeriz:D

1-0 olsun bizim olsun çünkü şampiyon olcaz bu maçtan gelecek 3 puanla.

görüldüğü üzere fenerbahçenin sol kanadı, Keita Giovani ve Sabri ile çökertilir, Gökhan gönüllü ve Deividli sağ kanadı Caner, Hakan ile tamamen durdurulur. Kanatlardan gelemeyen fener bu dizilişle sadece ortadan gelmeye çalışır. Onu da başta tekniği iyi olmasa da iyi bir kesici olan sarp ve usta defans neill ile durdurur kalemize yaklaştırmayız efendim. Bu tarife göre en az 2 tane sallar maksimum 1 tane yer ve koyar geçeriz:D

Fener ' li olman lazım bu kadroyu kurabilmen için . .

Senden t.direktör olmaz.

dfgsdfg.jpg

M.Topal > Barış olabilir belki. Farklı bir kadro çıkaracağını düşünmüyorum.

Hakan Balta düzelmedimi? Hakan Balta > Caner

Biri TD olmaz demiş biri fenerli olsan kurarsın ancak demiş. Ya sizin yapacağınız kadroyu söyleyim arda oynamazsa benim kadroda en fazla servet çıkar yerine neill geçer orta sahaya da bir ön libero alırsınız. Ben rakibe göre kadro kurdum. Tercih meselesi. Benim kadromda bence %99.99 biz kazanırız. Ama sizin kuracağınız 4-2-3-1 ile bu sene epey canımız yandı. Özellikle iki ön liberolarla

Geri
Üst Alt