TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | 28 Mart | Devre Ara

top canerde mesela, en yakindaki arkadas en az 15 - 20 m uzakta duruyor. Yahu adam ne yapsin sisrmeyipte?

Neden bu kadar uzak duruyorlar birbirinden.

korkuyorlar renktas

sorumluluk almakdan kaciyorlar ne var sanki

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | 28 Mart | Devre Ara

Bu bir taktik. Neill de sürekli uzun vuruyor. Jo indirirse diye. Önde basıp pozisyon bulmaya çalışıyoruz :)

Bu bir taktikse baya rezil birşey bence:) Topu şişirmesi için oraya caneri koynamay gerek yok ki. Orhan Ak da fena şişirirdi. Orta saha civarından çok asisti vardır. Neyse bence bu bir taktik olamaz.

forumda çok fazla karamsar yorumlar hakim. tamam kabul ilk yarı iyi bir oyun sergileyemedik ama çok kötüde değil. Buradaki yorumları okudukça acaba takımımız dökülüyor hiç pozisyonu yok, fener üst üstte goller kaçırıyorda ben başka bir maçmı izliyorum diye düşünmeye başladım, eğer şans biraz yanımızda olsa devreye 2-0 önde girebilirdik, bence bukadar karamsar olmamak lazım.

2. yarıda gol veya goller bulmamız dileğiyle...

Bu maçtada gol atamazsa son iki maçımızda 0 çekmiş olacaz:( Hücum gücümüzü kullanamıyoruz. King Baros nerdesin

onca maç emreyle oynarken neden bu maç serveti oynattı rijkaard gibi bir filozof.

şu fenerı yenemezsek yazık ya bu elanoda nasıl bu kadar silik oynuyor anlamıyorum biraz insiyatif al be adam topa yaklaş pas at duran top kullan bişe yap ya!!

ya kötü oynarsın belliki topta pek sevmiyo bizi ama resmen ruhsuz oynuyoruz adamlar ayaklarına topu aldıklarında bırakıyoruz rahat rahat döndünüyolar kalemize iyice gömülüyoruz pres yok orta saha hiç yok elanoda bugün bir sorun var ama nedir çözemiyorum sanırım konsantrasyon eksik birara bir istatistik verdiler fenev 100 pas yapmış biz 47 bu nasıl iş?? kısacası elle tutulur biraz dos santos var ve bu oyunla sanmıyorum ama umarım puan alabiliriz.

Bu bir taktikse baya rezil birşey bence:) Topu şişirmesi için oraya caneri koynamay gerek yok ki. Orhan Ak da fena şişirirdi. Orta saha civarından çok asisti vardır. Neyse bence bu bir taktik olamaz.

Şişirmiyor uzun pas yapıyor. Kaç tane pozisyona girdik o uzun paslar sayesinde.

Ayıp be böyle feneri bulmuşuz bu oyun.. Guizanın iki pozisyonu ver birinde ofsayt yok diğerinde el yok 2-0 geriye düşebilirdik..! Emre baroni olsa adamlar rahat yenecek demekki bizi.

Yok artık..

maç başında fark beklerken şimdi 1-0 olsun bizim olsun diyorum

2.yarı klasik elano çıkacak..ya arda ya da baros gircek.

vasat oynuyoruz, bu oyunla gol zor!

Fener topa daha sahip rahat pas yapabiliyorlar ama pozisyonları yok,biz daha etkili gidiyoruz kaleye ama topa daha çok hakim olup baskı kurmamız gerek.

Orta sahada Fenere göre çok eksiğiz.

65' kadar gol gelmezse,Elano yerine Arda'nın girip 4-2-3-1 e dönmemiz gerek.

Bizim sansimiz fenere tutmuyor, ilk dk'da ki pozisyon gol olsaydi fark olurdu bu mac.

Şişirmiyor uzun pas yapıyor. Kaç tane pozisyona girdik o uzun paslar sayesinde.

Attığı pasların pozisyon ya da pozisyon öncesine dönüşme oranı 10 da birden fazla değildir. Diğer dokuzu bize atak olarak döndü.

birde hadi ayakla atılan duran topu beceremiyoruz kabullendim onu ama taç bile atamıyoruz delircem..

başladı. hadi aslanlarım !!!

Geri
Üst Alt