TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Valla buligi kim hakediyorsa o şampiyon olsun. Biz haketmiyormuşuz bunu anladım. Gerçekten kimse çok fazla sinirli olmasın. Gerek yok. Sizdeki hırs bugün bu futbolcularda olsaydı feneri hele de bu kadrosuyla darmaduman ederdi.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ben o para alamayan , aslanlar gibi koşan , sorumluluktan kaçmayan kompleksli olmayan takımı geri istiyorum

Leo ilk kadiköydeki mac ve bu mac fenere calisti. Sagolsun.

Kendine güveni olmayan futolcularla dolu benim Galatasarayim.

Sarp-Topal-Servet-Elano

Jo ve Santos da bir turlu kaleye sokamiyorlar su topu, neden? cunku kendine guveni yok adamlarin.

Rezil olduk resmen, reszil.

Ilerde 3 pas, yani sadece 3 pas 2 dakka 3 pas üstüste yapamayan bir Galatasaray vardi sahada. Feneri görünce ayagi, bacagi tutriyen futolcular vardi sahada.

Beni simdi ne sampiyonluk ilgilendirir nede 2. lik. Lig bitti benim icin.

sene başından beri kıçımızı yırttık şu franco'yu oynatma rifkaard diye. yok abi yok. Ufuk gibi gayet iyi kalecin varken. böyle gün gelir, kaybedersin işte kalecin yüzünden. yazık..

Rezillik...

Her fener maçında aynı şey. Maçtan 1 hafta önce ortam hazırlandı siz seyredin kadıköyde nasıl olacak yine aynı maçtan önce gerecekler. Oyunculara sataşacak fenerli futbolcular. Biz napıyoruz onları destekliyyoruz nerdeyse yazıklar olsun.

Şampiyonluk yalan, ya Bursa ya Bjk olur. Fenerde de bir cacık yok. Aslantepe'de Uefa Avrupa liginde oynamaya devam.:(

hocam kendimizi kandırmayalım tamam bursa olamaz panikler bundan sonra bjk olabilir ama şampiyonluğa en yakın olan fb.

Elin kazmasi gidip 50 m'den gol atar bizim yildizimiz (!) 10 m'den topu kaleye sokamaz (Gio)

Bu arada bu takimi tutmak istemeyenler gitsin. Noluyoz lan siz bu kadar GS'limisiniz?

Bu arada fark olur , vs diyen gerizekalilara bu kapak olsun.

Canımız sağolsun ya fener bu bala mala atıyo abi.. Yapıcak bişey yok, futbolcularımız ellerinden geleni yaptı, organize olamadık; burda da suç Rijkaardındır elbette.. Galibiyet taraftarı değiliz biz :gs:

Söylenecek çok bişey yok...

Fenerbahçe kadar ballı, şanslı bir takım görmedim. Adamların kaleye doğru düzgün şutu yok gel gör ki uzaktan şansa bala kaleci hatasıyla gol yiyoruz. Orada kaleciden çok onun önünü boşaltan savunma da hatalı.

Böyle taraftara , böyle skor.

Tek maçla şampiyon yapar,tek hatayla bilmem kaç hafta dalga geçtigi rakip takım taraftarı gibi oyuncusunu ıslıklar.Maç boyunca galipken bağırır golü yedikten sonra utanmasa rakip takım adına tempo tutar..

Ali Samiyende inleyen Fenerbahce sampiyon sesleri, fener'in oyuncularinin her pasinda oley diye inleyen fenerbahce taraftari, Volkan Demirel'in son 2 dkda afedersiniz bile bile kiciyla topa dokunmasi vsvs..Rezil olduk rezill...

ben 25 yaşındayım.bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.futbol bi yana taraftarımız neydi öle.sanki ot stadında oynuyoz.yazıklar olsun hepsine

Vay be 2,5 saat önce birimizin bile şüphesi yoktu. İyi ki Emre oynamadı.

Fenerbahçe kadar ballı, şanslı bir takım görmedim. Adamların kaleye doğru düzgün şutu yok gel gör ki uzaktan şansa bala kaleci hatasıyla gol yiyoruz. Orada kaleciden çok onun önünü boşaltan savunma da hatalı.

Gio orada kaçırmayacaktı hocam orası kırılma noktası oldu maçın.

Barışa b.k atanları selamlıyorum.Elano nuza toz kondurmayın siz hala.Adamlar koşarak maç aldı.Bizde barış koşar,dünyanın en kazma topçusu olur.Bizden adam olmaz cidden

Yakaladın mı atıcaksın kardeşim. Ayrıca bu takıma süper bi ortasaha lazım.

Geri
Üst Alt