TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

numaralı grub 1 350 tl nasıl iş bu ya he maçta 220 tl bu maçta 350 tl böyle işin ben.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

4-5 gol atmalıyız Özhan başkanın onuru için

6-0 lık maçta Aziz Bey'in elini sıktı suçlu oldu Özhan Başkan.O günü düşünün ve kazanın.LÜTFEN!

Arda-Gio-Keita-Jo siz süper oynayın bi de Topal. Hadi koçlarım

leo

sabri emre servet caner

neill

barış ayhan

keita arda

jo

keşke neill bu pozisyonda daha önce denenmiş olsaydı,mehmet in 2 yıldır kendisine bağlanan ümitleri boşa çıkarması nedeniyle en sorunlu bölgemiz ve neill in daha önceki takımlarında bu mevkide başarıyla oynamışlığı var.servet-emre son şampiyonluğun başarılı tandemi idi,yine güvenirim şahsen.hakan oynamayacak gibi,canere güvenim tam.ayhan ı son oynadığı maçlarda eski formuna yakın gördüm,formda bir ayhan bu takımın en iyi orta saha oyuncusudur.barışı hiç tutmam ama ayhan ve neill i diğerlerine göre daha iyi tamamlar...elano konusuna girmek istemiyorum burada,yalnız en kötü maçlarından biri FB maçı idi,duruma göre sonradan girebilir,belki fizik olarak iyi olunca birşeyler yapar...

allah askina senin gibi düsünenler stada gitmesin!su kara günlerde de biraz da dostluk baris kazansin,herkesde özhan baskanin vefat etmesinin üzütüsü var, sen daha hala intikamdan,metrobüsden falan bahsediyorsun, al intikamini,vur parcala öldür delik desik et mümkünse o kadar cok yap ki sahamiz sezon sonuna kadar kapansin, ahhhhhh ahhh galatasaray eski galatasaray degil, taraftar da hic ama hic eski taraftar degil

Sanane ? Bunu ben söylemiyorum. Marş bu. ;)

.... duası kabul olmadı. Keita ceza almadı. Son saniyede bi sakatlık filan olmazsa bütün kilit oyuncularımız hazır olacak.

klub resmi siteden şu formayla çıkacaz fln diyebiliyor, birkaç gün öncesinden.

yani ben gordum kaç kez.

kendi evimiz olduguna gore secim hakkı bizimdir diye düşünüyorum.

onun bahsettiği seçim başkanlık seçimi galiba :p

Gio yu yedek oturtmak ne kadar dogru olur bilemiyorum ama ilk 11 de baslatirsak Elano, Keita dan biri yedek kalmali. Buda mümkün degil gibi. Tek ön libero ile cikarsak isimiz zor olabilir, fenerlilerin amacai futbol oynamak degil zaten. Defans yapip, sert oynayip, sansla, balla gol bulup kacmak.

Benim kadrom söyle:

--------leo-----------

sabri-neil-servet-hakan

----topal--ayhan-------

keita--elano--arda-----

-------jo--------------

Dogrusunu söylemek gerekirse yaptigim kadroyu begenmedim, cunku Gio mutlaka oynamali diye düsünüyorum. Barisi, Sarpi oynatacagima kesinlikle Ayhani oynatirim ama fenere karsi 6 yildir berbat oynamistir Ayhan. En iyi formda oldugu zamanlar bile fenere karsi dökülmüstür kendisi. Bu yüzden emin degilim Ayhanin oynatilmasi ne kadar dogru bir karar olur... Topali ise top calma konusunda Sarp ve Barisa göre daha iyi oldugu icin koydum. Topal pas yapamiyor, dogru ama Baris daha berbat. Sarp ise ancak cok rahat oldugu zaman, hic baski yemedigi zaman pas yapabiliyor , yani fenere karsi isi zor.

Canerin yerine Baltayi koydum ama bu sezon Baltanin defansi da berbat. Üstelik ne kadar hazir oldugunu da bilmiyoruz. Yani su son haftalar fena oynamayan Caneri kesmek dogru olur mu diye sormadan edemiyorum.

Bazi arkadaslarimiz Elano kesik yer diye düsünüyor ama ben Rijkaardtan böyle bir karar kesinlikle beklemiyorum. Merak ettigim konu dedigim gibi Elanonun yanina kimleri koyacak ve Elanoyu sol icte oynatmayi devam mi edicek...

Yada risk alip;

----sarp/topal-----

--elano-----arda--

keita---jo----santos

gibi cok ofansif mi oynatir Rijkaard, bekleyip görmek lazim.

Ilk 11 de bir, iki sürpriz bekliyorum acikcasi.

Ayrica Jo mu Baros mu sorusuna kesinlikle Jo diyorum, cunku Barosun daha hazir olmadigi ortada.

Özhan başkan için alın bu maçı Galatasaray ruhuyla oynayalım yeter....

rijkaard 3'lü orta sahadan birini çıkarmalı bu maç.. zaten 4-3-3 oynayamıyoruz en azından fenerbahçe maçında 4-2-3-1 şeklinde oynarız..

lucas kart görür bu maçta hacı

kewell sakatmı yoksa oynayabilecekmi

İçim rahat etmiyor fenere koymayınca !!

hayırlısıyla 2-1 falan kazanırız

eze eze yenecegiz inşallah! 1-0 falan kesmez Saldırın Aslanlar.öyle bir acı koyalımkı samandıraya kadar yol alsınlar:D

Rijkaardın sabırsızlıkla beklediği hafta geldi çattı,ilk yarıdan kalan hesabı kapatmanın vakti geldi.Bu maçta Keita ve Arda'dan çok şey bekliyorum İnşallah 3-0 kazanırız.

videoda özhan canaydın'ı görene kadar sorun yoktu bende taki rahmetli girdi işin için :(:(

bu maçta herşeyden önce Özhan Canaydın için taraftar taşkınlık yapmamalı onun anısına fenerbahçelileri centilmence karşılayıp centilmence yollamalıyız "O" böyle olsun isterdi bence

Geri
Üst Alt