Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli
--------------------leo--------------------
sabri--------Emre güngör-----neill-------hakan
------------------m.topal-------------------
------------Mustafa-------------------------
-------------------------Elano---------------
keita----------------------------------Arda--
-------------------Jo------------------------
Ben olaya biraz karamsar bir bakış açısı ile bakacağım..
Frank muhtemelen yukardaki gibi bir kadro ile sahaya çıkacaktır, tabi oyuncular sakatlanmazsa antrenmanda falan!
Defans olarak geçen haftaki eleştirilere rağmen Frank, Emre Güngör'ü oynatacaktır, Guiza'nın defansın arkasına sarkacağını düşünürsek, Emre uygun adam olacaktır burada. Sol bekte Hakan sağlamsa oynar bence çünkü Caner falan Gökhan Gönülü kaçırır oradan.
Orta saha dizilişinde mutlaka çift ön libero + Elano ile çıkacaktır. Adnan Polat'ında dediği gibi Elano'dan istediğimiz performansı alamadık bu sene, tabi bunda yanındakilerinde etkisi büyük. Eğer Elano bu sene oynadığı bir kaç iyi maç gibi oynarsa fener ortasahasının baskını kaldırabiliriz yoksa işimiz zor. Orta sahada ne kadar sövsem de Topal'ın oynaması şart, hiç birşey yapmazsa Alex'i kitler ki Topal fener maçlarında fena oynamaz. Ben Mustafa Sarp'ın oynarsa sürpriz bir gol atabileceğini düşünüyorum. Zamanında çok kaçırdı gol ama artık atma vakti geldi bence.

Orta sahada eğer Ayhan oynarsa maçı baştan kaybederiz, Barış oynara maç sırasında kaybederiz, bu kadar net bence.

Çünkü Ayhan 5-6 senedir hiç bir fener maçında iyi oynadığını hatırlamıyorum, bide formsuzluğu eklenince hepten beter olur. Barış'ın da saçma sapan Cristiano Ronaldo hareketleri yapıp topu kaptırması başımıza bela olur.
Forvete gelirsek ben maç skorları başlığına Arda'nın gol atacağını yazdım fakat iyi oynadığından gol atmayacak, atarsa sıradan bir gol atar. Ben yine Arda'nın bu maçta iyi oynayamayacağını düşünüyorum çünkü Arda'da bizim gibi GS hastası bir taraftar ve belki de en az bizler kadar fenerden nefret ediyor, dolayısıyla fener takımını karşısında görünce nevri dönüyor, sinirden ve hırstan oynayamıyor bence, bir de üstüne tahrik olunca hepten maçtan kopuyor. Keita her ne kadar Ali Sami Yen'de coşsada bu maçta 3'lü baskı olacaktır üzerine, hem wederson ve santos hemde ortasahadan muhtemelen çubuklu tosun baskı yapacaktır, Keita'dan resital beklemeyelim derim bu maçta. İleride oynayacak olan Jo'ya hava topları atıp şişirmeye devam edersek her topu Lugano-Bilica ikilisi alacaktır, anca yerden oynayarak onları yıkabiliriz..
Herhangi bir ters skorda maç içinde yapılacak değişikliklere gelecek olursak. İlk önce Frank, Baros'u oyuna sokmayı deniyecektir. Eğer çift forvet olarak oynatırsa çok etkili bir değişik olacağı kanaatindeyim fakat daha önceki maçlarda yaptığı gibi Jo'yu kanada alıp Baros'u tek bırakırsa yapılan hamle oyuncu değişikliğinden öteye gitmeyecektir. Dos Santos hamlesi ise fenere karşı öne geçtiğimiiz takdirde çok etkili olacaktır, yoksa fenerin 8 kişiyle kapanan futbolunda Dos Santos pek birşey yapamaz..
Bazı arkadaşlar fark atarız demişler ama farkın olabilmesi için ilk 10 dakikada fenere karşı öne geçmeliyiz ve fenerin saldırmasını beklemeliyiz. Ama öne geçsek bile fener saldırmayabilir, bu Daum'un ne yapacağı belli olmaz. Fark falan olmasın deyip saldırmayabilir, nasıl olsa balımıza karambole şansımıza atarız diye düşünebilir.
Maç skoru olarak ise 1-1 biter diye düşünüyorum. Her iki taraf içinde 1-0'lık galibiyetler olabilir ama 1-1 ağır basıyor bence.