TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

Bunları bu sefer de yenemezsek bi daha da yenemeyiz .

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

Emre Belesoglu yok , Cristan yok , Azize yok .. bu nasil derbi ... ahhh ahhh ahhh

çok fena heyecanlandım allahım nolur yardım et büyüksün yarabim

Bence reijkaard oyunu keita üzerinden kuracak sanırım.Keita bu maçda serbest oynatılırsa hiç şaşırmayın.Keita bence ters kanatlara girerek fener defansını şaşırtarak hücum oyuncularına fırsat yaratmak isteyecekdir.Belki gol atamayacak ama bir çok fırsatu yaratabilir bu maçda dolayısı ile keitanın direkt olrak sabit bir şekilde sol kulvarda kalacağını pek sanmıyorum.Keita bu maç daha serbest oynayacakdır çünki takımın en hızlı hücumcusu keita ve bu silahı reijkaard kullanmak isteyecekdir..

Umarım fenerin kapalı defansını senin söylediğin şekilde açabiliriz. Baros tam hazır olsaydı senin söylediğin gibi kapalı defansı açma sorununu çok daha rahat bir şekilde aşabilirdik.

GSCimbom SARI desene !!:)

------------------Leo---------------

Sabri-----Servet---Lucas-----Hakan

---------------Sarp-----------

Gio------------Topal--------Elano

---------------------------------

-------Keita------Jo--------------

Ntv yanılıyor bence.Elano nasıl sol açıkta başlar anlayamadım.Ben hala Arda'nın 11 de başlayacağını bekliyorum.Bu maçta antrenman eksiği söz konusu olmaz gibime geliyo.

İmkansız böyle çıkmamız. Bende dinledim NTV'yi ama Rijkaard böyle birşey yapmaz. Zaten kadroya bakarsak 4-3-3 oynayacağız gibi, veya tam 4-3-3 değilde Elano biraz daha önde başlayabilir maça;

_________________Leo_________________

Sabri________Servet__Neill__________Hakan

_______________Mehmet________________

____________Mustafa___________________

_______________________Elano__________

Keita____________Jo_____________Giovani

Elano oynatılması gibi oynatılırsa bence maçı 3-0 gibi bi skorla bile almak içten değil.Elano ya bağlı herşey.Maçı atgözlüksüz izlersek Elano hem def. hem atak organizasyonlarını yerine getirirse bence 3 gibi gözüküyor.Keita 2 tane atacak diye gördüm rüyamda

Aktütün'den sevgilerlee

Bence bu maç 4-3-3 oynamayacağız. 4-4-2 gibi bir düzenle sahaya çıkabiliriz.

eger bizim topcularda biraz olsun ruh seref varsa bu maci fenevi parcaliarak almalidirlar

sistem mistem bahane

son ana kadar mücadele görmek isterim

90 dakka press

nefes almasinlar serefsizler

fenere karşı şansımız pek tutmuyor. Umarım futbol tanrıları bugün yanımızda olur.

Gecen sezon Kewell'in kacirdiklari gol olsaydi fark atardik ama sans yoktu. Buaksam InsAllah sansli taraf biz oluruz.

Emre ve Christian gibi iki provokatör yok en azından.Gerçi Fener'de pislik yapan adam kontenjandan dahi olsa her zaman çıkar ama...Guiza'ya atılan uzun toplara dikkat etmemiz gerekir.Bildiğimiz gibi işleri güçleri uzun top.

Stad şimdiden doluyor :D

haftaya cmts pazar 5 tane vizem var heyecandan kitap açamadım 2 gündür yaw hadi başla artıkkk herşey hazır bekliyoruz !

Maçı 4-1 alıcaz. İçimden geçen bu. Fenerbahçe köpeyle fenerbahçe köpeyle,Azizsilün nerede, 35'lik içiyor azize. lalalalaylalalalay lalalalalala lalay...

Spiker hala dünya derbisi diyor ya :D ulan sadece bir kanal gösteriyor macı

Çubuklu tosun kesin yok diyorlar, ne iş ? Yine bir manipülasyon olmasın.

haftaya cmts pazar 5 tane vizem var heyecandan kitap açamadım 2 gündür yaw hadi başla artıkkk herşey hazır bekliyoruz !

benimde yarın sınavım var ve hiç çalışmadım :D çalsmayı denedim konstanstre olamadım

Geri
Üst Alt