TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

eger bizim topcularda biraz olsun ruh seref varsa bu maci fenevi parcaliarak almalidirlar

sistem mistem bahane

son ana kadar mücadele görmek isterim

90 dakka press

nefes almasinlar serefsizler

Bu önceki yy'da kaldı be renktaş..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl

Galatasaray: --------------Leo--------------

Sabri-----Neill----Servet--Hakan

-------Sarp----Mehmet--------

Keita-------Arda------------Gio

------------Jo-----------------

Yedekler:Aykut,Elano,Barış,Ayhan,Emre Ç,Emre G,Baros

Fenerbahce: -------------Volkan------------

Gokhan--Bilica---Lugano--Andre

Deivid----Mehmet--Selçuk--Wedo

--------------Alex--------------

-------------Guiza--------------

Yedekler:V.Babacan,Semih,Göhkan Ü.,Bekir,Özer,?,?

Allahım nolur bir kere şu lanet şansları olmasın bize karşı . Bizde şans olsun demiyorum, onlarda da bizde de olmasın. Adam gibi maç olsun iyi oynayan kazansın (yani biz ) nolur ya nolur !

Put your hands up in the air !

Put your hands up in the air !

5-0 ! 5-0 ! 5-0 ! 5-0 ! 5-0 ! 5-0 !

:f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f68.gif::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26:

Biz onları Sami Yen'de genelde parçalıyorz.

ben 7 : 0 isterim

Neden?Rijkaard insan değilmi?Kariyerine kara leke süremezmi?Adamı put yaptınız varya.

Rijkaard eleştirilir ama senin gibi serveti oynarsa kariyerine kara leke sürülür şeklinde eleştiriden çok saçmalama şeklinde değil.

çadır store önünü gösteriyorlar son 4 fener maçında ordaydım ve böyle kalabalık hiç görmedim ya da heyecandan öyle gördüm :D

baroni ve emre gibi iki tane oyunu cirkeflestiren ve taraftari provoke eden oyuncu yok. bu macin daha sakin gececeginin habercisidir. ama fenev yine de provoke etmeye calisacaktir cunku biz sakin olursak onlarin sansi kalmayacak.

ayrica yine emre ve baroninin olmayisi, ayni sekilde denizin, fenerin orta sahasinin cokmesine neden olabilir. Eger kontrolu kaybetmezsek ve orta sahadan cikmalarini engellersek kolay bir mac olabilir.

tabiki daumda bu eksikliklerin farkinda. cok hucumcu olmayacaktir fener hatta hic olmayacaktir, defansta kapanip bizim iyice acilmamizi bekleyecektir. bu da rijkaardin bilecegi is...

yani sonuc olarak, sakin olup kontrolu elimizde tutarsak samiyendeki bekli de son derbiden mutlu belkide de cok mutlu bir durumla ayriliriz.

Galatasaray: --------------Leo--------------

Sabri-----Neill----Servet--Hakan

-------Sarp----Mehmet--------

Keita-------Arda------------Gio

------------Jo-----------------

Yedekler:Aykut,Elano,Barış,Ayhan,Emre Ç,Emre G,Baros

Fenerbahce: -------------Volkan------------

Gokhan--Bilica---Lugano--Andre

Deivid----Mehmet--Selçuk--Wedo

--------------Alex--------------

-------------Guiza--------------

Yedekler:V.Babacan,Semih,Göhkan Ü.,Bekir,Özer,?,?

kesinlikle bu kadroyla çıkmalıyız !

mehmet aslanın dediği lafa bakın :)

emre karayel ve 2 tane daha ünlü giymiş fenerin ''efsane '' !! çubuklusunu işte sordu fenerli ''nasıl görünüyoruz ordan'' diye mehmet aslan yapıştırdı cevabı '' aynı daltonlar gibi görünüyorsunuz '' :D

mehmet aslanın dediği lafa bakın :)

emre karayel ve 2 tane daha ünlü giymiş fenerin ''efsane '' !! çubuklusunu işte sordu fenerli ''nasıl görünüyoruz ordan'' diye mehmet aslan yapıştırdı cevabı '' aynı daltonlar gibi görünüyorsunuz '' :D

bende izliyorum suan program çok keyifli:D

ilk 15 dakka 1 gol bulursak şahane olacak:)

hadi renkdaşlar ben kahveye doğru yol alıyorum inşallah maç sonunda gülen taraf biz olacağız,makaramızı yapacağız:D Allah utandırmasın.şampiyon GALATASARAY.

Acikcasi ya tamam ya devam macidir bu. Kazanirsak cok büyük ihtimalle sampiyonlugu kimseye birakmayiz artik ama eger Trabzon macindan sonra Fener macini da kaybedersek o moralle cökeriz. Rakipler de o moralle bundan sonra kolay kolay mac vermez. Bu maci kesinlikle almaliyiz. Baska cikar yol bulamiyorum

bu Burcu esmersoy nasıl bi hatundur yaw futbol izlemeyen erkekte bana itici geliyor diyor :D

Geri
Üst Alt