Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart | 19.00| Bekl
Maça sayılı saatler kaldı artık. Baskı gittikçe artıyor, inşAllah futbolcularımız rahat olurlar. Çünkü biz böyle bir baskı hissediyorsak, onların hallerini düşünemiyorum bile.
Maça gelecek olursak, taktiksel olarak değilde, piskolojik bi savaş olmasını bekliyorum açıkçası. Tabiki taktiksel açıdan hatalar yapmamakta çok önemli. Ama bana kalırsa bu maçı sakin olan taraf kazanacak.
Rakip tarafta orta sahasının en önemli iki oyuncusunun oynamaması bizim için avantaj olacak elbet. Belki denizli, selçuklu orta saha ile bizim orta saha dengeyi kurabilir. Neden mi böyle dedim, ben bizim takımın orta sahasının berbat olduğunu düşünenlerdenim. Umarım bu maç benim yüzümü kara çıkartırlar.
Bizim sağ tarafta Keita'nın etkili olmasını bekliyorum. Çünkü karşısında ne kadar teknik olsada bir o kadar yavaş santos oynayacak. Keita biraz'da zekasını kullanabilirse, bize onun kanadından çok ekmek çıkar.
Defansta Emre güngör oynar inşAllah diyorum. Çünkü karşımızdaki guiza çok pres yapan, çok koşan bir oyuncu var. Bu presleri bizi bazen zorlayabilir. Servet'in oynamasındansa Emre'nin oynamasından yanayım.
Son olarak taraftarlarımız sakin olması gerektiğine inanıyorum. Daha geride 7 maçımız var. Neler olacağını bilemeyiz. Olası bir saha kapatma cezası bizi zor durumlara sokabilir. Zaten evimizde oynadığımız maçları kazanabiliyoruz, onlardanda olmayalım sonra.