TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Adamlar 5 6 7 8 pas yapıyo rahat rahat bız 2 pas yapamıyoruz dakka 60 şişir babam şişir BRAVO SIZE BRAVOOOO....

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ekim ayından beri bekledik ,bizim futbolcular İNTİKAM alır dedik..Ama onlar herşeyi çok çabuk unutmuş..

Her defasında aynı senaryo aynı oyun yeter artık. Ali Samiyende Fairplay çağrıları ama Kadıköyde gerilim filmi senaryoları videoları yeter artık yeter.

Ellerine bi pankart almışlar yok stadlarında şakşak fln. Yazıklar olsun.

Yönetim bu yok galat yok mor forma yok 2288 saçmalıklarını bırakıp PARÇALI formanın ne demek olduğu içinde hisseden oyuncular almalı Anadolu'da o PARÇAlı için canını feda edecek ne aslanlar var bu fair-play saçmalıkları neden hep Sami Yen'deki maçlardan önce çıkıyor yönetim bunu anlamayamadı mı bu mudur derbi atmosferi çok kötü tuzağa düşürdüler bizi seneler sonra böyle bir derbi maçı oynandı atmosfer namına hiçbirşey yok fair-play diyenlere volkan denen annesi belirsiz kişiyi gösteriyorum centilmenlik yaptığımız takımın oyuncuları bunlar!

Evet aynen öyle birileri lazım. Ali Sami Yen ne demiş '' Hedefimiz İngilizler gibi toplu oynayıp, Türk olmayan takımları yenmek '' Evet abi nerde toplu oyun,nerde takım oyunu. Ver Keita'ya 3 kişiyi geçsin yardırsın birşey olursa olur, ver Arda'ya tekniğini fiziğini kullansın 3 kişiyle boğuşsun, diğerleri içinde aynı şey. Takım bu mantalite ile oynuyor. Hani playstationa gidersiniz de messi,c.ronaldo,eto, vs kıvrak oyuncuları alıp pas vermezsiniz ya aynı öyle oynuyor bizim takımda.

:2_thumbs_up_-_anima:2_thumbs_up_-_anima

tüm maclarimizi alsak bile 74 puan ediyor

yeterli olurmu

7'de 7 yaparsak kesinlikle şampiyon oluruz , diğer takımlar daha çok puan kaybeder ancak 7'de 7 yapabiliceğimize hiç inanmıyorum.. 10'da 10 dedik olmadı 9'da 9 dedik olmadı 8'de 8 dedik olmadı şimdi bir hafta da 7'de 7 deriz bakalım bu hangi maçta patlar

selçuğa şut çektir ondan sonra franco ya lanet oku.yazık ya o adamın önünü açıp şut çektiren ortasahanın suçu yok mu?

Forumdakıler hadı cevapp......Hkedınız bunu sız de bızım ne gunahımız vardı...:mad::mad::mad::mad::mad:

forumda centilmenilk stadta centilmenlik. Yeter be. Adam forumda alay ediyor yada alex avatarı kullanıp laf sokuyor ses yok. tribünde anana avradına sövüyorlar sen alkışlıyon. Bravo

Centilmenlikmiş !? Ulan adam sahaya o yazıyla çıkıyo iki dk. sonra sülalene küfrediyo. neyine alkışlıyosunuz ya. Yazıklar olsun yemin ederim ki o alkışlayanlara yazıklar olsun. Hiç mi utanmadınız ?

Biz sahaya taş,sopa,koltuk atmayın dedik de tezahürat yapmayın,takımı desteklemeyin mi dedik?

Bu maçta yenildik belki ama benim için en önemlisi sahada tek bir olayın çıkmaması.Biz büyüklüğümüzü gösterdik.Onlar ne yaparsa yapsınlar.

Şimdi bana "yenildik sen hala boş boş konuşuyorsun" diyeceksiniz.Ben sadece sözümü tutuyorum.Sene başında ne demiştik.Takıma,yönetime ve teknik heyete sonsuz destek ve sabır..Ben sözümü tutuyorum.

Ben hiç üzülmedim mi sanıyorsunuz.Hepinizden daha çok üzüldüm.Ama verdiğim bir söz var.Sene başında "Ne olursa olsun" demiştik..

Tek başına Abdurrahim Albayrak bile o fenerlileri sustururdu tebrikler sayın Polat getirdin yine Adnan Sezgin'i o kulübe ya ben daha ne diyeyim.. afedersiniz ama tirene bakar gibi maç izliyo adam ben onu televizyondan görünce benim hevesim kaçıyor yöneteni böyle olan futbolcudan da pek birşey beklememek lazım..

selçuğa şut çektir ondan sonra franco ya lanet oku.yazık ya o adamın önünü açıp şut çektiren ortasahanın suçu yok mu?

orta saha die bişe yokki bizde adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geçtiler maç boyunca biz ne zaman baskı yapsak tepemizde 5 tane fenerli bitiverdi bizi iyi okumuslar hakettiler kazandılar böyle ruhsuzlara yazıklar olsn

ulan maçı yarım sezon bekleyen hasretle intikam duygusuyla bekleyen şu taraftara parasını erip stada gidenlere evde kahvede nefeslerini tutup tüm yüreğiyle izleyen şu taraftara yazık değil mi ulan değil mi he

daha alkışlayalım fener'İ.. tamam sahaya koltuk atmak filan hoş şeyler değil tabiki ama rakibi baskı altına almak gerekirken alkışlamakta neyin nesidir ?

Benim İçin Bundan Sonra Ezeli Rekabet , Büyük Derbi falan kalmamıştır. Fenerbahce Galatasaraydan Büyüktür!

Oldukçada Sakinim.

Burak Yağcı,

Rijkaard' suç bulmuyorum. Alkışlayan taraftara yazıklar olsun diyorum sadece.

Arkadasım selçuk nezaman 40 metreden gool atmıs herseyımız ıyıde bı bumu olay takım 2 pas yapamadı servet marodanın dedıgı akdar var valahaa ...Maradona servet ıcın ne dedıyse altına ımzamı atarım..Caner dakka 60 ne sısırıyosuna arkadasım sen?:cheeky-smiley-022:

biz sahaya taş,sopa,koltuk atmayın dedik de tezahürat yapmayın da mı dedik?

Bu maçta yenildik belki ama benim için en önemlisi sahada tek bir olayın çıkmaması.biz büyüklüğümüzü gösterdik.onlar ne yaparsa yapsınlar.

şimdi bana "yenildik sen hala boş boş konuşuyorsun" diyeceksiniz.ben sadece sözümü tutuyorum.sene başında ne demiştik.takıma,yönetime ve teknik heyete sonsuz destek ve sabır..ben sözümü tutuyorum.

Ben hiç üzülmedim mi sanıyorsunuz.hepinizden daha çok üzüldüm.ama verdiğim bir söz var.sene başında "ne olursa olsun" demiştik..

patlasın alkıs seslerı, ıste yorum budur !

:005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005:

Geri
Üst Alt