TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Ankaragücü 0-0 Beşiktaş | 2 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Ankaragücü 0-0 Beşiktaş | 2 Nisan | Maç Sonucu

besiktas asla bizim rakibimiz olamaz kume dusmeye oynayan takima karsi mahkum oynayan takim asla ve asla bizim rakibimiz olamaz

Zaten bizim rakibimiz beşiktaş değil ki.Bugün aldığı sonuçtan sonra beşiktaşı'ın şampiyon olabilmesi için hem feneri hem de Bursa'yı deplasmanda yenmesi gerekiyor artık

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Ankaragücü 0-0 Beşiktaş | 2 Nisan | Maç Sonucu

Barış Şimşek'e aferin, iyi süzmüş pozisyonu.İbrahim bacağını Vassell'in koşu yoluna doğru uzatıyor ama herhangi bir temas yok. Vassell de bunu görünce bacağını askıya alıp kendini bırakıyor. İstese devam eder miydi bence ederdi. Belki Vassell'e sarı da gösterebilirdi ama bence 'devam' kararı yerinde. Ayrıca bu sonuç kötü oldu.Fenerbahçe'ye yaradı. Zaten şu aralar herşey onların istediği gibi gidiyor.

besiktas asla bizim rakibimiz olamaz kume dusmeye oynayan takima karsi mahkum oynayan takim asla ve asla bizim rakibimiz olamaz

bizim tek rakibimiz kendimiziz

su 7 macida alirsak KESIN sampiyonuz

Cevap: Kartal uçamadı

Beşiktaş'ın puan kazanması şimdilik bizim için önemli.

Eğer ki yarıştan koparlarsa Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarında

demoralize olurlar.

Beşiktaş zaten son haftaları getiremeyecek.

Bizim rakibimiz Beşiktaş değil.

1 puan almaları bence çok iyi oldu.

Hakem Beşiktaşı annesinden bile çok seviyor sanırım. Göz göre göre Serdar Özkan annesine küfretti hakemin.Ankaragücünün net penaltısını vermedi.

Biliyordum böyle daha çok şeyler göreceğiz. Kayseri bile 2-3.sırada ligi bitirirse hiç şaşırmam...

Ankaragücü savunması'nın,Galatasaray maçı hariç çok iyi olduğunu da söylüyor,Güntekin efendi :) Bunlar için en uygun tabir;Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

beşiktaştan bi cacık olmazdı zaten, bu maçtan 3 puan alsalardı da önümüzdeki haftalarda takılırlardı..Herkes rıza değil, mehmet değil kafadan yatsın..

maçı izledim,beşiktaş rezil ve çok ezik oynadı,ankaragücü nasıl got atamadı ve attırılamadı(!)hayret!!!penaltıyı nasıl es geçer ya,hakem de kötüydü

Beşiktaş'tan tek istediğim Fener'den puan alması. Umarım bunu başarabilirler.

Bu Beşiktaş, Fener 'e asla yenilmez. ;)

rakiplerimiz sakatliklar ile mucadele ederken bizim sadece g.zan ve kewell sakat, ama kewell 1-2hafta sonra oynar , ve artik 7/7yapmak lazim

Çok büyük konuşmak istemiyorum ama ben Beşiktaş'a zaten başından beri fazla şans vermiyorum.Fener ve Bursa'ya çelme taksınlar sonra istedikleri kadar yenilebilirler:D

Ankaragücü savunması'nın,Galatasaray maçı hariç çok iyi olduğunu da söylüyor,Güntekin efendi :) Bunlar için en uygun tabir;Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

Kim ki Ankaragücü savunması iyi diyorsa futbolun f sinden anlamıyordur.Beşiktaş pısırık oynamasa bugün en az 2 tane banko atardı şu Ankaragücü defansına

Hakemler Galatasarayın rakiplerini kollamaya devam ediyor... İğreniyorum bu ligden...

Kim ki Ankaragücü savunması iyi diyorsa futbolun f sinden anlamıyordur.Beşiktaş pısırık oynamasa bugün en az 2 tane banko atardı şu Ankaragücü defansına

Dogru. Besiktas son 10 d. iki atak yapti, Ankaragücü dagildi.

Ankaragücünün savumasi topu hep Ankaragücünde olmasi sadece...

Top cogu zaman Ankaragücünde oluyor, cok pas yapiyorlar. Topu kosturuyorlar. Aslinda en iyi defans bu zaten, daha etkili yapsinlar bunu ve ofansta daha dikkatli olsunlar, bulduklari pozisyonlari cömrtce harcamasinlar cok daha iyi yerde olurlar seneye.

Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum...

Biraz üzüldüm açıkçası Beşiktaşın puan kaybetmesine çünkü bizimkilerin yürümeye mecali yok ki şampiyon olsun feneri beşiktaşı bursayı geçip,şimdi fenerin önü açıldı bence..

Yarın Kayserinin fenere giydirmesi lazım,bizimde Sivası yenmemiz lazım

Vassel'in pozisyonu bana göre penaltı değildi Rıdvan Dilmen haklı.

Geri
Üst Alt